Copierea de continut din prezentul site este supusa regulilor precizate in Termeni si conditii! Click aici.
Prin utilizarea siteului sunteti de acord, in mod implicit cu Termenii si conditiile! Orice abatere de la acestea constituie incalcarea dreptului nostru de autor si va angajeaza raspunderea!
X

4 idei de afaceri facute cu gandul la animalele de companie

de Florin Amariei 29 Ian. 2020 5463
4.4 din 10 voturi
RATING UTILIZATORI
67% dintre cititorii acestui articol l-au considerat folositor
35% dintre vizitatorii nostri citesc cel putin 3 articole pe zi
47% dintre cei care ne citesc au o afacere de succes

Piata pentru produsele specifice animalelor de companie este intr-o continua dezvoltare, iar asta se poate observa din faptul ca mai multe start-up-uri au reusit sa atinga profitabilitatea. Astazi vedem 4 astfel de exemple.

In primul rand, ar trebui sa precizam faptul ca tendinta stapanilor de animale de companie este sa cheltuie cat mai mult, ceea ce inseamna un singur lucru pentru antreprenori: clientii exista si sunt doritori sa cumpere produse de calitate sau inovatoare. 
 
In al doilea rand, statisticile arata ca in UE exista aproximativ 87 de milioane de caini de companie inregistrati si peste 102 de milioane de pisici. Fara a include si alte mamifere mici, pasari sau pesti este clar ca vorbim la nivelul UE de aproape 200 de milioane de animale de companie. Piata este suficient de puternic alimentata de posibilitati de creare a unor retele de clienti fideli. Mai multi antreprenori au vazut aceste oportunitati disponibile, asadar au creat companii care in momentul de fata sunt profitabile si au zeci sau sute de angajati.
 
Continuam cu explorarea celor 4 idei de afaceri facute cu gandul la animalele de companie.
 
Butternut Box - a fost infiintat in 2016 si a dus domeniul mancarii pentru mancare la un nivel apropiat de cel al oamenilor. Acestia pregatesc si livreaza cutii de alimente proaspete pentru caini in Marea Britanie. In ultimii doi ani acestia au obtinut 6,2 milioane de lire sterline finantare pentru a pune proiectul pe picioare, iar acum au peste 9.000 de clienti lunar. Tendinta este una de crestere.
 
Mascoretors - pusa pe picioare in 2015, compania spaniola a obtinut 1,8 milioane de euro finantare in doua runde, iar acum are o retea de 300 de magazine prin intermediul carora comercializeaza 520 de marci cu aproximativ 35.000 de produse. 
 
Snau - un alt start-up, tot din Spania, ale carui baze au fost puse in 2016 a creat o retea intreaga prin care se acopera nevoile proprietarilor de caini. Acestia ofera bone pentru catei, instruire, ingrijire si au construit chiar si un hotel unde poti sa iti lasi animalul de companie cand esti plecat in concediu. 
 
Felcana - este un start-up dedicat asistentei medicale pentru animalele de companie. Felcana monitorizeaza sanatatea si bunastarea pisicilor si cainilor, folosind dispozitive conectate care indica temperatura, obiceiuri alimentare si calitatea somnului animalelor de companie. Aceste date sunt colectate si analizate in platforma de calcul cloud Felcana, care produce, de asemenea, rapoarte puse la dispozitia veterinarilor. Primul produs al afacerii — "kitul de monitorizare a sanatatii Felcana" a fost lansat la inceputul acestui an. Startup a primit aproximativ 200.000 de euro sub forma de granturi de la Innovate UK.
 
Daca va hotarati sa porniti pe drumul antreprenoriatului, atunci nu uitati ca aveti nevoie de un plan de afaceri bine pus la punct. Folositi cu incredere ghidul nostru complet: Planul meu de afaceri.
 
Va dorim succes! 


Florin Amarieide Florin Amariei
Pasionat de extinderea orizontului serviciilor financiare si de schimb alternative, el lucreaza in cadrul IdeiDeAfaceri.ro inca din 2018 pentru a furniza cititorilor numai informatiile care conteaza cu adevarat.

Tags: afaceri animale de companieanimalute de companieidei de afaceri

Urmareste-ne pe Google News

Votati articolul

Rating:
Nota: 4.4 din 5 - 10 voturi.

Articole conexe

Idei de afaceri pentru vara cu bani putini

de Florin Amariei
10 Iun 2021
Daca vrei sa devii antreprenor si sa incerci sa fii propriul tau sef in aceasta vara, avem cateva idei de afaceri cu bani putini care ti s-ar putea...

Idei de afaceri online profitabile

de Florin Amariei
14 Ian 2021
A fi antreprenor nu e usor, insa exista mai multe idei de afaceri online care pot fi profitabile. Noi am ales cateva si ti le propunem! Poate 2021 e...

Idei de afaceri online pentru 2023

de Idei de afaceri
14 Apr 2023
Romanii cu spirit antreprenorial stiu ca acum este momentul potrivit pentru a pregati o noua strategie de afaceri care sa poata fi fructificata cu...

4 idei de afaceri mici care iti aduc profit

de Florin Amariei
02 Nov 2020
Iti propunem 4 idei de afaceri mici care iti aduc profit suficient pentru a putea reinvesti sa trai din banii castigati pentru o buna perioada de...

Aboneaza-te GRATUIT la Newsletter-ul Idei de afaceri

Idei de Afaceri pentru 2024: 5 idei pentru Profit maxim
 
Adauga adresa de email si vei primi GRATUIT raportul special

Da, vreau informatii despre produsele Rentrop&Straton. Sunt de acord ca datele personale sa fie prelucrate conform Regulamentului UE 679/2016




Rentrop ∧ Straton

Citeste Raportul Special GRATUIT

Idei de Afaceri pentru 2024: 5 idei pentru Profit maxim
Idei de Afaceri pentru 2024: 5 idei pentru Profit maxim
 
Adauga adresa de email si vei primi GRATUIT raportul special

Idei de AFACERI 2024







[x]