Copierea de continut din prezentul site este supusa regulilor precizate in Termeni si conditii! Click aici.
Prin utilizarea siteului sunteti de acord, in mod implicit cu Termenii si conditiile! Orice abatere de la acestea constituie incalcarea dreptului nostru de autor si va angajeaza raspunderea!
X

5 afaceri cu un buget de investitie mai mic de 5.000 de euro

de Camelia Diaconu 22 Aug. 2019 13655
4.32 din 90 voturi
RATING UTILIZATORI
39% dintre cititorii acestui articol l-au considerat folositor
52% dintre vizitatorii nostri citesc cel putin 3 articole pe zi
31% dintre cei care ne citesc au o afacere de succes

Daca te gandesti cum sa intri in lumea antreprenoriatului si sa iti incepi propriul business cu bani putini, dar cu profituri generoase, atunci iti recomandam cateva idei de afaceri!

5 idei de afaceri cu investitie mica

 
Tot mai multi tineri isi doresc sa munceasca pentru ei si cauta idei de afaceri in care sa investeasca pentru un profit pe termen lung. Din fericire, exista o multime de idei de afaceri care pot fi incepute cu bani putini si cae pot avea o viata lunga. Te incurajam sa incerci fara sa fii nevoit sa faci investitii initiale prea mari.
 
Afacere cu zmeura bio. Este una dintre afacerile care poate avea continuitate datorita profitului generos pe care il obtii. Se incepe cu un buget redus, care nu depaseste 1.500 de euro pentru o suprafata de 1.000 de mp. Investita poate creste in functie de suprafata pe care vrei sa iti extinzi business-ul, suprafata ideala pentru o cultura de zmeura este de 2.500 de mp, conform spuselor fermierilor de succes. Pe langa aceasta investitie exista si cateva taxe de transport ale productiei si de recoltare. Acestea variaza intre 50 si 200 de euro, in functie de suprafata. Timpul necesar de dezvoltare al afacerii este de 24 de luni, iar perioada in care iti recuperezi investitia este de 36 de luni, respectiv 3 ani. 
 
O afacere cu sucuri naturale. Sucuri fresh sau bio sunt la mare cautare si pot reprezenta bazele unei afaceri de succes. Cel mai important este sa stii sa iti faci un plan de afaceri pe care sa il gestionezi corect de la bun inceput, iar investitia de aproape 5.000 de euro ti-o poti recupera chiar intr-un an de la deschidere. Este importanta locatia pe care o alegi pentru desfasurarea business-ului, dar si produsele cu care iesi pe piata.
 
Cultura de trufe. Si aici poti incepe un business profitabil incepand cu o cultura de 1.000 mp, insa pentru un profit mai mare sunt recomandate culturile de pana la 10.000 mp. Intr-un hectar se pot planta pana la 700 de puieti, iar culturile de trufe intra in productie incepand cu al patrulea an. Ai nevoie de un buget de investitie de pana in 2.000 de euro si de 12 luni pentru plantare. Suma investita  ti-o recuperezi incepand de la 36 de luni de la investitie.
 
Salon de frizerie. Un salon dedicat barbatilor nu se ridica la investitii majore. Iti poti deschide o frizerie care sa aiba 2 pana la 4 angajati, in functie de locatie si de cum vrei sa arate si poti sa implementezi servicii noi, complet profesionale. Barbatii acorda importanta tunsului, avand in vedere ca este unul dintre principalele ritualuri de ingrijire. Daca nu ai un spatiu, atunci esti nevoit sa inchiriezi unul, cel mai bine este sa ai in vedere o locatie populata. Nu investesti mai mult de 4.000 de euro, urmand sa iti recuperezi investitia chiar si in 6 luni de la deschiderea frizeriei. 
 
Oraganizari petreceri pentru copiii.  O afacere care sa se ocupe de la cap la coada de absolut tot ce inseamna o petrecere pentru copii. Cererea este tot mai mare, oamenii cauta persoane specializate care sa ii ajute sa organizeze o petrecere pe cinste. Te poti axa pe acest tip de business si doar sezonier, in functie de cereri. Investitia ti-o recuperezi in aproximativ un an de la deschidere.


Tags: afaceri de succesidei de afaceri ieftineafaceri cu investitii miciafaceri profitabile

Urmareste-ne pe Google News

Votati articolul

Rating:
Nota: 4.32 din 5 - 90 voturi.

Articole conexe

6 idei de afaceri profitabile pentru cei care nu vor timp liber

de Florin Amariei
04 Aug 2020
Esti activ si iti place sa faci bani din efortul propriu? Avem 6 idei de afaceri profitabile pentru tine. Nu uita, insa, ele au potential doar daca...

4 idei de afaceri profitabile in 2020

de Florin Amariei
08 Iun 2020
Daca vrei sa intri in lumea complicata (dar frumoasa) a antreprenoriatului, atunci avem 4 idei de afaceri care vor fi profitabile si in 2020....

4 idei de afaceri de succes in orase mici

de Florin Amariei
23 Iun 2021
A porni o afacere nu trebuie sa fie un chin. Iata ce poti pune la cale in orase mici pentru a obtine un profit lunar decent. In Romania sunt...

Afaceri profitabile pe care le poti incepe cu mai putin de 5.000 de euro

de Camelia Diaconu
27 Iun 2019
Din teama de a nu da faliment, multi dintre antreprenorii aflati la inceput de drum isi doresc sa nu investeasca sume mari de bani intr-un business....

Aboneaza-te GRATUIT la Newsletter-ul Idei de afaceri

Idei de Afaceri pentru 2024: 5 idei pentru Profit maxim
 
Adauga adresa de email si vei primi GRATUIT raportul special

Da, vreau informatii despre produsele Rentrop&Straton. Sunt de acord ca datele personale sa fie prelucrate conform Regulamentului UE 679/2016




Rentrop ∧ Straton

Citeste Raportul Special GRATUIT

Idei de Afaceri pentru 2024: 5 idei pentru Profit maxim
Idei de Afaceri pentru 2024: 5 idei pentru Profit maxim
 
Adauga adresa de email si vei primi GRATUIT raportul special

Idei de AFACERI 2024







[x]