Copierea de continut din prezentul site este supusa regulilor precizate in Termeni si conditii! Click aici.
Prin utilizarea siteului sunteti de acord, in mod implicit cu Termenii si conditiile! Orice abatere de la acestea constituie incalcarea dreptului nostru de autor si va angajeaza raspunderea!
X

5 idei de afaceri pentru toamna-iarna

de Camelia Diaconu 07 Nov. 2018 5457
4.36 din 22 voturi
RATING UTILIZATORI
61% dintre cititorii acestui articol l-au considerat folositor
38% dintre vizitatorii nostri citesc cel putin 3 articole pe zi
41% dintre cei care ne citesc au o afacere de succes

Am intrat deja in sezonul rece, afara este prea frig, motiv pentru care este momentul ideal sa ne concentram tot mai mult afaceri profitabile. Iti recomandam cateva idei pentru care nu ai nevoie de investitie mare si de care te poti ocupa lejer pe toata perioada iernii!

Idei de afaceri pentru iarna

Drumul antreprenoriatului nu este deloc usor mai ales daca nu iti construiesti un plan de afaceri pe care sa il gestionezi corect. Mai jos iti recomandam cateva idei de afaceri care nu necesita multa munca, nici investitii majore, dar care te pot ajuta sa obtii un profit generos.
 
  • Afacere cu must si vin. Incepe perioada targurilor si a evenimentelor specifice sarbatorilor de iarna. Festivalurile in aer liber nu sunt complete daca nu exista vin fiert sau must de vanzare. Preturile sunt variate in fiecare an, insa ce este cel mai important este profitul. Pretul strugurilor in ceea ce priveste productia de vin poate varia intre 1 leu sau 1,5 lei. Un pahar de vin fiert se vinde de la 3 pana la 10 lei in functie de cantitatea paharului, de condimentele pe care le adaugi in plus sau, de ce nu, de paharul sau cana in care este pus. Vinul fiert il poti vinde la toate targurile sau festivalurile de iarna, dar si in statiunile de munte daca iti cumperi o toneta si te deplasezi in locurile cele mai populate.
  • Inchirieri echipamente pentru iarna.Trebuie neaparat sa iei in calcul o afacere care inchiriaza echipamente pentru sporturile de iarna.  Vorbim aici despre schiuri, snowboard, sanie, clapari, bob, etc. Le poti cumpara din timpul verii de pe site-uri din strainatate si sa le refolosesti in fiecare an. Statiunile montane sunt pline pe timp de iarna si multe persoane aleg sa isi inchirieze echipamentele si nu sa le cumpere pentru ca nu le folosesc in mod regulat. Iti poti cumpara o rulota cu care sa mergi in statiunile cele mai aglomerate in functie de weekend.
  • Afacere cu prajituri de sarbatori. Prajiturile de casa sunt cele mai cautate in perioada sarbatorilor. Din cauza timpului limitat, oamenii aleg sa cumpere prajituri de casa gata facute si nu sa le mai faca ei acasa. Prajiturile si cozonacii sunt la mare cautare asa ca iti poti deschide un PFA care sa aiba in prim plan comercializarea prajiturilor naturale de casa. Vei ramane surprins sa vezi ce pret ridicat au prajiturile pentru un singur kilogram.
  • Afacere cu dulceata si compot. Daca iti place sa prepari gem, dulceata sau compot, atunci fa un business din asta. Avand in vedere ca le prepari in propria bucatarie, cheltuielile nu vor fi majore, insa profitul nu se obtine deloc greu. Pentru a aduce ceva diferit, poti crea etichete personalizate pe care sa scrii numele persoanelor care comanda.
  • Afacere cu bauturi. Iarna, tuica fiarta este cea mai consumata tarie. De ce sa nu incerci o afacere cu tuica, bautura care sa iti aduca profit? Ai nevoie de materie prima si de cazanele din arama in care se fierbe productia. O data cumparate, cazanele le pastrezi ani de zile, iar afacerea este una pe termen lung.
 


Tags: afaceri de iarnaidei de afaceri pentru toamnaidei de afaceri pentru sezonul receidei de afaceri pentru iarna

Urmareste-ne pe Google News

Votati articolul

Rating:
Nota: 4.36 din 5 - 22 voturi.


Aboneaza-te GRATUIT la Newsletter-ul Idei de afaceri

Idei de Afaceri pentru 2024: 5 idei pentru Profit maxim
 
Adauga adresa de email si vei primi GRATUIT raportul special

Da, vreau informatii despre produsele Rentrop&Straton. Sunt de acord ca datele personale sa fie prelucrate conform Regulamentului UE 679/2016




Rentrop ∧ Straton

Citeste Raportul Special GRATUIT

Idei de Afaceri pentru 2024: 5 idei pentru Profit maxim
Idei de Afaceri pentru 2024: 5 idei pentru Profit maxim
 
Adauga adresa de email si vei primi GRATUIT raportul special

Idei de AFACERI 2024







[x]