Copierea de continut din prezentul site este supusa regulilor precizate in Termeni si conditii! Click aici.
Prin utilizarea siteului sunteti de acord, in mod implicit cu Termenii si conditiile! Orice abatere de la acestea constituie incalcarea dreptului nostru de autor si va angajeaza raspunderea!
X

Ai 5000 de euro si teren arabil? Iata 3 idei de afaceri pe care le poti porni!

de Adela Simonescu 22 Iul. 2014 9514
2.29 din 7 voturi
RATING UTILIZATORI
39% dintre cititorii acestui articol l-au considerat folositor
52% dintre vizitatorii nostri citesc cel putin 3 articole pe zi
31% dintre cei care ne citesc au o afacere de succes

Daca tu ai 5000 de euro si ceva teren arabil, noi iti dam ideea de afacere. In fapt, iti dam chiar 3 idei de afaceri pe care le poti valorifica fara mari temeri.

Evident, conditiile pentru succes sunt mai multe: fa-ti un plan de afaceri, nu merge la noroc, lucreaza doar cu profesionisti, invata putina contabilitate, respecta legislatia in vigoare, plateste-ti taxele la timp si contureaza-ti bine audienta tinta.

Iata si cele 3 idei de afaceri pe care le puteti porni daca aveti capital financiar de minim 5000 de euro si teren arabil aflat in conditii bune de folosinta ( nu au fost folosite in mod eronat, imbuibate cu pesticide si fertilizatori periculosi,  au fost lasate sa respire dupa fiecare ciclu de cultura samd):


1. Cultura de rubarba aduce profituri uimitoare celor care cunosc valoarea acestei plante pe care romanii o ignora, din pacate. Din fericire, incepe sa capete putina popularitate si sa atraga pofticiosii, fie ca doresc o dulceata acrisoara, fie ca doresc un suc bio sau o salata geniala cu adevarat.

Despre rubarba, investitie necesara, produse ce pot fi obtinute si nu numai, puteti citi aici>>>


2. Afaceri agricole cu plante aromatice BIO. Fie ca este vorba despre busuioc, oregano, cimbru, menta sau salvie, va putem spune ca toate sunt plante medicinale si aromatice in acelasi timp, aflate la mare cautare pe piata.

Interesant este ca sunt plante usor de cultivat. NU au nevoie de pesticide si feritilizatori pentru ca veti miza pe culturi BIO. In consecinta, costurile de intretinere vor fi mai mici iar preturile de vanzare vor fi mai mari. Ce va puteti dori mai mult de atat?

Cultura plantelor aromatice in sistem ecologic



3. Afaceri agricole cu afine si coacaze. Daca aveti teren nu tocmai optim pentru orice fel de cultura, adica in panta, rapa, cu denivelari, pe care nu ati mai cultivat de mult timp nimic, tocmai v-ati gasit 2 idei de afaceri perfecte: cultura de afine si cultura de coacaze.

Cat sunt de profitabile? Va putem spune ca aduc profituri enorme atunci cand folosim soiuri mari, bogate si atunci cand nu le tratam chimic. Cu alte cuvinte, tot pe BIO trebuie sa mizati!

Cultivarea arbustilor fructiferi: afine, coacaze, zmeura, mure etc.



sursa foto: www.freegreatpicture.com


Tags: idei de afaceriafaceriafaceri agricole

Urmareste-ne pe Google News

Votati articolul

Rating:
Nota: 2.29 din 5 - 7 voturi.

Articole conexe

Afaceri in domeniul fast-food. Clientela asigurata 7 zile din 7

de Idei de afaceri
28 Aug 2023
Amplasamentul accesibil, preparatele gustoase si preturile convenabile fac din restaurante o destinatie foarte populara pentru milioane de clienti...

Afacerile cresc in 2023. Piata romaneasca de cafea out of home se ridica la 600 de milioane de euro

de Bianca Tila
27 Iul 2023
Piata romaneasca out of home reprezinta o industrie care se ridica la 600 de milioane de euro. O treime din aceasta suma a fost generata in...

Cifra de afaceri din comertul cu autovehicule a inregistrat cresteri

de Bianca Tila
17 Mar 2023
Volumul cifrei de afaceri din comertul cu autovehicule si motociclete a inregistrat cresteri, pe serie bruta, cu 20%, in luna ianuarie 2023...

Extinderea afacerii. Cum iti finantezi cresterea?

de Idei de afaceri
05 Ian 2023
In general, un partener strategic intra intr-o afacere in scopul de a cumpara in intregime afacerea, fie din prima tranzactie, fie in mai multe etape....

Aboneaza-te GRATUIT la Newsletter-ul Idei de afaceri

Idei de Afaceri pentru 2024: 5 idei pentru Profit maxim
 
Adauga adresa de email si vei primi GRATUIT raportul special

Da, vreau informatii despre produsele Rentrop&Straton. Sunt de acord ca datele personale sa fie prelucrate conform Regulamentului UE 679/2016




Rentrop ∧ Straton

Citeste Raportul Special GRATUIT

Idei de Afaceri pentru 2024: 5 idei pentru Profit maxim
Idei de Afaceri pentru 2024: 5 idei pentru Profit maxim
 
Adauga adresa de email si vei primi GRATUIT raportul special

Idei de AFACERI 2024







[x]