Copierea de continut din prezentul site este supusa regulilor precizate in Termeni si conditii! Click aici.
Prin utilizarea siteului sunteti de acord, in mod implicit cu Termenii si conditiile! Orice abatere de la acestea constituie incalcarea dreptului nostru de autor si va angajeaza raspunderea!
X

Avantajele unei idei de afaceri la cheie pentru oameni de afaceri ocupati

de Maria Nicutar 22 Oct. 2011 3401
5 din 1 vot
RATING UTILIZATORI
37% dintre cititorii acestui articol l-au considerat folositor
46% dintre vizitatorii nostri citesc cel putin 3 articole pe zi
29% dintre cei care ne citesc au o afacere de succes

Muncim si acest lucru ne ocupa tot timpul. De multe ori se termina programul de lucru si ne dam seama ca nu am realizat atat de mult cat ar fi trebuit, cat ne-am fi dorit, cat ne-am asteptat. Ne dorim si sa punem in aplicare idei de afaceri profitabile, cu potential de a ne transforma in antreprenori de succes. Nu avem timpul si nici disponibilitatea de a ne ocupa de munca de cercetare si documentare.

Aceasta este logica afacerilor la cheie. Este o logica buna, o logica solida. Realitatea cruda este ca prea putine idei de afaceri reusesc sa treaca pragul catre statutul de afaceri profitabile, de afaceri de succes si prea multe esueaza inca de la inceputuri fragede.

Sa ne gandim la capitalul care s-a revarsat in suma de incercari de a aduce aceste proiecte la succes? Sa ne gandim la timpul pierdut si la energia irosita pentru a pune in aplicare idei de afaceri neprofitabile sau care nu ni se potrivesc? Iata cum afacerile la cheie vin sa rezolve aceasta problema.
Ne indreptam catre ele cu pas sigur sau nesigur, le citim din scoarta in scoarta si stabilim in timp record si fara investitii importante daca este cazul sa bagam bani in ele.

De cele mai multe ori, afacerile la cheie ne spun si cum se procedeaza in cel mai mic detaliu, ne ofera un plan de afaceri gata pregatit, liste de furnizori si distribuitori, liste de potentiali parteneri de afaceri, liste de competitori de care trebuie sa ne ferim si pe care trebuie sa ii avem in vedere samd.

Acestea sunt doar cateva dintre avantajele pe care ideile de afaceri la cheie le prezinta. Ne scutesc de cheltuieli, de timp, de dezamagirea de a ne vedea proiectele la pamant din cauza lipsei de documentare si evaluare.

Ne implicam in proiecte intr-o maniera eronata si nu suntem la curent cu parerile si sfaturile specialistilor, expertilor care ne-ar putea indruma in directia potrivita in mediul business de astazi. Acestea sunt doar cateva dintre efectele naturale venite din cauza lipsei unei idei de afaceri la cheie care sa ne deschida ochii in mod concret asupra realitatii in care dorim sa ne lansam proiectele.


Tags: afaceriidei de afaceriidei afaceriafaceri la cheieafaceri profitabileafaceri de succesplan de afaceri

Urmareste-ne pe Google News

Votati articolul

Rating:
Nota: 5 din 5 - 1 vot.

Articole conexe

Afaceri in domeniul fast-food. Clientela asigurata 7 zile din 7

de Idei de afaceri
28 Aug 2023
Amplasamentul accesibil, preparatele gustoase si preturile convenabile fac din restaurante o destinatie foarte populara pentru milioane de clienti...

Afacerile cresc in 2023. Piata romaneasca de cafea out of home se ridica la 600 de milioane de euro

de Bianca Tila
27 Iul 2023
Piata romaneasca out of home reprezinta o industrie care se ridica la 600 de milioane de euro. O treime din aceasta suma a fost generata in...

Cifra de afaceri din comertul cu autovehicule a inregistrat cresteri

de Bianca Tila
17 Mar 2023
Volumul cifrei de afaceri din comertul cu autovehicule si motociclete a inregistrat cresteri, pe serie bruta, cu 20%, in luna ianuarie 2023...

Extinderea afacerii. Cum iti finantezi cresterea?

de Idei de afaceri
05 Ian 2023
In general, un partener strategic intra intr-o afacere in scopul de a cumpara in intregime afacerea, fie din prima tranzactie, fie in mai multe etape....

Aboneaza-te GRATUIT la Newsletter-ul Idei de afaceri

Idei de Afaceri pentru 2024: 5 idei pentru Profit maxim
 
Adauga adresa de email si vei primi GRATUIT raportul special

Da, vreau informatii despre produsele Rentrop&Straton. Sunt de acord ca datele personale sa fie prelucrate conform Regulamentului UE 679/2016




Rentrop ∧ Straton

Citeste Raportul Special GRATUIT

Idei de Afaceri pentru 2024: 5 idei pentru Profit maxim
Idei de Afaceri pentru 2024: 5 idei pentru Profit maxim
 
Adauga adresa de email si vei primi GRATUIT raportul special

Idei de AFACERI 2024







[x]