Copierea de continut din prezentul site este supusa regulilor precizate in Termeni si conditii! Click aici.
Prin utilizarea siteului sunteti de acord, in mod implicit cu Termenii si conditiile! Orice abatere de la acestea constituie incalcarea dreptului nostru de autor si va angajeaza raspunderea!
X

Confectionarea de bijuterii - Hobby si afacere de milioane

de Ilinca Dobrescu 16 Iun. 2011 6933
5 din 3 voturi
RATING UTILIZATORI
59% dintre cititorii acestui articol l-au considerat folositor
38% dintre vizitatorii nostri citesc cel putin 3 articole pe zi
41% dintre cei care ne citesc au o afacere de succes

Daca aveti o pasiune pentru bijuterii si pentru munca manuala, daca detineti talent si simt estetic, puteti sa incepeti sa va ganditi cu seriozitate la o afacere profitabila. Bijuteriile handmade sunt la moda si sunt extrem de apreciate de persoane din intreaga lume si de cele cu posibilitati financiare mari si foarte mari.

Noile trenduri inclina deciziile de achizitie ale femeilor catre natural, catre ecologic, biodegradabil. De la hrana, pana la textile si pana la bijuterii, materialele din care acestea sunt compuse trebuie sa respecte cateva standarde de baza. Isi doresc produse naturale, unice si care sa le mentina sanatoase si care sa nu perturbe mediul inconjurator. Majoritatea bijuteriilor handmade sunt compuse din materiale precum:lemn, nisip, argila.

O alta preferinta a femeilor este cea pentru obiecte unice. Aceasta caracteristica este detinuta de obiectele confectionate manual. Fiecare creatie va fi diferita de restul.

Afacerile cu bijuterii handmade pot deveni foarte profitabile daca se porneste la drum cu un plan de afaceri bine pus la punct. Stabiliti de la inceput unde va veti desfasura activitatea.

Daca detineti capital suficient puteti sa va inchiriati un studio special pentru confectionarea si depozitarea bijuteriilor. Ganditi-va ca veti avea, la un moment dat, nevoie de un loc in care sa invitati cumparatorii care doresc sa va vada colectiile. Poate va fi vorba de un creator de moda care doreste sa le foloseasca in combinatie cu creatiile sale vestimentare. In acest caz, o locatie mai profesionala va va da o imagine favorabila si va consolideaza reputatia in domeniul in care activati.

Cu toate acestea, puteti sa va administrati afacerea si de la domiciliul personal. Veti avea nevoie de un website daca doriti sa le vindeti dvs. In caz contrar va trebui sa alcatuiti o lista cu firmele care sunt dispuse sa va cumpere creatile si preturile pe care le pot oferi.

Primul pas in confectionarea de bijuterii este gasirea furnizorilor de piese cu ajutorul carora le veti compune. Cautati furnizori care sa ofere componente de calitate la preturi mici si asigurati-va ca nu veti cheltui multi bani cu serviciile de livrare.

Foarte multi antreprenori din acest domeniu recurg la livrarile prin intermediul website-ului Alibaba.com. Acolo veti gasi margele de diferite materiale, lanturi, tortite, unelte si scule pentru confectionare, pietre semipretioase samd. Dezavantajul este ca va trebuie sa comandati cantitati mari. Avantajul este ca veti plati mai putin comparativ cu preturile practicate de furnizorii din Romania.

Tot ce va ramane este sa le creati si apoi sa le faceti vizibile pe website-ul dvs. Va trebui sa le atasati imagini si o scurta descriere a materialelor din care sunt confectionate. Mult succes!




Tags: afacere bijuterii handmadeafacere bijuterii

Urmareste-ne pe Google News

Votati articolul

Rating:
Nota: 5 din 5 - 3 voturi.


Aboneaza-te GRATUIT la Newsletter-ul Idei de afaceri

Idei de Afaceri pentru 2024: 5 idei pentru Profit maxim
 
Adauga adresa de email si vei primi GRATUIT raportul special

Da, vreau informatii despre produsele Rentrop&Straton. Sunt de acord ca datele personale sa fie prelucrate conform Regulamentului UE 679/2016




Rentrop ∧ Straton

Citeste Raportul Special GRATUIT

Idei de Afaceri pentru 2024: 5 idei pentru Profit maxim
Idei de Afaceri pentru 2024: 5 idei pentru Profit maxim
 
Adauga adresa de email si vei primi GRATUIT raportul special

Idei de AFACERI 2024







[x]