Copierea de continut din prezentul site este supusa regulilor precizate in Termeni si conditii! Click aici.
Prin utilizarea siteului sunteti de acord, in mod implicit cu Termenii si conditiile! Orice abatere de la acestea constituie incalcarea dreptului nostru de autor si va angajeaza raspunderea!
X

Cum sa faci afaceri de succes cu fonduri europene? 6 idei geniale!

de Ilinca Dobrescu 25 Apr. 2013 4877
5 din 1 vot
RATING UTILIZATORI
28% dintre cititorii acestui articol l-au considerat folositor
56% dintre vizitatorii nostri citesc cel putin 3 articole pe zi
31% dintre cei care ne citesc au o afacere de succes

Multi sunt romanii care ar da orice sa isi porneasca o afacere. Si trebuie sa recunoastem ca nu toti avem bani si nici nu vrem sa riscam. Avem copii si familii pe care le sustinem cu tot ce trebuie si este nevoie. Si nu, chiar nu putem sa riscam totul pentru o afacere care ar putea sa functioneze sau ... sa nu ne aduca nimic in afara de paguba!

Cu toate acestea, solutia nu este sa lasam totul pe hold si sa ne vedem in continuare de jobul care nu ne mai da nicio forma de satisfactie. Solutia este sa vedem ce putem face pentru ca riscurile sa fie mai mici si sansele de succes sa fie cat mai mari.

O solutie este sa incercam sa lansam afaceri de succes cu fonduri europene. Banii europeni ne pot ajuta sa punem bazele unei afaceri profitabile in 2013, in Romania si alegerea poate fi extrem de inspirata daca stam prost la capitolul financiar.

Iata si 6 idei geniale de afaceri de succes cu fonduri europene:

1. Ferma de capre. Iata o prima si exceptionala afacere de succes cu fonduri europene. Nivelul de cerere pentru produsele obtinute este din ce in ce mai mare si romanii care deja si-au dezvoltat afaceri in industrie abia daca pot face fata cererilor de pe piata interna si de peste hotare.

2. Livada ECO reprezinta una dintre cele mai interesante afaceri de succes cu fonduri europene, o afacere care merita toata atentia si in 2013 si nu numai. Merii, perii, caisii, gutuii si nu numai ... iata doar cativa pomi fructiferi pe care ne putem baza pentru ca anii ce vin sa fie unii mai profitabili.

3. Cultivarea plantelor medicinale si aromatice in sistem ecologic. Cateva exemple de plante medicinale si aromatice pe care sa le cultivati in 2013 si nu numai: lavanda, armurariu, salvie, valeriana, musetel, menta si nu numai! Aceste plante medicinale sunt cerute si in Romania si pe pietele de afara din ce in ce mai des si pot sta la baza celor mai profitabile afaceri de succes cu fonduri europene!

4. Ferma de gaini crescute in sistem ecologic. Carnea si ouale de gaina reprezinta doua dintre alimentele pe care le consumam aproape zilnic. Si nivelul de cerere este din ce in ce mai mare, totul datorita nutritionistilor si medicilor care ne recomanda pui, curcan si peste in loc de porc si alte tipuri de carne rosie.

5. Ferma de bivolite. Bivolitele nu sunt usor de crescut, insa eforturile merita efectuate pentru ca ofera lapte de calitate exceptionala. In alte tari, laptele de bivolita, branza si iaurtul de bivolita sunt produse considerate delicatese si amestecate cu diverse ingrediente pentru a le oferi mai multa savoare: nuci si migdale, verdeturi aromate, zeci de feluri de seminte si chiar petale de trandafiri. Rezultatul: zeci de posibilitati de combinatii care se pot transforma in afaceri de succes. Din fericire, romanii pot atrage fonduri europene pentru lansarea acestor afaceri de succes, in masura valabilitatii masurilor in cauza si daca sunt indeplinite conditiile de eligibilitate.

6. Cultivarea trandafirilor! Trandafirii sunt si ei extrem de interesanti, nu doar cand ii primim sau cand ii oferim in dar. Sunt interesanti mai ales pentru in permanenta cautare de idei de afaceri de succes la tara, idei care sa se transforme in afaceri profitabile timp indelungat.

La final, va dorim succes in demararea acestor afaceri de succes cu fonduri europene si va recomandam sa aveti, inainte de toate, un plan de afaceri. Cooptati un specialist in atragerea de fonduri europene si stabiliti masura si programul pe care va puteti plia pentru succes in lansarea afacerilor cu bani europeni!

Afaceri de succes cu fonduri europene si profituri mari!


Tags: afaceri de succes cu fonduri europeneafaceri de succesafaceri

Urmareste-ne pe Google News

Votati articolul

Rating:
Nota: 5 din 5 - 1 vot.

Articole conexe

Afaceri in domeniul fast-food. Clientela asigurata 7 zile din 7

de Idei de afaceri
28 Aug 2023
Amplasamentul accesibil, preparatele gustoase si preturile convenabile fac din restaurante o destinatie foarte populara pentru milioane de clienti...

Afacerile cresc in 2023. Piata romaneasca de cafea out of home se ridica la 600 de milioane de euro

de Bianca Tila
27 Iul 2023
Piata romaneasca out of home reprezinta o industrie care se ridica la 600 de milioane de euro. O treime din aceasta suma a fost generata in...

Cifra de afaceri din comertul cu autovehicule a inregistrat cresteri

de Bianca Tila
17 Mar 2023
Volumul cifrei de afaceri din comertul cu autovehicule si motociclete a inregistrat cresteri, pe serie bruta, cu 20%, in luna ianuarie 2023...

Extinderea afacerii. Cum iti finantezi cresterea?

de Idei de afaceri
05 Ian 2023
In general, un partener strategic intra intr-o afacere in scopul de a cumpara in intregime afacerea, fie din prima tranzactie, fie in mai multe etape....

Aboneaza-te GRATUIT la Newsletter-ul Idei de afaceri

Idei de Afaceri pentru 2024: 5 idei pentru Profit maxim
 
Adauga adresa de email si vei primi GRATUIT raportul special

Da, vreau informatii despre produsele Rentrop&Straton. Sunt de acord ca datele personale sa fie prelucrate conform Regulamentului UE 679/2016




Rentrop ∧ Straton

Citeste Raportul Special GRATUIT

Idei de Afaceri pentru 2024: 5 idei pentru Profit maxim
Idei de Afaceri pentru 2024: 5 idei pentru Profit maxim
 
Adauga adresa de email si vei primi GRATUIT raportul special

Idei de AFACERI 2024







[x]