Copierea de continut din prezentul site este supusa regulilor precizate in Termeni si conditii! Click aici.
Prin utilizarea siteului sunteti de acord, in mod implicit cu Termenii si conditiile! Orice abatere de la acestea constituie incalcarea dreptului nostru de autor si va angajeaza raspunderea!
X

Cum sa iti deschizi un teren privat de minifotbal?

de Matei Antonescu 26 Aug. 2012 3508
5 din 1 vot
RATING UTILIZATORI
61% dintre cititorii acestui articol l-au considerat folositor
38% dintre vizitatorii nostri citesc cel putin 3 articole pe zi
41% dintre cei care ne citesc au o afacere de succes

Ce putem spune despre fotbal cu exceptia faptului ca ar putea fi, cu maxima usurinta, cel mai popular si indragit sport al tuturor timpurilor si de pretutindeni. Asa ca mizam pe fotbal pentru a reusi sa dam lovitura in mediul business fiindca este clar ca este un teritoriu de pe care putem "culege" profit substantial. Dar cum?

O prima varianta este cea de a ne infiinta un teren privat de minifotbal. Ideea este destul de simpla dar capitalul nu este unul neglijabil, ci unul destul de consistent.

In primul rand, trebuie sa luam in considerare pasii esentiali pentru a pune aceasta afacere pe picioare. Iata cativa pasi pe care sa nu ii neglijati sub nicio forma:

1. efectuati un plan de afaceri care sa contina detalii si informatii esentiale pentru demararea, conducerea si dezvoltarea afacerii dvs:
- ce servicii veti oferi?
- cine este audienta dvs tinta?
- cine sunt competitorii dvs?
- ce locatie va avantajeaza
- ce legislatie trebuie sa respectati?
- ce capital va este necesar?
- cum aveti de gand sa va promovati terenul?
- ce politica de preturi veti detine?

2. obtineti toate autorizatiile necesare pentru locatia aleasa si pentru activitatea pe care o veti presta - inchiriere de teren cu ora sau o alta optiune care va avantajeaza mai mult.

3. recrutati personal necesar, de la avocat si contabil, pana la programator pentru site, grafician, personal pentru asigurarea curateniei pe teren, personal pentru incasarea banilor, administrarea stocului de depozit samd.

4. amenajati terenul conform regulilor impuse de legislatia in domeniu. Aveti grija la denivelarile care pastreaza apa de ploaie, la metodele de iluminat, la suprafata de joc pe care o veti folosi, marcaje, plase pentru porti si nu numai.

5. inaugurati terenul si continuati sa va promovati. Un site si o pagina de Facebook reprezinta un mix excelent care sa va aduca clienti numerosi. Mai raspanditi vestea si in randul rudelor, prietenilor, prin flyere si prin concursuri pe forum-uri de interes si deja sansele dvs sunt unele de neneglijat!


Tags: teren privat de fotbalteren fotbal inchierereafaceri teren de fotbal

Urmareste-ne pe Google News

Votati articolul

Rating:
Nota: 5 din 5 - 1 vot.


Aboneaza-te GRATUIT la Newsletter-ul Idei de afaceri

Idei de Afaceri pentru 2024: 5 idei pentru Profit maxim
 
Adauga adresa de email si vei primi GRATUIT raportul special

Da, vreau informatii despre produsele Rentrop&Straton. Sunt de acord ca datele personale sa fie prelucrate conform Regulamentului UE 679/2016




Rentrop ∧ Straton

Citeste Raportul Special GRATUIT

Idei de Afaceri pentru 2024: 5 idei pentru Profit maxim
Idei de Afaceri pentru 2024: 5 idei pentru Profit maxim
 
Adauga adresa de email si vei primi GRATUIT raportul special

Idei de AFACERI 2024







[x]