Copierea de continut din prezentul site este supusa regulilor precizate in Termeni si conditii! Click aici.
Prin utilizarea siteului sunteti de acord, in mod implicit cu Termenii si conditiile! Orice abatere de la acestea constituie incalcarea dreptului nostru de autor si va angajeaza raspunderea!
X

Cumpararea si vanzarea aurului, o afacere profitabila pentru antreprenori

de Andrioae Ruxandra 22 Iul. 2014 9157
4.19 din 44 voturi
RATING UTILIZATORI
28% dintre cititorii acestui articol l-au considerat folositor
56% dintre vizitatorii nostri citesc cel putin 3 articole pe zi
31% dintre cei care ne citesc au o afacere de succes

Pentru cei care nu stiu, aurul reprezinta o tendinta generala, care a trecut testul timpului, fara sa-si piarda valoarea din cauza inflatiei, a manipularii pietei de afaceri sau a schimbarilor politelor fiscale. Cumpararea si vanzarea aurului este o investitie buna, cu un profit tentant, si partea frumoasa a povestii este ca poti negocia de acasa.

 
Mai intai, trebuie sa iti inregistrezi afacerea si sa obtii licentele necesare pentru a putea vinde aur. Apoi trebuie sa alegi ce fel de aur vei vinde sau vei cumpara. Poti cumpara sau vinde monede de aur, bijuterii, bijuterii defecte sau uzate etc. 
Trebuie sa stii ce presupune o afacere de vanzare-cumparare a aurului. Este necesar sa poti valorifica aurul si sa iti dai seama daca este aur pur si daca merita sa-l cumperi. Trebuie sa fii capabil sa identiifici aurul autentic si sa il valorifici la pretul pietei.
 
Trebuie sa dezvolti un plan de afaceri care sa iti evidentieze scopurile si sa te ajute sa mergi mai departe in afacere.
Advertisingul este important pentru orice afacere si depinde de tine felul in care procedezi sa te faci cunoscut. O afacere care presupune vanzarea aurului trebuie sa fie o afacere foarte bine protejata. O piesa din aur poate valora milioane, iar tu trebuie sa ai grija de afacerea ta, semnand contracte cu firme de paza care sa iti supravegheze locatia.
 
Trebuie sa gandesti in ansamblu si sa iti cresti afacerea pas cu pas, ca apoi sa obtii un profit pe masura. Sunt lucruri pe care le poti invata, sunt riscuri pe care trebuie sa ti le asumi si este recomandabil sa lucrezi cu cineva care are mai multa experienta. 
Nicio afacere nu este simplu de intretinut, dar cu pasiune si ambitie vei putea sa ai un profit pe masura eforturilor tale. 
 
O afacere care implica vanzarea-cumpararea aurului presupune o atentie maxima acordata detaliilor, o buna coordonare si, nu in ultimul rand, aplicarea strategiilor de marketing, pentru ca oamenii sunt interesati sa cumpere pentru prelucrare, de aceea este important ca afacerea ta sa fie luata in seama de altii, de exemplu, de cei care cumpara aur pentru a-l prelucra si a-l scoate la vanzare.
 
Sursa: www.mytopbusinessideas.com
 


Tags: afaceriide de afaceriaurafacere aurantreprenoricumparare aurvanzare aur

Urmareste-ne pe Google News

Votati articolul

Rating:
Nota: 4.19 din 5 - 44 voturi.

Articole conexe

Ministerul Finantelor: O noua editie Tezaur

de Bianca Tila
15 Ian 2024
Ministerul Finantelor lanseaza o noua editie Tezaur, din 15 ianuarie, cu dobanzi anuale de 6,10% si, respectiv, 7% si scadente de 1 si 3 ani....

Afaceri in domeniul fast-food. Clientela asigurata 7 zile din 7

de Idei de afaceri
28 Aug 2023
Amplasamentul accesibil, preparatele gustoase si preturile convenabile fac din restaurante o destinatie foarte populara pentru milioane de clienti...

Romanii pot accesa o noua transa a Programului Tezaur. Dobanzile vor fi de pana la 7,20% pe an

de Bianca Tila
23 Aug 2023
Romanii pot accesa o noua transa de titluri Tezaur, incepand de astazi, cu maturitati de 1 an si 3 ani, cu dobanzi anuale de 6,30% si 7,20%, potrivit...

Afacerile cresc in 2023. Piata romaneasca de cafea out of home se ridica la 600 de milioane de euro

de Bianca Tila
27 Iul 2023
Piata romaneasca out of home reprezinta o industrie care se ridica la 600 de milioane de euro. O treime din aceasta suma a fost generata in...

Aboneaza-te GRATUIT la Newsletter-ul Idei de afaceri

Idei de Afaceri pentru 2024: 5 idei pentru Profit maxim
 
Adauga adresa de email si vei primi GRATUIT raportul special

Da, vreau informatii despre produsele Rentrop&Straton. Sunt de acord ca datele personale sa fie prelucrate conform Regulamentului UE 679/2016




Rentrop ∧ Straton

Citeste Raportul Special GRATUIT

Idei de Afaceri pentru 2024: 5 idei pentru Profit maxim
Idei de Afaceri pentru 2024: 5 idei pentru Profit maxim
 
Adauga adresa de email si vei primi GRATUIT raportul special

Idei de AFACERI 2024







[x]