Copierea de continut din prezentul site este supusa regulilor precizate in Termeni si conditii! Click aici.
Prin utilizarea siteului sunteti de acord, in mod implicit cu Termenii si conditiile! Orice abatere de la acestea constituie incalcarea dreptului nostru de autor si va angajeaza raspunderea!
X

Idei de afaceri in 2011 si pentru viitor - Vending machines

de Matei Antonescu 06 Aug. 2011 8716
5 din 1 vot
RATING UTILIZATORI
67% dintre cititorii acestui articol l-au considerat folositor
35% dintre vizitatorii nostri citesc cel putin 3 articole pe zi
47% dintre cei care ne citesc au o afacere de succes

Vending machines sau distribuitoarele automate de bunuri reprezinta idei de afaceri geniale pentru anul 2011 si pentru viitor. Din ce in ce mai multe tipuri de vending machines au fost lansate, cu distributie de produse dintr-o varietate covarsitoare:perne personalizate si confectionate pe loc, amestecuri de sucuri clasice, medicamente, scutece pentru copii samd. Ideile de afaceri pentru 2011 trebuie sa fie idei de afaceri sigure, stabile si care sa rezolve nevoie si probleme mari.

Intr-adevar, in 2011 nu ne permitem sa gresim cu alegerea unei idei de afaceri neinspirate si avem nevoie doar de cele care ne asigura un profit stabil, idei de afaceri mici, simple, chiar daca implica, uneori costuri mai mari pentru a fi demarate. Una dintre aceste idei de afaceri este cea de achizitionare a unui vending machine, de amplasare intr-un loc public convenabil si de a-l mentine in stare buna de functionare si cu produse actualizate intr-o baza regulata.

In cateva cuvinte, acesta a fost rezumatul ideii de afaceri. Haideti sa detaliem putin si sa vedem care sunt pasii esentiali in demararea acestei idei de afaceri in 2011.
In primul rand aveti nevoie de un plan de afaceri, trebuie sa va infiintati firma si sa cautati locuri avantajoase pentru amplasare. Trebuie sa gasiti un furnizor serios de automate distribuitoare, de vending machines, sa le achizitionati si sa le reparati atunci cand va decideti sa le cumparati in regim second-hand.

O mare reducere de cheltuieli in aceste idei de afaceri si reduceri binevenite in 2011 sunt reprezentate de decizia de a achizitiona un automat de distributie in regim second hand. Pentru inceput, este bine sa va demarati afacerea in ritm propriu, cu ce resurse detineti la indemana.

Activitatea principala va fi de actualizare a stocului automatelor pe care le detineti, zilnic, o data la doua zile, o data pe saptamana. Veti avea nevoie de furnizori seriosi de produse pe care le comercializati prin intermediul distribuitoarelor automate, furnizori care sa ofere calitate la preturi convenabile.

Afacerea se poate conduce si de acasa, gestiunea marfurilor, stocul, prospectarea pietei samd. Nu veti avea nevoie de o locatie, insa daca ati achizitionat automatele la mana a doua va fi necesar sa luati legatura cu un service de vending machines care sa va aduca automatele in stare buna de functionare si sa le ofere servicii de mentenanta la intervale regulate.




Tags: idei de afaceriidei de afaceri 2011vending machinesdistribuitoare automate

Urmareste-ne pe Google News

Votati articolul

Rating:
Nota: 5 din 5 - 1 vot.

Articole conexe

Idei de afaceri pentru vara cu bani putini

de Florin Amariei
10 Iun 2021
Daca vrei sa devii antreprenor si sa incerci sa fii propriul tau sef in aceasta vara, avem cateva idei de afaceri cu bani putini care ti s-ar putea...

Idei de afaceri online profitabile

de Florin Amariei
14 Ian 2021
A fi antreprenor nu e usor, insa exista mai multe idei de afaceri online care pot fi profitabile. Noi am ales cateva si ti le propunem! Poate 2021 e...

Idei de afaceri online pentru 2023

de Idei de afaceri
14 Apr 2023
Romanii cu spirit antreprenorial stiu ca acum este momentul potrivit pentru a pregati o noua strategie de afaceri care sa poata fi fructificata cu...

4 idei de afaceri mici care iti aduc profit

de Florin Amariei
02 Nov 2020
Iti propunem 4 idei de afaceri mici care iti aduc profit suficient pentru a putea reinvesti sa trai din banii castigati pentru o buna perioada de...

Aboneaza-te GRATUIT la Newsletter-ul Idei de afaceri

Idei de Afaceri pentru 2024: 5 idei pentru Profit maxim
 
Adauga adresa de email si vei primi GRATUIT raportul special

Da, vreau informatii despre produsele Rentrop&Straton. Sunt de acord ca datele personale sa fie prelucrate conform Regulamentului UE 679/2016




Rentrop ∧ Straton

Citeste Raportul Special GRATUIT

Idei de Afaceri pentru 2024: 5 idei pentru Profit maxim
Idei de Afaceri pentru 2024: 5 idei pentru Profit maxim
 
Adauga adresa de email si vei primi GRATUIT raportul special

Idei de AFACERI 2024







[x]