Copierea de continut din prezentul site este supusa regulilor precizate in Termeni si conditii! Click aici.
Prin utilizarea siteului sunteti de acord, in mod implicit cu Termenii si conditiile! Orice abatere de la acestea constituie incalcarea dreptului nostru de autor si va angajeaza raspunderea!
X

Idei de afaceri pentru colectionari si pentru iubitorii de antichitati

de Andrioae Ruxandra 23 Iul. 2014 6676
3.32 din 14 voturi
RATING UTILIZATORI
28% dintre cititorii acestui articol l-au considerat folositor
56% dintre vizitatorii nostri citesc cel putin 3 articole pe zi
31% dintre cei care ne citesc au o afacere de succes

Unii oameni iubesc antichitatile si vor sa colectioneze piese de arta care fie au fost reconditionate, fie au o valoare atat sentimentala, cat si monetara. In general, se spune ca lucrurile vechi au o calitate mai buna decat cele noi. A avea o afacere cu antichitati nu presupune costuri uriase, pentru ca acestea sunt, de obicei, mai ieftine, iar oamenii vor sa scape de ele si sa le vanda la un pret relativ mic. In magazinul tau cu antichitati poti primi orice obiect de arta.

 
Poti incepe afacerea intr-un mod simplu si fara sa cheltuiesti prea multi bani, iar daca esti pasionat de obiecte de arta, mai jos ai cateva sfaturi pentru a pune in practica aceasta afacere:
 
1) Restaurarea mobilei antice – daca ai aptitudini de tamplar, poti incepe o afacere de restaurare a mobilei vechi. Poti cumpara mobila antica si s-o restaurezi, ca apoi s-o vinzi celor care se ocupa cu vinderea mobilei antice.
 
2) Vanzarea de antichitati – in loc sa vinzi mobila moderna, poti incepe o afacere unica de vanzare a mobilei vechi oamenilor care ori au o pasiune pentru mobila antica, ori nu-si permit sa cumpere ceva nou. Aici intervii tu si le prezinti oferta ta, intampinandu-le nevoile.
 
3) Radiouri vechi – desi tehnologia a evoluat foarte mult, unii oameni inca au nostalgia radiourilor vechi, din copilarie, fie ca acestea devin obiecte de design, fie ca au valoare sentimentala. Te poti ocupa de repararea radiourilor vechi si de restaurarea exterioara a acestora, ca apoi sa le pui in vanzare.
 
4) Ceasuri vechi – au fost vremuri in care oricine a cotrobait prin subsol, prin pod sau prin alte spatii de depozitare dupa ceasurile vechi ale bunicului. A fi colectionar de ceasuri vechi sau pur si simplu a le restaura si a le pune in vanzare reprezinta o afacere profitabila.
 
5) Opere de arta – poti deschide, de asemenea, o galerie pentru vanzarea operelor de arta care au o oarecare vechime. Aceste opere au un pret mai piperat in comparatie cu lucrarile de arta contemporane.
 
6) Deschiderea unui magazin de antichitati oferite drept cadou – afacerea ta poate fi un magazin pentru cadouri, unde poti vinde clientilor daruri pentru bijuterii vechi si restaurate, cutii pentru bijuterii etc.
 
7) Anticariat – poti strange in anticariatul tau carti vechi si foarte rare, care vor fi cumparate cu siguranta de oamenii care platesc orice suma pentru aceste produse.
 
8) Picturi antice – reprezinta o alta pasiune a oamenilor intelectuali care stiu sa aprecieze calitatea.
 
9) Monede si bancnote vechi – este o alta oportunitate de afacere care iti poate aduce profit.
 
Atat timp cat o parte dintre noi apreciem arta si putem sa o pretuim, afacerea ta va rezista si va face fata solicitarilor numeroase. Nu uita insa de faptul ca trebuie sa aplici strategii de marketing si sa iesi in evidenta pe piata de afaceri a antichitatilor, nu inainte de a-ti crea un plan de afaceri.
 
Sursa: www.mytopbusinessideas.com
 


Tags: afaceriidei de afacerioportunitati de afaceriantichitatiafaceri antichitati

Urmareste-ne pe Google News

Votati articolul

Rating:
Nota: 3.32 din 5 - 14 voturi.

Articole conexe

Afaceri in domeniul fast-food. Clientela asigurata 7 zile din 7

de Idei de afaceri
28 Aug 2023
Amplasamentul accesibil, preparatele gustoase si preturile convenabile fac din restaurante o destinatie foarte populara pentru milioane de clienti...

Afacerile cresc in 2023. Piata romaneasca de cafea out of home se ridica la 600 de milioane de euro

de Bianca Tila
27 Iul 2023
Piata romaneasca out of home reprezinta o industrie care se ridica la 600 de milioane de euro. O treime din aceasta suma a fost generata in...

Cifra de afaceri din comertul cu autovehicule a inregistrat cresteri

de Bianca Tila
17 Mar 2023
Volumul cifrei de afaceri din comertul cu autovehicule si motociclete a inregistrat cresteri, pe serie bruta, cu 20%, in luna ianuarie 2023...

Extinderea afacerii. Cum iti finantezi cresterea?

de Idei de afaceri
05 Ian 2023
In general, un partener strategic intra intr-o afacere in scopul de a cumpara in intregime afacerea, fie din prima tranzactie, fie in mai multe etape....

Aboneaza-te GRATUIT la Newsletter-ul Idei de afaceri

Idei de Afaceri pentru 2024: 5 idei pentru Profit maxim
 
Adauga adresa de email si vei primi GRATUIT raportul special

Da, vreau informatii despre produsele Rentrop&Straton. Sunt de acord ca datele personale sa fie prelucrate conform Regulamentului UE 679/2016




Rentrop ∧ Straton

Citeste Raportul Special GRATUIT

Idei de Afaceri pentru 2024: 5 idei pentru Profit maxim
Idei de Afaceri pentru 2024: 5 idei pentru Profit maxim
 
Adauga adresa de email si vei primi GRATUIT raportul special

Idei de AFACERI 2024







[x]