Copierea de continut din prezentul site este supusa regulilor precizate in Termeni si conditii! Click aici.
Prin utilizarea siteului sunteti de acord, in mod implicit cu Termenii si conditiile! Orice abatere de la acestea constituie incalcarea dreptului nostru de autor si va angajeaza raspunderea!
X

Idei de afaceri pentru vara cu bani putini

de Florin Amariei 10 Iun. 2021 6326
4.04 din 68 voturi
RATING UTILIZATORI
61% dintre cititorii acestui articol l-au considerat folositor
38% dintre vizitatorii nostri citesc cel putin 3 articole pe zi
41% dintre cei care ne citesc au o afacere de succes

Daca vrei sa devii antreprenor si sa incerci sa fii propriul tau sef in aceasta vara, avem cateva idei de afaceri cu bani putini care ti s-ar putea potrivi.

In primul rand, nu uita ca e important sa fii pregatit pentru tot ce presupune deschiderea unei noi afaceri. Astfel, ar fi bine sa iti incropesti un plan de afaceri care sa iti ofere avantajele previzibilitatii!
 
In al doilea rand, vara anului 2021 nu va fi ca celelalte de pana acum. De aceea, poti sa incerci diferite artificii care te vor plasa in avantaj. Spre exemplu, iti poti deschide un foodtruck care isi asuma misiunea de a oferi mancare extrem de bine intretinuta. Te asiguri ca tot ceea ce faci in acel spatiu este vizibil, porti masca, manusi si plasa de par, iar recipientele sunt toate fara pic de urma de grasime sau resturi. Oamenii vor aprecia grija pe care o manifesti si vor fi mai increzatori sa cumpere de la tine decat de la cei care deja isi fac veacul pe la mare sau munte. Vechimea in industrie nu mai conteaza acum!

Idei de afaceri pentru vara

In al treilea rand, oamenii vor sa se simta bine in casa lor. De aceea, unii dintre ei vor dori aparate de aer conditionat noi sau intretinerea corespunzatoare ale celor deja existente. Chiar daca nu te pricepi tu la instalarea aparatelor de aer conditionat, poti angaja specialisti in domeniu, iar tu o sa te fii cel care se ocupa de gasirea clientilor, trimiterea instalatorilor la domiciliu si echiparea corespunzatoare. Pe timp de vara este o idee fantastica.
 
In al patrulea rand, daca stii o reteta de limonada buna si au un automobil echipat cu un frigider cu care te poti deplasa in mai multe locuri la intervale orare diferite vei putea sa vinzi bautura ta celor care de-abia asteapta sa se racoreasca. Bineinteles, poti avea si apa plata sau alte fructe pentru diversitate. Oricum ar fi, toata lumea apreciaza ceva racoritor si gustos vara.
 
Finalmente, noi iti dorim succes!


Florin Amarieide Florin Amariei
Pasionat de extinderea orizontului serviciilor financiare si de schimb alternative, el lucreaza in cadrul IdeiDeAfaceri.ro inca din 2018 pentru a furniza cititorilor numai informatiile care conteaza cu adevarat.

Tags: idei de afaceri varaafaceri varaafaceri cu bani putini varaafaceri vara cu bani putini

Urmareste-ne pe Google News

Votati articolul

Rating:
Nota: 4.04 din 5 - 68 voturi.


Aboneaza-te GRATUIT la Newsletter-ul Idei de afaceri

Idei de Afaceri pentru 2024: 5 idei pentru Profit maxim
 
Adauga adresa de email si vei primi GRATUIT raportul special

Da, vreau informatii despre produsele Rentrop&Straton. Sunt de acord ca datele personale sa fie prelucrate conform Regulamentului UE 679/2016




Rentrop ∧ Straton

Citeste Raportul Special GRATUIT

Idei de Afaceri pentru 2024: 5 idei pentru Profit maxim
Idei de Afaceri pentru 2024: 5 idei pentru Profit maxim
 
Adauga adresa de email si vei primi GRATUIT raportul special

Idei de AFACERI 2024







[x]