Copierea de continut din prezentul site este supusa regulilor precizate in Termeni si conditii! Click aici.
Prin utilizarea siteului sunteti de acord, in mod implicit cu Termenii si conditiile! Orice abatere de la acestea constituie incalcarea dreptului nostru de autor si va angajeaza raspunderea!
X

Idei de afaceri profitabile Salon de infrumusetare la masculin

de Victor Oancea 27 Iul. 2011 7804
4.5 din 3 voturi
RATING UTILIZATORI
67% dintre cititorii acestui articol l-au considerat folositor
35% dintre vizitatorii nostri citesc cel putin 3 articole pe zi
47% dintre cei care ne citesc au o afacere de succes

Foarte multi dintre noi mergem la saloane destinate femeilor in general. Majoritatea clientelor sunt femei si priviri care ne stanjenesc ne urmaresc de cand am intrat in salon pana iesim. Majoritatea cred ca am venit sa ne luam sotia de la pedicura, copilul de la tuns sau suntem vreun furnizor. Problema mare este ca si barbatii frecventeaza aceste saloane si au nevoie de locuri special concepute pentru ei, locuri care sa ii faca sa se simta in largul lor.

Si barbatii isi fac o pedicura si ar trebui sa se dezvolte acest sector profitabil pentru cei doritori sa investeasca in aceste idei de afaceri mai originale.
Iata de ce aveti nevoie:
1.    Trebuie sa alcatuiti un plan de afaceri. Trebuie sa stabiliti un studiu de piata, o analiza de marketing alaturi de marketeri cu experienta, samd. Stabiliti, per total, ce investitii trebuie sa aduceti in aceasta afacere pentru a o demara si dezvolta. Rezultatele va pot spune sa mai asteptati sau sa intrati in forta acum.

2.    Trebuie sa va infiintati o firma. Daca detineti resurse financiare si nu detineti timpul necesar pentru demersurile de legalizare a activitatii viitoarei dvs afaceri, angajati un avocat care sa se ocupe de proces.

3.    Urmatorul pas este sa gasiti o locatie avantajoasa. Este bine sa fie un loc central, intr-un cartier de lux, in apropierea unor puncte de atractie majore, in cadrul mall-urilor samd.

4.    Locatia trebuie renovata si decorata corespunzator gusturilor barbatilor. Aceasta este componenta care va va decide succesul in cea mai mare masura. Uitati de culorile pale, in tonuri de roz si lila si adoptati un stil mai masculin, mai agresiv. Tonurile de maro, albastru si negru sunt perfecte pentru a da o nota de masculinitate oricarei camere. Uitati de asemenea si de statuete si vaze cu flori si aduceti elemente corespunzatoare, precum tablouri in stil art-nouveau, obiecte de arta mai indraznete si ce va poate sfatui un decorator profesionist.

5.    Penultimul pas este sa va proiectati un website cu ajutorul caruia sa ajungeti la clientii doriti.

6.    Un alt pas este sa va recrutati personalul. Investiti bani in acest proces si selectati personal profesionist si cu specializari solide in domeniul in care activeaza. Barbatii pot dori si servicii de tuns si coafat, de asemenea si servicii de manucura, pedicura, cosmetica.

7.    Ultima etapa a procesului de demarare a acestei idei de afaceri este ziua deschiderii. Anuntati-va acest eveniment cu ajutorul unui comunicat de presa si incercati sa cooptati cat mai multi jurnalisti care sa scrie despre afacerea dvs.




Tags: idei de afaceriidei de afaceri originalesalon infrumusetare barbati

Urmareste-ne pe Google News

Votati articolul

Rating:
Nota: 4.5 din 5 - 3 voturi.

Articole conexe

Idei de afaceri pentru vara cu bani putini

de Florin Amariei
10 Iun 2021
Daca vrei sa devii antreprenor si sa incerci sa fii propriul tau sef in aceasta vara, avem cateva idei de afaceri cu bani putini care ti s-ar putea...

Idei de afaceri online profitabile

de Florin Amariei
14 Ian 2021
A fi antreprenor nu e usor, insa exista mai multe idei de afaceri online care pot fi profitabile. Noi am ales cateva si ti le propunem! Poate 2021 e...

Idei de afaceri online pentru 2023

de Idei de afaceri
14 Apr 2023
Romanii cu spirit antreprenorial stiu ca acum este momentul potrivit pentru a pregati o noua strategie de afaceri care sa poata fi fructificata cu...

4 idei de afaceri mici care iti aduc profit

de Florin Amariei
02 Nov 2020
Iti propunem 4 idei de afaceri mici care iti aduc profit suficient pentru a putea reinvesti sa trai din banii castigati pentru o buna perioada de...

Aboneaza-te GRATUIT la Newsletter-ul Idei de afaceri

Idei de Afaceri pentru 2024: 5 idei pentru Profit maxim
 
Adauga adresa de email si vei primi GRATUIT raportul special

Da, vreau informatii despre produsele Rentrop&Straton. Sunt de acord ca datele personale sa fie prelucrate conform Regulamentului UE 679/2016




Rentrop ∧ Straton

Citeste Raportul Special GRATUIT

Idei de Afaceri pentru 2024: 5 idei pentru Profit maxim
Idei de Afaceri pentru 2024: 5 idei pentru Profit maxim
 
Adauga adresa de email si vei primi GRATUIT raportul special

Idei de AFACERI 2024







[x]