Copierea de continut din prezentul site este supusa regulilor precizate in Termeni si conditii! Click aici.
Prin utilizarea siteului sunteti de acord, in mod implicit cu Termenii si conditiile! Orice abatere de la acestea constituie incalcarea dreptului nostru de autor si va angajeaza raspunderea!
X

Ideile de afaceri va dau ghes? Iata 4 sfaturi pentru a le pune in practica in mod corect!

de Ilinca Dobrescu 17 Mar. 2012 2906
5 din 1 vot
RATING UTILIZATORI
39% dintre cititorii acestui articol l-au considerat folositor
52% dintre vizitatorii nostri citesc cel putin 3 articole pe zi
31% dintre cei care ne citesc au o afacere de succes

Aveti idei de afaceri pe care le considerati geniale, de-a dreptul excelente? Credeti ca veti da lovitura cu ele si ca se vor transforma in afaceri profitabile, in afaceri de succes? Ati primit si aprobarea unui consultant, unui expert si a familiei dvs? Ei bine, atunci se poate sa fiti pregatit sa deveniti antreprenor in toata regula.

Iata si 4 sfaturi de care sa tineti cont, 4 sfaturi care va vor ajuta sa va puneti in practica ideile de afaceri in mod cat mai corect:

1. Aveti nevoie de siguranta. Siguranta si precautia sunt elementele care va vor asigura mai multe nopti linistite si cu capul pe perna. Sunt multi antreprenori care merg la risc in orice situatie si totul incepe sa devina extrem de stresant, extrem de tensionat. In cele din urma, totul se rasfrange asupra afacerilor si ideile de afaceri nu mai ajung in punctul profitabilitatii depline.

2. Aveti nevoie de personal specializat alaturi de dvs. Suntem multi cei care dorim sa ne punem in aplicare ideile de afaceri si multi refuza sa coopteze personal. Vrem sa dam lovitura pe cont propriu si atunci nu delegam nicio sarcina si nicio responsabilitate.

Cu mana dreapta semnam contracte de colaborare, cu stanga batem la tastatura un comunicat de presa care sa ne anunte lansarea, cu piciorul drept punem faxul in functiune si cu cel stang vor proiecta brosura care urmeaza sa ne anunte ofertele. Nu ne lipseste nimic, nu-i asa?

3. Aveti nevoie de un plan de afaceri solid. Chiar daca nu realizat acest lucru acum, il veti observa in timp si va fi prea tarziu. Nu pierdeti timpul si proiectati de la inceput un plan de afaceri pe care sa il imbunatatiti in timp, in mod continuu.

4. Aveti nevoie de mult auto-control, auto-disciplina, abilitati de gestiune financiara si mult efort depus in contul ideilor dvs de afaceri. Multi nu realizeaza acest lucru decat tarziu si greselile asteapta la fiecare pas.

Ideile de afaceri au un drum lung de parcurs de la stadiul de concept la cel de afaceri profitabile. Tot drumul este presarat de sarcini si responsabilitati pe care trebuie sa le delagati si sa le coordonati. Totul necesita efort sustinut si nimic nu se va face de la sine, fara efort si fara munca.


Tags: idei de afaceriidei afaceriafaceriafaceri profitabileafaceri

Urmareste-ne pe Google News

Votati articolul

Rating:
Nota: 5 din 5 - 1 vot.

Articole conexe

Afaceri in domeniul fast-food. Clientela asigurata 7 zile din 7

de Idei de afaceri
28 Aug 2023
Amplasamentul accesibil, preparatele gustoase si preturile convenabile fac din restaurante o destinatie foarte populara pentru milioane de clienti...

Afacerile cresc in 2023. Piata romaneasca de cafea out of home se ridica la 600 de milioane de euro

de Bianca Tila
27 Iul 2023
Piata romaneasca out of home reprezinta o industrie care se ridica la 600 de milioane de euro. O treime din aceasta suma a fost generata in...

Cifra de afaceri din comertul cu autovehicule a inregistrat cresteri

de Bianca Tila
17 Mar 2023
Volumul cifrei de afaceri din comertul cu autovehicule si motociclete a inregistrat cresteri, pe serie bruta, cu 20%, in luna ianuarie 2023...

Extinderea afacerii. Cum iti finantezi cresterea?

de Idei de afaceri
05 Ian 2023
In general, un partener strategic intra intr-o afacere in scopul de a cumpara in intregime afacerea, fie din prima tranzactie, fie in mai multe etape....

Aboneaza-te GRATUIT la Newsletter-ul Idei de afaceri

Idei de Afaceri pentru 2024: 5 idei pentru Profit maxim
 
Adauga adresa de email si vei primi GRATUIT raportul special

Da, vreau informatii despre produsele Rentrop&Straton. Sunt de acord ca datele personale sa fie prelucrate conform Regulamentului UE 679/2016




Rentrop ∧ Straton

Citeste Raportul Special GRATUIT

Idei de Afaceri pentru 2024: 5 idei pentru Profit maxim
Idei de Afaceri pentru 2024: 5 idei pentru Profit maxim
 
Adauga adresa de email si vei primi GRATUIT raportul special

Idei de AFACERI 2024







[x]