Copierea de continut din prezentul site este supusa regulilor precizate in Termeni si conditii! Click aici.
Prin utilizarea siteului sunteti de acord, in mod implicit cu Termenii si conditiile! Orice abatere de la acestea constituie incalcarea dreptului nostru de autor si va angajeaza raspunderea!
X

Noul tau magazin cu sneakersi poate da lovitura in timp real

de Andrioae Ruxandra 04 Aug. 2014 3086
5 din 1 vot
RATING UTILIZATORI
67% dintre cititorii acestui articol l-au considerat folositor
35% dintre vizitatorii nostri citesc cel putin 3 articole pe zi
47% dintre cei care ne citesc au o afacere de succes

Daca esti genul de persoana care isi cumpara pantofi chiar daca numarul acestora depaseste cu mult spatiul alocat depozitarii lor, inseamna ca ti-ar placea sa ai un venit de pe urma lor. Inseamna ca te pasioneaza lumea pantofilor si a ideilor care stau la baza crearii acestora.


Indiferent ca este vorba despre pantofi casual, pantofi sport, pantofi eleganti sau alt tip de incaltaminte, afacerea are potential si va creste pe baza investitiilor tale. Tu stabilesti directia si tot tu decizi in privinta modurilor de dezvoltare a acesteia. 
 
Ca orice alta afacere, ai nevoie de produse, un plan de afaceri si fonduri. In primul rand, alege o locatie undeva intr-un mall, pentru ca acolo este cel mai indicat sa iti desfasori afacerea. Inainte sa alegi amplasarea magazinului, cerceteaza terenul, pentru ca nu cumva sa fie o aglomeratie de magazine care vand sneakersi, pentru ca trebuie sa fii singur intr-o zona populata; de asemenea, viziteaza si competitorii.
 
Scrie un plan de afaceri care sa aiba un buget. Include in plan costurile de inceput ale afacerii, avantajele si dezavantajele productiei in linie, strategii de marketing, scopuri, obiective etc. 
 
Poti semna contracte cu companii precum Converse, Nike, Reebok etc. si poti aduna sub acelasi acoperis aceste branduri internationale. 
Creeaza un nume care sa ramana intiparit in memoria clientilor, un nume care sa reflecte stilul magazinului tau. 
Alege un nume in functie de clientela-tinta careia te vei adresa: poti alege un nume extravagant daca aceasta va fi formata din tineri rebeli si in plina afirmare. Angajeaza un designer interior care sa te sfatuiasca in legatura cu alegerea culorilor, a modelelor de ferestre etc., astfel incat sa ai un spatiu incapator si pentru a crea o ambianta placuta pentru clienti.
 
Poti incepe campanii de marketing, de advertising care sa-ti sprijine obiectivele si sa atraga clientii la tine in magazin, poti oferi servicii extraordinare fanilor unei firme anume de sneakersi, oferind bonusuri de loialitate etc. Metoda reducerilor a functionat dintotdeauna, mai ales cand un magazin este abia deschis si isi asteapta clientii. O alta metoda prin care iti poti promova produsele ar fi ca angajatii magazinului sa poarte sneakersi in cadrul magazinului.
Poti sa-ti extinzi afacerea si prin crearea unui site prin intermediul caruia sa le prezinti clientilor produsele tale si modul in care pot comanda online cu livrarea acasa. 
 
Oamenii vor purta intotdeauna incaltaminte, fie ca sunt sneakersi, pantofi eleganti sau sandale, dar important este sa alegi din ce segment vei face parte cu afacerea ta si cum o vei extinde.
 
Sursa: www.ehow.com
 


Tags: afacerimagazinsneakersimagazin sneakersimarketingpromovareidei de afaceri

Urmareste-ne pe Google News

Votati articolul

Rating:
Nota: 5 din 5 - 1 vot.

Articole conexe

Cum sa alegi cea mai buna platforma pentru magazinul tau online

de Bianca Tila
29 Nov 2023
Alegerea unei platforme pentru magazinul tau online o putem asocia cu fundatia casei. Daca aceasta nu este construita corespunzator, atunci casa se...

Afaceri in domeniul fast-food. Clientela asigurata 7 zile din 7

de Idei de afaceri
28 Aug 2023
Amplasamentul accesibil, preparatele gustoase si preturile convenabile fac din restaurante o destinatie foarte populara pentru milioane de clienti...

Afacerile cresc in 2023. Piata romaneasca de cafea out of home se ridica la 600 de milioane de euro

de Bianca Tila
27 Iul 2023
Piata romaneasca out of home reprezinta o industrie care se ridica la 600 de milioane de euro. O treime din aceasta suma a fost generata in...

Cifra de afaceri din comertul cu autovehicule a inregistrat cresteri

de Bianca Tila
17 Mar 2023
Volumul cifrei de afaceri din comertul cu autovehicule si motociclete a inregistrat cresteri, pe serie bruta, cu 20%, in luna ianuarie 2023...

Aboneaza-te GRATUIT la Newsletter-ul Idei de afaceri

Idei de Afaceri pentru 2024: 5 idei pentru Profit maxim
 
Adauga adresa de email si vei primi GRATUIT raportul special

Da, vreau informatii despre produsele Rentrop&Straton. Sunt de acord ca datele personale sa fie prelucrate conform Regulamentului UE 679/2016




Rentrop ∧ Straton

Citeste Raportul Special GRATUIT

Idei de Afaceri pentru 2024: 5 idei pentru Profit maxim
Idei de Afaceri pentru 2024: 5 idei pentru Profit maxim
 
Adauga adresa de email si vei primi GRATUIT raportul special

Idei de AFACERI 2024







[x]