Copierea de continut din prezentul site este supusa regulilor precizate in Termeni si conditii! Click aici.
Prin utilizarea siteului sunteti de acord, in mod implicit cu Termenii si conditiile! Orice abatere de la acestea constituie incalcarea dreptului nostru de autor si va angajeaza raspunderea!
X

Oportunitati de afaceri cu produse din piele naturala

de Camelia Diaconu 10 Iun. 2019 4096
4.72 din 16 voturi
RATING UTILIZATORI
28% dintre cititorii acestui articol l-au considerat folositor
56% dintre vizitatorii nostri citesc cel putin 3 articole pe zi
31% dintre cei care ne citesc au o afacere de succes

Produsele din piele naturala se bucura de succes inca din cele mai vechi timpuri, chiar din anul 3500 i Hr. ÃŽn prezent, pielea este considerata unul dintre materialele de lux pentru accesorii datorita rezistentei sporite si aspectului bine definit. Iti prezentam cinci oportunitati de afaceri care au la baza produsele din piele naturala.

Ce afaceri poti incepe cu produse din piele naturala


 
O data cu trecerea anilor, revolutia industriala a adus in prim plan o serie de noi tehnici care au imbunatatit aspectul si calitatea produsului finit. Acum, produsele din piele naturala sunt disponibile într-o gama variata, de la genti, accesorii, incaltaminte, etc. Produsele din piele se remarca prin rezistenta deosebita, dar si pliabilitate si finete, spre deosebire de produsele din piele artificiala, care isi pierd calitatea dupa doar cateva utilizari. Iata cinci oportunitati de afaceri ce au la baza produsele din piele naturala.

 
  • Afacere cu genti de dama din piele. Pentru orice femeie, geanta este accesoriul cel mai de pret. Doamnele pun accent atat pe aspectul final al produsului, cat si pe detaliile tehnice (cusaturi, finisaje, accesorii, etc) si tocmai din acest motiv, raportul calitate-pret este unul important pentru ele. O geanta trebuie sa fie rezistenta, cu un design complex si utila in orice moment al zilei. 
     
Citeste si povestea OVsatchel - pasiune transformata in afacere de succes si afla cum o tanara antreprenoare a reusit sa isi dezvolte pe piata din Romania o afacere cu genti din piele  naturala. Ce volum de munca se afla in spatele unei afaceri cu genti, dar si care sunt criteriile pe care le iei in calcul inainte sa iti incepi propria afacere.
 
 
  • Genti din piele pictate manual. Ramanem tot in acelasi segment si amintim si de gentile din piele naturala pictate manual. Sunt din nou la moda si au cerere foarte mare datorita design-ului unic pe care il aduc in prim plan. Tot mai multe femei cauta produse unicat pe care sa nu le mai vada si la alte doamne si care sa le defineasca personalitatea. Realizarea picturilor pe gentile din piele naturala poate fi un business profitabil mai ales daca luam in calcul investitia minima de care ai nevoie. Un curs de desen care sa te certifice drept specialist in domeniu ori doar un portofoliu de alte lucrari reusite si un loc in care poti sa iti desfasori activitatea. Poate fi o afacere pe care sa o sustii chiar de la tine de acasa.

 
  • Accesorii din piele. Aici includem o serie de accesorii pentru haine, pentru genti, decoratiuni pentru casa din piele naturala, jucarii pentru copii, etc. Accesoriile din piele se diferentiaza de alte produse prin rezistenta pe care o ofera, dar si prin design-ul elegant si sofisticat.

 
  • Incaltaminte din pielea. Nu uitam nici de incaltamintea din piele, produse consumabile ce vor fi la mare cautare oricand. Te poti axa pe o singura nisa: realizarea pantofilor cu toc pentru doamne, realizarea pantofilor din piele pentru barbati sau realizarea de incaltaminte din piele pentru copii. Un atelier de incaltaminte se poate transforma usor intr-o afacere de succes daca aduci in prim plan produse de calitate si o mana de lucru impecabila.


Tags: afacere marochinarieafacere cu produse din pielegenti de dama din piele

Urmareste-ne pe Google News

Votati articolul

Rating:
Nota: 4.72 din 5 - 16 voturi.


Aboneaza-te GRATUIT la Newsletter-ul Idei de afaceri

Idei de Afaceri pentru 2024: 5 idei pentru Profit maxim
 
Adauga adresa de email si vei primi GRATUIT raportul special

Da, vreau informatii despre produsele Rentrop&Straton. Sunt de acord ca datele personale sa fie prelucrate conform Regulamentului UE 679/2016




Rentrop ∧ Straton

Citeste Raportul Special GRATUIT

Idei de Afaceri pentru 2024: 5 idei pentru Profit maxim
Idei de Afaceri pentru 2024: 5 idei pentru Profit maxim
 
Adauga adresa de email si vei primi GRATUIT raportul special

Idei de AFACERI 2024







[x]