Copierea de continut din prezentul site este supusa regulilor precizate in Termeni si conditii! Click aici.
Prin utilizarea siteului sunteti de acord, in mod implicit cu Termenii si conditiile! Orice abatere de la acestea constituie incalcarea dreptului nostru de autor si va angajeaza raspunderea!
X

Optiunea care ne surade in 2014: Incepem o afacere part-time!

de Ilinca Dobrescu 27 Ian. 2014 3174
5 din 1 vot
RATING UTILIZATORI
28% dintre cititorii acestui articol l-au considerat folositor
56% dintre vizitatorii nostri citesc cel putin 3 articole pe zi
31% dintre cei care ne citesc au o afacere de succes

Poate ca iti doresti sa pui bazele unui adevarat imperiu in mediul business, insa nu dispui nici de capitalul financiar necesar si nici de timpul de care ai nevoie pentru a-l investi in afacerea ta.

Din pacate, riscurile pe care ni le asumam cand incepem o afacere reprezinta motive indeajuns de intemeiate de a ne teme si de a incerca sa ne minimalizam demersurile.

Asa se face ca in perioadele de criza cu precadere, afacerile part-time, incepute in paralel cu locul actual de munca, reprezinta optiuni extrem de inspirate.

Cateva idei de afaceri part-time, de valorificat in 2014, in Romania:

- realizarea de sapunuri handmade, din ingrediente BIO, 100% naturale.
- realizarea de bijuterii handmade.
- realizarea de rame foto, de abajururi, de lenjerii de pat, draperii si paturi pentru bebelusi, hainute pentru animalele de companie, quilt-uri, covoare realizate handmade si nu numai.
- realizare de torturi personalizate, ciocolata de casa BIO, dulcuri BIO pentru copii.
- servicii de web design, grafica publicitara, retusare de fotografii, contabilitate, HR, consultanta juridica, marketing, copywriting, consiliere psihologica, servicii de dietetician/ nutritionist samd.

Aspecte de care tinem cont atunci cand dorim sa incepem o afacere part-time:

1. Chiar daca anvergura afacerii este mai redusa, acest lucru nu ii taie din complexitate. Nu neglijati importanta unei afaceri part-time. De foarte multe ori, in functie de domeniul in cadrul caruia ne dezvoltam, afacerile part-time pot fi foarte mari consumatoare de timp, energie, volum de munca, bani si nu numai!

2. Planul de afaceri ramane esential pentru succesul acestei afaceri part-time, oricare ar fi aceasta. Aveti nevoie de un plan de afaceri care sa traseze o directie clara in ceea ce priveste domeniile financiar, juridic, contabil, marketing si nu numai. Planul de afaceri reprezinta colectia de informatii care va ajuta sa stabiliti ce decizii puteti lua, care sa fie directia de mers, ce obstacole puteti intalni in cale, ce oportunitati de dezvoltare puteti valorifica, ce puncte forte sa evidentiati si ce puncte slabe va pun in risc in fata concurentilor.

3. Ritmul de dezvoltare este cel mai important. Pentru ca o afacere part-time sa creasca, este vital sa mizati pe rabdare si pe o planificare strategica. Se poate ca pragul de rentabilitate sa fie atins intr-un an de la start-up sau chiar mai tarziu. Tineti cont de faptul ca in paralel cu aceasta afacere investitiile dvs se orienteaza si catre cariera dvs. Sunt doua obiective extrem de puternice iar succesul carierei alimenteaza succesul afacerii!


Mult succes si afaceri prospere!


sursa foto: www.freegreatpicture.com


Tags: afaceri part timeafaceri part-timeafacere part time

Urmareste-ne pe Google News

Votati articolul

Rating:
Nota: 5 din 5 - 1 vot.

Articole conexe

3 idei de afaceri part-time

de Julian Manescu
28 Dec 2020
La inceput poate parea o activitate part-time din care poti obtine un venit suplimentar. In functie de cum iti vei da seama ca merge piata, ca esti...

Oportunitati de afaceri part-time: organizarea de reuniuni

de Marinache Horia Cristian
13 Mai 2015
Pentru a sarbatori revederea dupa mai multi ani, la noi se obisnuieste deseori a se organiza reuniuni, intruniri, petreceri. Poti profita de aceasta...

Idei de afaceri part-time

de Andrioae Ruxandra
30 Apr 2014
Vrei sa incepi propria afacere? S-ar putea sa nu dureze atat de mult cum te-ai astepta. Indiferent daca vrei sa incepi o noua cariera sau doar sa...

Idei de afaceri part-time, de valorificat acasa, in 2013!

de Victor Oancea
10 Dec 2012
La domiciliul personal ne simtim in apele noastre oricand, la orice moment din zi. Si asta se intampla pentru ca de-a lungul timpului casele noastre...

Aboneaza-te GRATUIT la Newsletter-ul Idei de afaceri

Idei de Afaceri pentru 2024: 5 idei pentru Profit maxim
 
Adauga adresa de email si vei primi GRATUIT raportul special

Da, vreau informatii despre produsele Rentrop&Straton. Sunt de acord ca datele personale sa fie prelucrate conform Regulamentului UE 679/2016




Rentrop ∧ Straton

Citeste Raportul Special GRATUIT

Idei de Afaceri pentru 2024: 5 idei pentru Profit maxim
Idei de Afaceri pentru 2024: 5 idei pentru Profit maxim
 
Adauga adresa de email si vei primi GRATUIT raportul special

Idei de AFACERI 2024







[x]