Copierea de continut din prezentul site este supusa regulilor precizate in Termeni si conditii! Click aici.
Prin utilizarea siteului sunteti de acord, in mod implicit cu Termenii si conditiile! Orice abatere de la acestea constituie incalcarea dreptului nostru de autor si va angajeaza raspunderea!
X

Agentie de plasare de bucatari personali - Afacerea care ti se potriveste in 2013!

de Maria Nicutar 10 Iun. 2013 3758
5 din 1 vot
RATING UTILIZATORI
39% dintre cititorii acestui articol l-au considerat folositor
52% dintre vizitatorii nostri citesc cel putin 3 articole pe zi
31% dintre cei care ne citesc au o afacere de succes

Adevarul este ca multi cred ca li se potriveste orice afacere din care pot scoate bani, in mod eronat, desigur. Daca ai de gand sa demarezi o afacere doar pentru ideea de profitabilitate, noi si restul expertilor din mediul de afaceri iti recomandam sa te orientezi catre un alt soi de proiect pe care sa il sustii.

Si motivul este unul singur: Afacerile prospere timp indelungat sunt cele pe care le damaram din pasiune si pe care le administram cu pasiune! Fara pasiune si interes continuu, nu vom avea decat afaceri care se pot dovedi profitabile, insa acest lucru nu se va intampla pentru perioade lungi de timp! Si asta pentru ca orice proiect se deruleaza cu succes atat timp cat exista si interes in acest sens, interes pentru ca el sa existe si sa continue!

O afacere pe care o pornim din pasiune este agentia de plasare de bucatari personali. Acesti profesionisti sunt putini in Romania si la mare cautare in randul gurmanzilor, in randul celor cu venituri peste medie, in randul celor care doresc sa organizeze petreceri, mese festive, sa isi impresioneze viitorii socrii si nu numai!

Ideea de afacere este una cu adevarat geniala. Ne folosim de o prezenta online pentru a pune la dispozitie doritorilor, serviciile celor mai priceputi si experimentati bucatari!

Asadar, avem nevoie de bucatarii cu care sa colaboram pe baza de comision, de prezenta online care va reprezenta suportul de promovare si punctul de plecare pentru a consolida o baza solida de clienti, o forma legala potrivita si autorizatiile de rigoare, strategii eficiente de marketing si multa motivatie sa dam lovitura.

Capitalul banesc de care am avea nevoie pentru a pune o astfel de afacere pe picioare? Discutam despre un minim de 20.000 - 25.000 de euro si despre un prag de rentabilitate atins la minim un an de la start-up.

Sa nu neglijam faptul ca vom avea nevoie de o locatie online si posibil si de o locatie offline. In cazuri extreme si doar daca suntem in stare sa ne conducem activitatea profesionala cu maxim de organizare, planificare, disciplina, locatia poate fi domiciliul personal si comunicarea cu specialistii si profesionistii nostri se poate face via online.

Aspecte esentiale pe care sa mizam pentru ca aceasta idee de afacere sa devina o minunata afacere care sa returneze profit? Mizam pe existenta unui plan de afaceri complet, detaliat, bine pus la punct. Mizam pe existenta unor bucatari cu experienta solida si care ne pot reprezenta compania in mod avantajos. Mizam si pe un bun raport intre calitatea serviciilor oferite si preturile pe care le percepem.

Nu in ultimul rand, mizam pe marketing, pentru ca orice nivel de calitate am oferi, nimic nu mai conteaza daca nu putem asigura serviciilor noastre un nivel inalt de vizibilitate in randul consumatorilor care ne alcatuiesc audienta-tinta!


Mult succes si afaceri profitabile!


sursa foto: www.sxc.hu


Tags: agentie bucatari personaliagentie plasare bucatari personaliafacere bucatari personali

Urmareste-ne pe Google News

Votati articolul

Rating:
Nota: 5 din 5 - 1 vot.


Aboneaza-te GRATUIT la Newsletter-ul Idei de afaceri

Idei de Afaceri pentru 2024: 5 idei pentru Profit maxim
 
Adauga adresa de email si vei primi GRATUIT raportul special

Da, vreau informatii despre produsele Rentrop&Straton. Sunt de acord ca datele personale sa fie prelucrate conform Regulamentului UE 679/2016




Rentrop ∧ Straton

Citeste Raportul Special GRATUIT

Idei de Afaceri pentru 2024: 5 idei pentru Profit maxim
Idei de Afaceri pentru 2024: 5 idei pentru Profit maxim
 
Adauga adresa de email si vei primi GRATUIT raportul special

Idei de AFACERI 2024







[x]