Copierea de continut din prezentul site este supusa regulilor precizate in Termeni si conditii! Click aici.
Prin utilizarea siteului sunteti de acord, in mod implicit cu Termenii si conditiile! Orice abatere de la acestea constituie incalcarea dreptului nostru de autor si va angajeaza raspunderea!
X

Afaceri banoase si originale? Deschide-ti firma de catering romantic!

de Adela Simonescu 14 Feb. 2013 3160
5 din 1 vot
RATING UTILIZATORI
67% dintre cititorii acestui articol l-au considerat folositor
35% dintre vizitatorii nostri citesc cel putin 3 articole pe zi
47% dintre cei care ne citesc au o afacere de succes

Suna straniu, dar ideea este una destul de interesant pentru cei care va intre in industria alimentara si sa se sub-niseze in mod strategic. Si spunem asta pentru ca fara nisare si sub-nisare strategica, nicio afacere nu poate ajunge la rentabilitate si apoi la profitabilitate. Asa ca incercam sa acoperim zone mai putin traversate de competitori puternici.

Ideea de afacere pe care o vom cerceta astazi este firma de catering pentru cei care doresc cine romantice deja preparate si livrate la domiciliu. Poate sa fie o rata umpluta cu rucola si sos de caise, poate sa fie un tort in forma de inima sau cocktail-uri si trufe proaspat preparate. Mai ales in preajma Sf Valentin si cu ocazia aniversarilor, aceste firme de catering ar avea agendele pline.

Ce capital este necesar pentru dezvoltarea unei astfel de afaceri? Minim 40.000 de euro este suma necesara pentru lansare si administrarea afacerii pana la profitabilitate, prag ce poate fi atins in 2-3 ani, in functie de anumite aspecte esentiale.

Aspecte esentiale si factori decisivi pentru succesul acestei afaceri? Calitatea produselor si serviciilor oferite, numarul de angajati si pregatirea lor, originalitatea preparatelor, raportul calitate-pret, contractele de colaborare cu furnizorii de materie prima si de echipamente, mijloacele de transport folosite si nu numai.

Mai tinem cont si de faptul ca o afacere, indiferent de profilul caruia ii apartine, are nevoie de un plan de afaceri bine consolidat alaturi de toti specialistii care vor lucra pe capitolele de referinta pentru pregatirea lor: consultanti financiari, marketeri, specialisti SEO, programatori, specialisti social media si nu numai.

Per total, discutam despre o serie de eforturi care sa ne aduca cat mai aproape de pragul de profitabilitate. Cu toate acestea, trebuie sa intelegem ca este o afacere destul de complexa si care nu poate fi pornita cu putini bani sau de catre bootstrapperi.

Mult succes si afaceri banoase!


sursa foto: www.sxc.hu


Tags: firma de catering romanticfirma de cateringafacere catering

Urmareste-ne pe Google News

Votati articolul

Rating:
Nota: 5 din 5 - 1 vot.


Aboneaza-te GRATUIT la Newsletter-ul Idei de afaceri

Idei de Afaceri pentru 2024: 5 idei pentru Profit maxim
 
Adauga adresa de email si vei primi GRATUIT raportul special

Da, vreau informatii despre produsele Rentrop&Straton. Sunt de acord ca datele personale sa fie prelucrate conform Regulamentului UE 679/2016




Rentrop ∧ Straton

Citeste Raportul Special GRATUIT

Idei de Afaceri pentru 2024: 5 idei pentru Profit maxim
Idei de Afaceri pentru 2024: 5 idei pentru Profit maxim
 
Adauga adresa de email si vei primi GRATUIT raportul special

Idei de AFACERI 2024







[x]