Prin utilizarea siteului sunteti de acord, in mod implicit cu Termenii si conditiile! Orice abatere de la acestea constituie incalcarea dreptului nostru de autor si va angajeaza raspunderea!
Plan de afaceri de succes si greselile fatale pe care trebuie sa le evitam cu orice pret
Plan de afaceri - o unealta cu care ne aducem afacerile mai aproape de praguri inalte de eficienta si functionalitate. Planul de afaceri ne ajuta sa ne extindem baza de investitori potentiali, sa ne atragem ingeri care sa ne ajute sa ne sustinem afaceri, sa ne atragem aprobari din partea institutiilor de reglementare si din partea potentialilor creditori. Per total, afacerile nu sunt afaceri fara un plan de afaceri corect, solid, bine pus la punct.
Iata, in acest sens, cateva greseli fatale pe care sa le evitam cu orice pret pentru un plan de afaceri de succes real:Pasii catre o afacere de succes Berea Artizanala
Ghid practic Realizarea de sapun natural
Cresterea prepelitelor japoneze
1. Plan de afaceri de succes - este proiectat inca de la bun inceput, de cand ne decidem sa pornim pe drumul catre antreprenoriat. Inca din faza de idee de afaceri, planul de afaceri trebuie sa inceapa sa se materializeze. In cazul in care sunteti un novice in acest domeniu puteti sa apelati la un consultant, la un profesionist, la un expert care sa va ajute sa proiectati cel mai solid plan de afaceri cu putinta.
2. Plan de afaceri de succes - nu are voie sa fie intr-un singur exemplar. Aveti
nevoie de un plan de afaceri potrivit pentru potentiali investitori, plan care sa puna accent pe anumite aspecte precum: de veti reusi in aceasta afacere, echipa manageriala, modalitatile prin care garantati returnarea capitalului ce va fi investit in afacerile dvs sau in ideile dvs de afaceri.
Apoi mai aveti nevoie de un plan de afaceri pentru potentiali parteneri de afaceri, un plan de afaceri intern, pentru angajatii cheie, un plan de afaceri pentru institutiile de reglementare si care va vor acorda licente de functionare si autorizatii, un plan de afaceri pentru obtinerea de fonduri europene samd.
3. Plan de afaceri de succes - nu are voie sa detina obiective vagi, lasate in aer. Toti vrem profit, toti vrem sa ne popularizam imaginea si sa ne transformam ideile de afaceri in afaceri de succes si apoi in branduri de top, eventual alaturi de Coca-Cola sau McDonald’s. Cu toate acestea, in cadrul planului de afaceri trebuie sa puneti accentul pe obiective si misiuni realiste, fezabile, obiective si foarte clar delimitate.
Articole conexe
Plan de afaceri florarie. Cum incepi o afacere cu flori de vanzare
de Bianca TilaPlan de afaceri cofetarie: Cum iti poti transforma pasiunea intr-un business profitabil
de Bianca TilaPlan de afaceri pentru o berarie. Cum poti impresiona investitorii
de Bianca TilaIdei de afaceri handmade: cele mai bune idei pentru a incepe o afacere
de Bianca TilaAboneaza-te GRATUIT la Newsletter-ul Idei de afaceri
Citeste Raportul Special GRATUIT
Idei de AFACERI 2024
- Colectia de Idei de Afaceri
- 24 de idei inedite pe pietele din S.U.A. si Europa de Vest
- Birouri inchiriate cu ora
Afaceri la cheie
- NOU: Berea artizanala. Pasii catre o afacere de succes
- Vrei sa-ti deschizi propria AFACERE? Venim in ajutorul tau: descopera 14 IDEI de afaceri inedite!
- Secretele comertului ONLINE iti sunt, in sfarsit, dezvaluite! Porneste propria ta afacere online
- Afacerea momentului: vanzarile pe Amazon! 9 motive pentru comert online prin platforma Amazon:
- Oferta zilei: Reducere de pana la 25% si Transport Gratuit