Prin utilizarea siteului sunteti de acord, in mod implicit cu Termenii si conditiile! Orice abatere de la acestea constituie incalcarea dreptului nostru de autor si va angajeaza raspunderea!
Planul de afaceri ca unealta utila in managementul unei afaceri!
Planul de afaceri reprezinta un instrument util in indeplinirea multor sarcini si responsabilitati, multor scopuri si obiective. Unii se folosesc de planul de afaceri pentru a-si coopta un expert in echipa, un partener de afaceri, pentru a atrage investitii, credite bancare sau pentru a obtine autorizatii si licente de functionare.
Mai sunt si antreprenorii si specialistii care se folosesc de planul de afaceri pentru a-si conduce afacerile mai bine, pentru a le aduce pe linie continua de profit. Pe buna dreptate, planul de afaceri trebuie construit, in primul rand, in acest scop si apoi poate incepe sa devina si instrument util celorlalte obiective pe care le detinem.Ghid practic pentru realizarea de felicitari decupate
Ghid practic Realizarea de sapun natural
Propriul meu plan de afaceri
Ghid practic pentru realizat felicitari de lux
Planul de afaceri trebuie sa ne ajute sa ne organizam echipele de management, echipele de specialisti, expertii si consultantii care ne ofera sfaturi si indrumari pe care ne bazam pentru obtinerea de profit.
Planul de afaceri destinat conducerii unei afaceri, destinat managementului intern, trebuie sa puna accent pe detaliile legate de scopuri si obiective, misiuni si viziunea pe care o afacere o detine in centrul activitatii sale.
Mai putin importante sunt cifrele care ne amintesc de necesitatile financiare ale afacerii, de modalitatile prin care dorim sa cooptam investitori, de modalitatile prin care ne propunem sa returnam investitiile atrase. Acestea sunt detalii care pot fi pastrate cand detinem alte scopuri decat cele de organizare interna.
De asemenea, un plan de afaceri pentru organizarea interna este mult mai scurt decat unul destinat atragerii de investitii banesti sau de parteneri de afaceri. Planul de afaceri pentru uz intern poate sa fie mai lipsit de pasiune si entuziasm. El trebuie sa fie cat se poate de practic, simplu si rapid de urmarit si cercetat, detaliat pentru folosul cititorilor.
Mai mult, planul de afaceri intern trebuie sa fie unul orientat pe actiuni si pe obtinerea rezultatelor. Scopul principal al unui plan de afaceri destinat organizarii interne trebuie sa ramana cel de a oferi informatiile corecte cititorilor, informatiile care sa ii ajute sa inteleaga ce actiuni trebuie intreprinse, in ce maniera si ce rezultate se asteapta la final.
Articole conexe
Plan de afaceri florarie. Cum incepi o afacere cu flori de vanzare
de Bianca TilaPlan de afaceri cofetarie: Cum iti poti transforma pasiunea intr-un business profitabil
de Bianca TilaPlan de afaceri pentru o berarie. Cum poti impresiona investitorii
de Bianca TilaINS: Comertul cu ridicata a afisat cifre de afaceri in crestere
de Bianca TilaAboneaza-te GRATUIT la Newsletter-ul Idei de afaceri
Citeste Raportul Special GRATUIT
Idei de AFACERI 2024
- Colectia de Idei de Afaceri
- 24 de idei inedite pe pietele din S.U.A. si Europa de Vest
- Birouri inchiriate cu ora
Afaceri la cheie
- NOU: Berea artizanala. Pasii catre o afacere de succes
- Vrei sa-ti deschizi propria AFACERE? Venim in ajutorul tau: descopera 14 IDEI de afaceri inedite!
- Secretele comertului ONLINE iti sunt, in sfarsit, dezvaluite! Porneste propria ta afacere online
- Afacerea momentului: vanzarile pe Amazon! 9 motive pentru comert online prin platforma Amazon:
- Oferta zilei: Reducere de pana la 25% si Transport Gratuit