Copierea de continut din prezentul site este supusa regulilor precizate in Termeni si conditii! Click aici.
Prin utilizarea siteului sunteti de acord, in mod implicit cu Termenii si conditiile! Orice abatere de la acestea constituie incalcarea dreptului nostru de autor si va angajeaza raspunderea!
X

The HUB Bucharest a lansat 60 days challenge, acceleratorul dedicat afacerilor cu impact social

de Ideideafaceri 09 Mai. 2013 2330
5 din 1 vot
RATING UTILIZATORI
61% dintre cititorii acestui articol l-au considerat folositor
38% dintre vizitatorii nostri citesc cel putin 3 articole pe zi
41% dintre cei care ne citesc au o afacere de succes

The HUB Bucharest si compania olandeza de consultanta Business Models Inc. au lansat la Bucuresti "60 days challenge", un accelerator dedicat afacerilor cu impact social.

"60 days challenge" isi propune ca timp de 60 de zile sa ajute 25 de antreprenori in a-si dezvolta afacerile sociale indiferent ca se afla la stadiul de idee, s-au lansat deja pe piata ori isi doresc extinderea operatiunilor, iar la final, in cadrul unei sesiuni de pitching, sa intalneasca potentiali investitori.

Primul workshop de 2 zile, Business Model Generation, sustinut de Patrick van der Pijl, CEO Business Models Inc., este menit sa ii ajute pe participanti sa isi construiasca un model de afaceri solid pornind de la valoarea pe care produsul sau serviciul o aduce in piata, segmentele de clienti carora li se adreseaza, relatia cu acestia si canalele de distributie, partenerii, activitatile si resursele cheie implicate, structura costurilor si a veniturilor, dar si cum toate acestea se interconecteaza in reprezentarea vizuala a modelului de afacere.

Tot in cadrul programului participantii vor avea ocazia sa participe la workshopuri saptamanale sustinute de experti in domeniu pe teme precum: marketing si pozitionare, management financiar, relatiile cu clientii, comunicare si sa descopere pe teren cum functioneaza o astfel de afacere. Diferiti oameni de afaceri si antreprenori vor fi disponibili pentru intalniri de coaching, iar The HUB Bucharest le va fi gazda pe toata durata programului atat ca spatiu de lucru,  cat si de intalniri.



"The HUB Bucharest sustine constant prin activitatile sale antreprenoriatul si inovarea sociala in Romania. Daca in 2012 am investit resurse in cresterea comunitatii The HUB, in 2013 am intensificat eforturile, am organizat Connection, o conferinta dedicata inovarii sociale ce a adus impreuna peste 150 de participanti locali si internationali si care ne-a confirmat necesitatea acestui accelerator pe piata din Romania. Ne bucuram sa putem lucra cu Business Models Inc., un partener de incredere care va aduce o abordare noua in program, aceea a construirii si dezvoltarii unei afaceri pe baza unui model sanatos, in plus fata de clasicul plan de afaceri." a declarat Vlad Craioveanu, Manager de proiect si co-fondator The HUB Bucharest.

Detalii despre "60 days challenge", agenda, costurile de participare si formularul de inscriere sunt disponibile pe pagina de internet a programului.


Tags: 60 days challengeworkshop business model generationbusiness model generationpatrick van der pijlworkshop afaceri

Urmareste-ne pe Google News

Votati articolul

Rating:
Nota: 5 din 5 - 1 vot.


Aboneaza-te GRATUIT la Newsletter-ul Idei de afaceri

Idei de Afaceri pentru 2024: 5 idei pentru Profit maxim
 
Adauga adresa de email si vei primi GRATUIT raportul special

Da, vreau informatii despre produsele Rentrop&Straton. Sunt de acord ca datele personale sa fie prelucrate conform Regulamentului UE 679/2016




Rentrop ∧ Straton

Citeste Raportul Special GRATUIT

Idei de Afaceri pentru 2024: 5 idei pentru Profit maxim
Idei de Afaceri pentru 2024: 5 idei pentru Profit maxim
 
Adauga adresa de email si vei primi GRATUIT raportul special

Idei de AFACERI 2024







[x]