Copierea de continut din prezentul site este supusa regulilor precizate in Termeni si conditii! Click aici.
Prin utilizarea siteului sunteti de acord, in mod implicit cu Termenii si conditiile! Orice abatere de la acestea constituie incalcarea dreptului nostru de autor si va angajeaza raspunderea!
X

Vrei sa fii antreprenor? Iata ce trebuie sa stii

de Camelia Diaconu 03 Sep. 2018 6064
4.32 din 11 voturi
RATING UTILIZATORI
39% dintre cititorii acestui articol l-au considerat folositor
52% dintre vizitatorii nostri citesc cel putin 3 articole pe zi
31% dintre cei care ne citesc au o afacere de succes

Tot mai multi tineri isi doresc sa devina antreprenori, sa aiba propriul lor business, cu profit si fara riscuri majore. Insa, chiar daca de afara pare o munca usoara, sa fii antreprenor poate fi o meserie dificila, mai ales ca succesul nu vine atat de usor si de repede. Asadar, iata cateva recomandari pe care te sfatuim sa le urmezi, pentru a te asigura ca business-ul tau este o idee pe termen lung.

Indiferent de domeniul pe care l-ai ales, un plan de afaceri are nevoie de mai multe categorii important de respectat. Trebuie sa fii pregatit in permanenta sa inveti pentru tine, dar sa ii inveti si pe altii. Orice trebuie inceput cu positivism si entuziasm pentru a te asigura ca atragi atentia, starnesti interes si satisfaci dorintele persoanelor din jur. Asadar, iata cateva reguli pe care este important sa le respecti!
 
  • Cere ajutor si sfaturi. Chiar daca poate parea usor sa fii antreprenor, gandeste-te ca nu intotdeauna va fi facil si, uneori, ajutorul ti-ar prinde tocmai bine. Pune in practica, fara sa iti fie teama si ce te invata altii.
     
  • Nu sari peste etape. Pentru inceput este important sa masori toate aspectele afacerii tale. Sa stii sigur care este investitia, cat esti dispus sa adaugi suplimentar si la ce te astepti. Dupa asta, verifica cu atentie cifrele, pentru a te asigura ca apar rezultatelor. 
  • Castiga experienta. Fie ca vorbim despre business, oameni, viata, experienta este una dintre cele mai mari calitati pe care trebuie sa le dobandesti. Relatiile de prietenie sunt importante, pentru orice sprijin, asa ca invata sa construiesti echipe din oameni la fel de pregatiti ca si tine.
  • Invata sa accepti si sa refuzi. Nu este obligatoriu sa faci intotdeauna cum iti spun altii, pentru a reusi in afaceri. Daca ai o idee din care crezi ca va iesi un rezultat bun, atunci pune-o in practica. Nu cere permsiunea nimanui pentru a-ti dezvolta ideile. Invata cand este cazul sa spui stop si sa accepti parerile celor din jur, dar si cand este cazul sa ii refuzi si sa mergi mai departe. 
  • Tine cont de: profitul tau si al fiecarui client pe care il ai, dar si cat te costa orice metoda de promovare pe care ai de gand sa o pui in practica. Sa stii inca de la bun inceput cum este mai bine sa procedezi este un plus care te va ajuta pe termen lung deoarece nu vei fi pus in fata unor situatii neprevazute. 
  • Nu te baza doar pe noroc. Vei fi nevoit sa inveti in permanenta lucruri noi, daca iti doresti sa evoluezi. Sa incalci reguli, daca va fi nevoie, dar si sa lupti si sa nu renunti, iniferent de rezultat. Nu te poti baza intotdeauna pe noroc, chiar daca este de partea ta in multe cazuri.


Tags: antreprenoriatidei pentru atreprenorissfaturi pentru antreprenori

Urmareste-ne pe Google News

Votati articolul

Rating:
Nota: 4.32 din 5 - 11 voturi.


Aboneaza-te GRATUIT la Newsletter-ul Idei de afaceri

Idei de Afaceri pentru 2024: 5 idei pentru Profit maxim
 
Adauga adresa de email si vei primi GRATUIT raportul special

Da, vreau informatii despre produsele Rentrop&Straton. Sunt de acord ca datele personale sa fie prelucrate conform Regulamentului UE 679/2016




Rentrop ∧ Straton

Citeste Raportul Special GRATUIT

Idei de Afaceri pentru 2024: 5 idei pentru Profit maxim
Idei de Afaceri pentru 2024: 5 idei pentru Profit maxim
 
Adauga adresa de email si vei primi GRATUIT raportul special

Idei de AFACERI 2024







[x]