Copierea de continut din prezentul site este supusa regulilor precizate in Termeni si conditii! Click aici.
Prin utilizarea siteului sunteti de acord, in mod implicit cu Termenii si conditiile! Orice abatere de la acestea constituie incalcarea dreptului nostru de autor si va angajeaza raspunderea!
X

5 semne ca este timpul sa incepi o afacere!

de Ilinca Dobrescu 30 Iun. 2014 2241
5 din 1 vot
RATING UTILIZATORI
37% dintre cititorii acestui articol l-au considerat folositor
46% dintre vizitatorii nostri citesc cel putin 3 articole pe zi
29% dintre cei care ne citesc au o afacere de succes

Daca este timpul, este timpul! Ne inarmam cu pasiune, motivatie si determinare si punem pe picioare o afacere care sa returneze mai mult decat profit. Vrem faima, recunoastere si, mai presus de orice, vrem sa stim ca am lasat in aceasta lume o amprenta de care sa fim mandri!

Iata doar 5 din multele semne care ne indica faptul ca este timpul sa incepem o afacere:

1. Vrem sa realizam ceva grandios. Este greu spre imposibil sa realizezi ceva grandios cand esti un simplu angajat. Credeti-ne pe cuvant. Incercam din rasputeri, insa foarte greu vei ajunge sa realizezi lucruri exceptionale. Vei fi o simpla za din roata care face afacerea sa se invarsta.

2. Simtim nevoia sa lasam o mostenire importanta si plina de semnificatie copiilor nostri. Ce poate fi mai grandios decat sa lasi copilului tau o afacere superba, infloritoare, care sa astepte un nou leader?

3. Stim ca traim in lume, nu separat si ca trebuie sa ne aducem aportul la bunastarea ei. Poate vom infiinta centre de asistenta pentru batranii singuri sau poate ca vom deschide o cantina, un restaurant vegetarian sau un plafar cu reduceri. Poate ca vom deschide o firma de curatenie BIO sau vom realiza un nou sistem de citire pentru persoanele nevazatoare.

Exista un infinit de posibilitati si toate asteapta sa fie  valorificate de catre antreprenorul potrivit. Ca om de afaceri, avem o putere impresionanta, avem un cumul de forte care pot schimba mersul unei industrii, viata a sute sau mii de oameni, sansa de dezvoltare economica a unei tari.

Sa nu uitam ce rol avem ca oameni de afaceri!

4. Ne-a venit ideea perfecta! Ne-a venit ideea perfecta si nu avem de gand sa mai asteptam. Daca nu o valorificam noi acum, poate cineva o va pune in practica in cel mai scurt timp.

Ai gasit ideea de afacere care va revolutiona domeniul agriculturii bio? Ai gasit o idee de afacere care sa imbunatateasca viata unei anumite categorii de consumatori-tinta?

Stabileste care este ideea de afacere, imbunatateste-o cu ajutorul specialistilor, construieste-i un plan de afaceri si da-i investitiile necesare.

5. Avem o pasiune care ne tine mereu in priza. Din pacate, este foarte greu sa iti urmezi pasiunea atunci cand urmezi indicatiile si ideile, viziunea si obiectivele unui manager, al unui alt antreprenor. Libertatea deplina vine din propria afacere.

Doar avand o afacere personala, vom putea sa ne urmam pasiunea in mod fidel, in maniera in care consideram ca poate da un nou curs industriei in cadrul careia ne dezvoltam.

sursa foto: www.freegreatpicture.com


Tags: afaceristart in afacerisucces in afaceri

Urmareste-ne pe Google News

Votati articolul

Rating:
Nota: 5 din 5 - 1 vot.

Articole conexe

Cum trebuie sa arate un plan de afaceri pentru un salon de infrumusetare

de Bianca Tila
07 Nov 2023
Planul de afaceri nu este un simplu document pe care alegi sa-l faci sau nu in parcursul tau de antreprenor. Planul de afaceri traseaza directia pe...

Afaceri cu melci. Cum poti incepe acest business

de Idei de afaceri
08 Feb 2023
Dupa ce v-ati familiarizat cu notiunile despre viata melcilor, cu procedeele si procesele de crestere a acestora in mediu controlat, acum este...

Strategia antreprenorului in afaceri

de Idei de afaceri
03 Feb 2023
Conform piramidei planificarii, strategia de afaceri sta la baza obiectivelor de afaceri si stabileste modalitatile de realizare a acestora. Ca si...

Start in afaceri. Bariere la intrarea in afaceri ecologice

de Idei de afaceri
07 Feb 2024
Barierele la intrare sunt acele conditii care fac dificila sau imposibila intrarea unei firme pe piata. Daca firmele concurente din zona...

Aboneaza-te GRATUIT la Newsletter-ul Idei de afaceri

Idei de Afaceri pentru 2024: 5 idei pentru Profit maxim
 
Adauga adresa de email si vei primi GRATUIT raportul special

Da, vreau informatii despre produsele Rentrop&Straton. Sunt de acord ca datele personale sa fie prelucrate conform Regulamentului UE 679/2016




Rentrop ∧ Straton

Citeste Raportul Special GRATUIT

Idei de Afaceri pentru 2024: 5 idei pentru Profit maxim
Idei de Afaceri pentru 2024: 5 idei pentru Profit maxim
 
Adauga adresa de email si vei primi GRATUIT raportul special

Idei de AFACERI 2024







[x]