Copierea de continut din prezentul site este supusa regulilor precizate in Termeni si conditii! Click aici.
Prin utilizarea siteului sunteti de acord, in mod implicit cu Termenii si conditiile! Orice abatere de la acestea constituie incalcarea dreptului nostru de autor si va angajeaza raspunderea!
X

6 idei de afaceri mici care iti aduc bani

de Florin Amariei 21 Oct. 2019 9919
4.44 din 100 voturi
RATING UTILIZATORI
67% dintre cititorii acestui articol l-au considerat folositor
35% dintre vizitatorii nostri citesc cel putin 3 articole pe zi
47% dintre cei care ne citesc au o afacere de succes

Simti ca ai timpul liber potrivit inceperii unei initiative antreprenoriale? Ei bine, noi iti propunem 6 idei de afaceri mici cu care sa umpli acea perioada.

A porni o afacere nu este o chestiune usoara. E nevoie de interes, dorinta, calcule si, cel mai important, determinare. Daca vrei sa ai propria ta afacere si sa culegi doar tu roadele ei, incearca una din cele 6 de mai jos.
 
1. Tamplar
Ai aptitudini de prelucrare a lemnului si din mana ta ies lucruri frumoase pe care si le doresc oamenii in cautare de mobilier original? Atunci poti fi un tamplar care obtine sume de bani generoase. Cei care renoveaza sau se muta in casa noua sunt in cautare de mobilier personalizat, original si de calitate pentru care sunt dispusi sa plateasca destui de multi bani. O singura bucatarie echipata complet conform comenzii poate depasi 10.000 de lei.
 
2. Antrenor personal
Ai facut ani de zile sport si stii toate miscarile necesare pentru a intretine o forma fizica de invidiat sau cum sa ajuti pe cineva sa slabeasca natural fara efort urias. Acum e momentul ca toti banii pe care i-ai investit in fitness sa se intoarca la tine. Ofera-ti serviciile contra cost si construieste-ti o retea de clienti multumiti care te vor recomanda mai departe. Daca simti ca afacerea merge bine si ai o conexiune cu oamenii pe care ii pui la treaba, atunci vei putea chiar sa mergi mai departe si sa iti deschizi un spatiu in care oamenii sa vina pentru a face exercitii.
 
3. Realizator de CV-uri
Desi multe persoane isi construiesc singure CV-urile, in anumite momente importante din viata prefera sa ajute la ajutor pentru a face o prima impresie de succes. Daca ai fost la multe interviuri sau ai o cariera in HR si stii putin design, atunci poti sa ii ajuti pe acesti oameni sa dobandeasca succesul dorit. Nu este o munca grea, iar cu cativa clienti pe luna poti obtine cateva sute de lei in plus la venitul tau lunar.
 
4. Traducator
Sunt din ce in ce mai cautati. Daca stii cel putin o limba straina la un nivel impecabil, atunci poti sa pornesti o noua afacere. Poti traduce carti sau articole pentru plata prin drepturi de autor sau pe cuvant. Tu alegi.
 
5. Curatenie la domiciliu
Multi angajati din sistemul privat nu-si permit sa isi ingrijeasca asa cum si-ar dori casa. De aceea, apeleaza la serviciile unor profesionisti in care au incredere. Ofera-le motive concrete pentru care sa te aleaga pe tine si porneste o afacere cu care poti face bani in weekend sau dupa orele de munca la jobul tau.
 
6. Boutique de haine
Un magazin mic, cochet si cu o gazda draguta va atrage cu usurinta atentia doamnelor si a barbatilor interesati de a fi in pas cu ultimele trenduri. Urmareste ce e in voga, asigura-te ca ai aceste elemente in magazinul tau si porneste un business prin care vinzi si castigi.
 
Nu uita sa pui la punct un plan de afaceri pentru a-ti garanta succesul!


Florin Amarieide Florin Amariei
Pasionat de extinderea orizontului serviciilor financiare si de schimb alternative, el lucreaza in cadrul IdeiDeAfaceri.ro inca din 2018 pentru a furniza cititorilor numai informatiile care conteaza cu adevarat.

Tags: 6 idei de afaceriafaceri miciafaceri care iti aduc bani

Urmareste-ne pe Google News

Votati articolul

Rating:
Nota: 4.44 din 5 - 100 voturi.

Articole conexe

6 idei de afaceri pentru 2021

de Florin Amariei
24 Feb 2021
Daca esti in cautarea unor idei de afaceri pentru 2021, atunci noi iti propunem 6 din care sa alegi! Antreprenoriatul este plin de provocari, insa...

Sase idei de afaceri mici din care sa te inspiri

de Idei de afaceri
21 Ian 2021
Daca iti doresti sa treci de la statutul de angajat la cel de sef propriu, poti opta pentru o afacere de mici dimensiuni, in care munca ta poate fi...

Idei de afaceri care iti aduc bani chiar si acum

de Florin Amariei
27 Aug 2020
Da, poti porni la drum in antreprenoriat chiar si acum, in pandemie. Desigur, va trebui sa fii foarte atent/a, dar avem cateva idei de afaceri pe...

6 idei de afaceri mici care pot fi pornite acum

de Florin Amariei
11 Aug 2020
Daca vrei sa obtii un venit suplimentar, atunci avem 6 idei de afaceri mici care pot fi pornite acum drept sugestii pentru tine. Inspira-te, creeaza...

Aboneaza-te GRATUIT la Newsletter-ul Idei de afaceri

Idei de Afaceri pentru 2024: 5 idei pentru Profit maxim
 
Adauga adresa de email si vei primi GRATUIT raportul special

Da, vreau informatii despre produsele Rentrop&Straton. Sunt de acord ca datele personale sa fie prelucrate conform Regulamentului UE 679/2016




Rentrop ∧ Straton

Citeste Raportul Special GRATUIT

Idei de Afaceri pentru 2024: 5 idei pentru Profit maxim
Idei de Afaceri pentru 2024: 5 idei pentru Profit maxim
 
Adauga adresa de email si vei primi GRATUIT raportul special

Idei de AFACERI 2024







[x]