Copierea de continut din prezentul site este supusa regulilor precizate in Termeni si conditii! Click aici.
Prin utilizarea siteului sunteti de acord, in mod implicit cu Termenii si conditiile! Orice abatere de la acestea constituie incalcarea dreptului nostru de autor si va angajeaza raspunderea!
X

6 idei de afaceri pentru 2021

de Florin Amariei 24 Feb. 2021 6117
4.46 din 24 voturi
RATING UTILIZATORI
59% dintre cititorii acestui articol l-au considerat folositor
38% dintre vizitatorii nostri citesc cel putin 3 articole pe zi
41% dintre cei care ne citesc au o afacere de succes

Daca esti in cautarea unor idei de afaceri pentru 2021, atunci noi iti propunem 6 din care sa alegi!

Antreprenoriatul este plin de provocari, insa o idee de afacere poate fi pusa in practica fara prea multe griji pentru un start convingator. 
 
Iata, asadar, 6 idei de afaceri pentru 2021 care sa te inspire pentru curajul de a merge inainte cu deschiderea propriului business.
 
1. Traduceri
 
Acum mai mult ca oricand este nevoie de oameni care stiu mai multe limbi si au certificari in acest sens. Daca esti pregatit, atunci e usor sa iti oferi serviciile online. Poti sa-ti faci imediat simtita prezenta pe social media, unde sigur vei gasi colaboratori.
 
2. Asistent virtual
 
Una dintre cele mai de succes idei de afaceri este de a oferi servicii de asistent virtual. Toata lumea, de la intreprinderi mari la soloprenori, necesita ajutor pentru gestionarea zilnica a afacerii lor. Puteti folosi abilitatile excelente de organizare pentru a le lua o greutate de pe umeri. Desigur, veti fi platit pentru timpul si efortul depus pentru a raspunde la e-mailuri, pentru a programa intalniri si pentru a indeplini alte sarcini administrative. 
 
3. Profesor online
 
Daca sunteti un expert in arta, matematica sau alt subiect, puteti incepe activitatea de indrumare online. O conditie esentiala este obtinerea unei diplome de licenta in materia pe care intentionati sa o predati, deci asigurati-va ca acoperiti acest domeniu inainte de a incepe. Puteti gasi clienti de tutorat imediat, avand in vedere lacunele scolii online.
 
4. Felicitari
 
Felicitarile sunt intotdeauna in stil, deci daca aveti un ochi bun pentru design sau pur si simplu va place sa va prezentati lucrarile de arta pe articole fizice, aceasta este una dintre cele mai bune idei creative de afaceri. Un ghid complet care te ajuta sa faci toti pasii corecti este disponibil AICI!
 
5. E-mail marketing
 
Bun la scrierea e-mailurilor? Ati spart codul pentru elaborarea liniilor de subiect pe care oamenii nu pot sa nu faca clic? Daca da, puteti intra in antreprenoriat si puteti castiga bani lansand o afacere de marketing prin e-mail. Puteti gasi companii care au nevoie de ajutor cu strategia lor de e-mail si sa le oferiti solutii!
 
6. Aplicatii
 
Dezvoltarea aplicatiilor este una dintre cele mai bune idei de afaceri mici, profitabile, deoarece atat de multe companii necesita o aplicatie. Ca sa nu mai vorbim, costul initierii acestei intreprinderi a scazut drastic din cauza cresterii instrumentelor si dezvoltatorilor la preturi accesibile. Astazi, puteti utiliza tot felul de programe pentru a crea wireframe-uri si machete inainte de a decide sa publicati aplicatia. Alternativ, puteti angaja un dezvoltator de aplicatii independent.
 
Orice decideti, nu uitati ca planificare e importanta! Gasiti AICI un model de plan de afaceri care se pliaza nevoilor individuale!
 
Succes!


Florin Amarieide Florin Amariei
Pasionat de extinderea orizontului serviciilor financiare si de schimb alternative, el lucreaza in cadrul IdeiDeAfaceri.ro inca din 2018 pentru a furniza cititorilor numai informatiile care conteaza cu adevarat.

Tags: 6 idei de afaceri 2021idei de afaceri 2021idei de afaceri noiafaceri 2021

Urmareste-ne pe Google News

Votati articolul

Rating:
Nota: 4.46 din 5 - 24 voturi.

Articole conexe

Idei de afaceri noi: Bucky Box, software-ul care ajuta micii fiermieri!

de Adela Simonescu
08 Aug 2012
Descoperim tot felul de aplicatii si software-uri destinate multor profesionisti si specialisti. Avem software-uri care ajuta medicii sa tina...

Idei de afaceri noi: Pantalonii anti-hoti!

de Ilinca Dobrescu
17 Iul 2012
P^Cubed Travel Pants sunt noii pantaloni ganditi si realizati de Clothing Arts din New York. Pantalonii au fost proiectati in mod special pentru cei...

Idei de afaceri noi: Discover & Deliver, sistemul care iti aduce la usa produsele la care visezi!

de Adela Simonescu
12 Iul 2012
Discover & Deliver reprezinta o afacere extrem de profitabila si interesant gandita. Isabel Rutland este antreprenoarea care a pus bazele acestei...

Idei de afaceri noi, afaceri profitabile pentru iubitorii de ferme!

de Ilinca Dobrescu
20 Ian 2012
Ideile de afaceri cu ferme ne atrag interesul intr-o mare masura. Ne si imaginam pe o veranda, respirand aerul curat de la ferma, crescand rate sau...

Aboneaza-te GRATUIT la Newsletter-ul Idei de afaceri

Idei de Afaceri pentru 2024: 5 idei pentru Profit maxim
 
Adauga adresa de email si vei primi GRATUIT raportul special

Da, vreau informatii despre produsele Rentrop&Straton. Sunt de acord ca datele personale sa fie prelucrate conform Regulamentului UE 679/2016




Rentrop ∧ Straton

Citeste Raportul Special GRATUIT

Idei de Afaceri pentru 2024: 5 idei pentru Profit maxim
Idei de Afaceri pentru 2024: 5 idei pentru Profit maxim
 
Adauga adresa de email si vei primi GRATUIT raportul special

Idei de AFACERI 2024







[x]