Prin utilizarea siteului sunteti de acord, in mod implicit cu Termenii si conditiile! Orice abatere de la acestea constituie incalcarea dreptului nostru de autor si va angajeaza raspunderea!
Crezi ca esti mai destept decat seful tau? Porneste o afacere!
Multi antreprenori care si-au cladit afaceri de succes veritabil au pornit de la stadiul de angajat. Au ocupat o pozitie in cadrul unei companii, au invatat tot ce era de invatat si apoi au mers mai departe, facand pasul cel mare catre statutul de afacerist.
Iata si cateva sfaturi care sa va ajute sa porniti o afacere, sfaturi oferite de Mike Mann, citate de under30ceo.com:Propriul meu plan de afaceri
Ghid practic Realizarea de sapun natural
Ghid practic pentru realizarea de felicitari decupate
Ghid practic pentru realizat felicitari de lux
1. Concentrati-va pe ce stiti. Succesul vine, de cele mai multe ori, din arealul pe care l-ati studiat si in cadrul caruia detineti experienta de lucru necesara. Ai fost consultant pentru mai mult de cinci ani? Se poate ca aceasta industrie sa fie si cea mai potrivita pentru a-ti demara o afacere.
2. In momentul in care aveti un plan de afaceri serios si capitalul necesar asigurat, faceti marele pas si abandonati-va locul actual de munca. O afacere solida este greu de demarat si de condus in sistem part-time.
3. Alegeti un nume serios pentru afacerea dvs, un domeniu de internet si un logo. Multe website-uri pot fi proiectate rapid prin intermediul mediului online, pe baza platformelor deja existente. In ceea ce priveste logo-ul, puteti angaja un grafician pe care sa il remunerati per-proiect.
4. Actualizati-va si construiti-va in permanenta planul de afaceri si mizati pe profesionisti care sa va ghideze in mersul afacerii dvs.
5. Fiti deschisi intotdeauna pentru a observa noi solutii si oportunitati de afaceri.
6. Fiti la curent cu tot ce se intampla in mediul online si in cadrul industriei de care apartineti. Folositi carti de afaceri, seminarii, publicatii de afaceri, forum-uri specializate si nu numai.
7. Ramaneti concentrat pe tinta dvs si nu lasati obstacolele si problemele sa va intoarca din drum. Nu uitati ca niciun proiect nu poate iesi perfect din prima. Intotdeauna exista probleme, accidente si greseli.
8. Conturati un manual de practici corecte care sa functioneze pentru companiile voastre. Adaugati noi practici pe masura ce observati solutii excelente care va fac afacerile sa mearga mai eficient.
9. Fiti mereu gata sa intoarceti carma si sa schimbati directia in afaceri. Acceptati sfaturi si repozitionati-va rapid, adaptati-va cu viteza la necesitatile afacerii dvs.
10. Oferiti comunitatii din profiturile dvs. Astfel, va conturati o imagine de top, o reputatie incredibil de benefica pentru intreaga dvs afacere si pentru nivelul potential al profiturilor dvs.
Articole conexe
Afacere cu microplante. Cum poti obtine profit dintr-un spatiu mic
de Bianca TilaRentabilitatea intreprinderii. Cum pot masura succesul afacerii mele
de Bianca TilaCum sa alegi senzorul de temperatura potrivit pentru afacerea ta - ghid complet
de Idei de afaceri3 recomandari pentru a-ti incepe cu dreptul propria afacere
de Bianca TilaAboneaza-te GRATUIT la Newsletter-ul Idei de afaceri
Citeste Raportul Special GRATUIT
Idei de AFACERI 2024
- Colectia de Idei de Afaceri
- 24 de idei inedite pe pietele din S.U.A. si Europa de Vest
- Birouri inchiriate cu ora
Afaceri la cheie
- NOU: Berea artizanala. Pasii catre o afacere de succes
- Vrei sa-ti deschizi propria AFACERE? Venim in ajutorul tau: descopera 14 IDEI de afaceri inedite!
- Secretele comertului ONLINE iti sunt, in sfarsit, dezvaluite! Porneste propria ta afacere online
- Afacerea momentului: vanzarile pe Amazon! 9 motive pentru comert online prin platforma Amazon:
- Oferta zilei: Reducere de pana la 25% si Transport Gratuit