Prin utilizarea siteului sunteti de acord, in mod implicit cu Termenii si conditiile! Orice abatere de la acestea constituie incalcarea dreptului nostru de autor si va angajeaza raspunderea!
Cum ne pregatim pentru un start-up in afaceri?
Cei mai multi dintre potentialii antreprenori nu isi demareaza afacerile, desi detin idei de afaceri incredibile cu un potential imens de obtinere de profituri si de dezvoltare rapida. O parte dintre cei care isi demareaza afacerile esueaza si un numar restrans dintre oamenii de afaceri au parte de succes. Problema sta in modul in care acestia se pregatesc pentru a intra in lumea antreprenoriatului, mod care trebuie gandit si planificat ca un proiect complex.
In primul rand, un viitor antreprenor trebuie sa detina o specializare in domeniul in care doreste sa isi demareze afacerea. E nevoie de educatie si de cursuri, de munca de documentare si cercetare si acest proces poate sa se intinda pe perioade lungi de timp, uneori ani de zile.Criptomonede Ghid practic pentru incepatori
Afacere la cheie cu flori in ghiveci
Magazin Online - cum sa pornesti propria ta afacere online
Aceasta conditie este esentiala pentru succesul afacerii, intrucat, in majoritatea afacerilor demarate pe cont propriu trebuie sa avem incredere in noi insine, in rationamentele noastre si in puterea de decizie pe care o detinem pentru a ne asigura profitabilitate si rentabilitate in afaceri.
O a doua conditie este sa ne disciplinam ca viitori antreprenori. O buna gestiune a timpului, a resurselor financiare, a energiei si a sacrificiului de sine este elementul fara de care nici o afacere nu poate fi demarata sau condusa in mod corect si pentru un perioada indelungata. Acestea sunt lucruri care sunt invatate si trebuie exersate pana in punctul in care devin calitati de sine statatoare in portofoliul personal.
O ultima conditie este sa fim pregatiti pentru succes si pentru esec. Esecul da nastere multor solutii pentru viitor, ne educa si ne ofera o viziune de ansamblu asupra antreprenoriatului si afacerilor conduse intr-un anumit domeniu. Se spune ca succesul este un lung sir de esecuri care nu ne deturneaza din incercarile de a ne aduce afacerile pe drumul cel bun.
In acelasi fel si succesul trebuie planificat si trebuie sa ne pregatim pentru cazul in care ne vom aduce afacerile in acest punct. Multi antreprenori se vad in situatii favorabile, uneori excelente si devin delasatori, considera ca restul va veni din mers. Dimpotriva, succesul care a fost obtinut trebuie mentinut si este nevoie de multa munca pentru a-l face sa continue sa apara in afacerile noastre pentru un timp indelungat.
Articole conexe
10+ idei de afaceri pentru pasionatii de calatorii
de Bianca TilaRentabilitatea intreprinderii. Cum pot masura succesul afacerii mele
de Bianca TilaCum trebuie sa arate un plan de afaceri pentru un salon de infrumusetare
de Bianca TilaAfaceri cu melci. Cum poti incepe acest business
de Idei de afaceriAboneaza-te GRATUIT la Newsletter-ul Idei de afaceri
Citeste Raportul Special GRATUIT
Idei de AFACERI 2025
- Colectia de Idei de Afaceri
- 24 de idei inedite pe pietele din S.U.A. si Europa de Vest
- Birouri inchiriate cu ora
Afaceri la cheie
- NOU: Berea artizanala. Pasii catre o afacere de succes
- Vrei sa-ti deschizi propria AFACERE? Venim in ajutorul tau: descopera 14 IDEI de afaceri inedite!
- Secretele comertului ONLINE iti sunt, in sfarsit, dezvaluite! Porneste propria ta afacere online
- Afacerea momentului: vanzarile pe Amazon! 9 motive pentru comert online prin platforma Amazon:
- Oferta zilei: Reducere de pana la 25% si Transport Gratuit