Prin utilizarea siteului sunteti de acord, in mod implicit cu Termenii si conditiile! Orice abatere de la acestea constituie incalcarea dreptului nostru de autor si va angajeaza raspunderea!
Idei de Afaceri : Ce trebuie sa stim cand pornim un business
Ce trebuie sa stim cand pornim un business
1. RisculCriptomonede Ghid practic pentru incepatori
3 culturi profitabile - Goji Merisoare Aronia
Cultura castravetelui anti-diabet
A incepe o afacere este in primul rand, un risc. Cand afacerea se afla in faza incipienta, trebuie sa crezi cu tarie in faptul ca vei reusi, indiferent de greutatile pe care le intampini la inceput. Foarte multa lume, cand incepe un business, afla destul de repede ca trebuie sa il intretina initial din propriul buzunar, contrar asteptarilor.
2. Timpul
Un lucru extrem de dificil pentru cei care incep o afacere este gestionarea timpului. Cand demaram un business, de obicei suntem nevoiti sa ne pastram jobul actual si sa alocam marea majoritate a timpului liber pentru ce ne dorim sa facem cu adevarat. Multa lume cauta secretul gestionarii perfecte a timpului, pentru a impaca si jobul curent, si munca pentru propria firma, si viata sociala – insa nu exista vreun secret, sau o reteta care nu da gres, singurul lucru care trebuie inteles este sacrificiul, cine porneste o afacere implicit accepta faptul ca trebuie sa aloce acesteia intregul timp liber, renuntand la alte activitati. Deseori cei care lucreaza pentru propria afacere constata ca muncesc per total mult mai mult decat atunci cand o faceau pentru alte companii.
3. Costuri
Fara indoiala, costurile de pornire ale unei afaceri trebuie suportate din propriul buzunar. Computere, documentatie, infrastructura, toate cheltuielile trebuie suportate initial, si deseori trebuie sa apelam la un credit. Din fericire exista multe oferte ale unor Banci ce ofera credite speciale pentru firmele nou infiintate.
4. Planificare initiala
“Esecul planificarii inseamna planificarea esecului”, spune o zicala – si este foarte adevarat. In momentul in care ne decidem sa pornim o afacere trebuie sa avem in vedere fiecare pas, sa planificam cu precizie fiecare detaliu. O firma intemeiata cu un plan de afaceri bine pus la punct are cele mai mari sanse de succes, spre deosebire de o firma intemeiata cu o planificare superficiala. De asemenea, munca in sine trebuie planificata bine in fiecare zi, pentru ziua urmatoare. O dimineata pierduta, fara activitate, inseamna timp pierdut si bani pierduti.
CONCLUZIE –La finalul fiecarei zile, este bine sa tragem linie si sa privim in ansamblu – in ziua respectiva, am facut tot ce trebuia pentru firma? Cum pot fi mai eficient a doua zi? Respectarea pasilor de mai sus, cu strictete, duce in final la succes.
Articole conexe
Afacere cu microplante. Cum poti obtine profit dintr-un spatiu mic
de Bianca TilaRentabilitatea intreprinderii. Cum pot masura succesul afacerii mele
de Bianca TilaCum sa alegi senzorul de temperatura potrivit pentru afacerea ta - ghid complet
de Idei de afaceri3 recomandari pentru a-ti incepe cu dreptul propria afacere
de Bianca TilaAboneaza-te GRATUIT la Newsletter-ul Idei de afaceri
Citeste Raportul Special GRATUIT
Idei de AFACERI 2024
- Colectia de Idei de Afaceri
- 24 de idei inedite pe pietele din S.U.A. si Europa de Vest
- Birouri inchiriate cu ora
Afaceri la cheie
- NOU: Berea artizanala. Pasii catre o afacere de succes
- Vrei sa-ti deschizi propria AFACERE? Venim in ajutorul tau: descopera 14 IDEI de afaceri inedite!
- Secretele comertului ONLINE iti sunt, in sfarsit, dezvaluite! Porneste propria ta afacere online
- Afacerea momentului: vanzarile pe Amazon! 9 motive pentru comert online prin platforma Amazon:
- Oferta zilei: Reducere de pana la 25% si Transport Gratuit