Copierea de continut din prezentul site este supusa regulilor precizate in Termeni si conditii! Click aici.
Prin utilizarea siteului sunteti de acord, in mod implicit cu Termenii si conditiile! Orice abatere de la acestea constituie incalcarea dreptului nostru de autor si va angajeaza raspunderea!
X

Idei de afaceri pe criza: Cum sa faci bani cu propriul tau plafar!

de Ilinca Dobrescu 18 Mar. 2020 21344
4.41 din 97 voturi
RATING UTILIZATORI
39% dintre cititorii acestui articol l-au considerat folositor
52% dintre vizitatorii nostri citesc cel putin 3 articole pe zi
31% dintre cei care ne citesc au o afacere de succes

Ce afaceri functioneaza bine pe timp de criza? Ce afaceri sa demaram cu gandul ca totul va fi bine, ca avem de partea noastra toate sansele de succes? Ce idei de afaceri detin acel potential de profitabilitate de care noi avem nevoie pentru a ne simti mai siguri pe noi?

Una dintre cele mai potrivite idei de afaceri pentru 2020 este cea de a ne infiinta un plafar personal. De ce? Exista numeroase motive si noi va oferim doar cateva dintre cele mai importante puncte forte plasate in randul celor gata sa investeasca in acest domeniu:


1. Si romanii si strainii cauta sa elimine medicamentele clasice din consum si sa le inlocuiasca cu remediile naturiste pentru multiplele lor beneficii. Exista numeroase remedii naturiste care ofera beneficii mai sporite fata de medicamentele clasice de schimb. Spre exemplu, ceaiul de musetel poate fi un calmant mai puternic si mai eficient, mai putin daunator si mai ieftin de zeci de ori decat un calmant bazat pe substante chimice.

2. Produsele naturiste sunt mai ieftine decat medicamentele clasice. Iata un lucru pe care nu il mai putem neglija, un lucru pe care sa il luam in considerare cand stam sa decidem daca romanii si strainii ar fi interesati de un astfel de magazin.

3. Produsele naturiste prezinta mai putine efecte adverse decat medicamentele clasice sau niciun efect advers. Numeroase remedii naturiste sunt lipsite de efecte adverse si acest lucru reprezinta inca un avantaj in plus in randul celor interesati de valorificarea acestei idei de afaceri, de infiintare a unui plafar.

Ca si pasi necesari, va recomandam sa nu neglijati etapa esentiala de realizare a unui plan de afaceri. Este vital sa aveti o "harta" care sa va ghideze catre profituri, o "harta" care sa va ajute sa eliminati riscuri si obstacole.

De asemenea, un alt factor decisiv pentru succesul acestei idei de afaceri este maniera in care identificati furnizorii potriviti si modul in care negociati preturile cu acestia.

Nu uitati de faptul ca orice plafar poate fi promovat si in mediul online si faptul ca locatia joaca un rol extrem de important pentru reusita acestei idei de afaceri!


sursa foto: www.sxc.hu


Tags: plafarafaceri plafarafacere plafarafaceri pe timp de crizaafaceriidei de afaceri

Urmareste-ne pe Google News

Votati articolul

Rating:
Nota: 4.41 din 5 - 97 voturi.

Articole conexe

Rentabilitatea intreprinderii. Cum pot masura succesul afacerii mele

de Bianca Tila
17 Apr 2024
Viata de business nu se refuza doar la a comercializa un produs, ci are in compozitia sa elemente cheie, strategii de marketing, evaluarea ideii de...

Cum trebuie sa arate un plan de afaceri pentru un salon de infrumusetare

de Bianca Tila
07 Nov 2023
Planul de afaceri nu este un simplu document pe care alegi sa-l faci sau nu in parcursul tau de antreprenor. Planul de afaceri traseaza directia pe...

Afaceri cu melci. Cum poti incepe acest business

de Idei de afaceri
08 Feb 2023
Dupa ce v-ati familiarizat cu notiunile despre viata melcilor, cu procedeele si procesele de crestere a acestora in mediu controlat, acum este...

Strategia antreprenorului in afaceri

de Idei de afaceri
03 Feb 2023
Conform piramidei planificarii, strategia de afaceri sta la baza obiectivelor de afaceri si stabileste modalitatile de realizare a acestora. Ca si...

Aboneaza-te GRATUIT la Newsletter-ul Idei de afaceri

Idei de Afaceri pentru 2024: 5 idei pentru Profit maxim
 
Adauga adresa de email si vei primi GRATUIT raportul special

Da, vreau informatii despre produsele Rentrop&Straton. Sunt de acord ca datele personale sa fie prelucrate conform Regulamentului UE 679/2016




Rentrop ∧ Straton

Citeste Raportul Special GRATUIT

Idei de Afaceri pentru 2024: 5 idei pentru Profit maxim
Idei de Afaceri pentru 2024: 5 idei pentru Profit maxim
 
Adauga adresa de email si vei primi GRATUIT raportul special

Idei de AFACERI 2024







[x]