Copierea de continut din prezentul site este supusa regulilor precizate in Termeni si conditii! Click aici.
Prin utilizarea siteului sunteti de acord, in mod implicit cu Termenii si conditiile! Orice abatere de la acestea constituie incalcarea dreptului nostru de autor si va angajeaza raspunderea!
X

Salon de infrumusetare - ce sa stii daca vrei sa iti deschizi un salon de cosmetica

de Camelia Diaconu 21 Ian. 2021 18611
4.17 din 158 voturi
RATING UTILIZATORI
39% dintre cititorii acestui articol l-au considerat folositor
52% dintre vizitatorii nostri citesc cel putin 3 articole pe zi
31% dintre cei care ne citesc au o afacere de succes

Domeniul de beauty este unul dintre cele mai de interes domenii de business din intreaga lume. Cu totii ne dorim sa aratam bine si apelam la serviciile unui salon de infrumusetare, pentru intretinere sau chiar de nevoie. Este un domeniu cerut de public, iar o afacere ce are in prim plan un salon de cosmetica poate fi chiar o idee profitabila. Iata ce trebuie sa stii despre deschiderea unui salon de infrumusetare.

Afacere cu salon de infrumusetare
 

Este un domeniu frumos, elegant, unde toata lumea vine fericita sa se aranjeze si sa isi imbunatateasca aspectul fizic. Insa, este important de precizat ca, daca nu ai pus la punct un plan de afaceri bine stabilit este foarte probabil sa dai gres, iar investitia sa fie una pierduta. Asadar, ce trebuie sa stii daca vrei sa iti deschizi un salon de cosmetica.
 
  • Inainte de toate, este important sa iti setezi, inca de la ineput de drum, cateva obiectivecare sa te ajute pentru buna functionare a business-ului pe termen lung. Vorbim aici despre un inventar ce tine de instrumentele necesare, de cunostiintele pe care le ai in domeniul de cosmetica, abilitatile proprii, dar si ale oamenilor cu care va trebui sa colaborezi. Dupa asta, nu uita ca trebuie sa iei in calcul si aspecte precum: Locatia potrivita pentru a acapara cat mai mult trafic.  Este important sa iti asiguri locatia intr-o zona cu potential, care iti poate aduce cat mai multi clienti valorosi;
  • Mediul de lucru. Gandeste-te ca lumea vine la tine in salon sa se recreeze si sa se simta bine, tocmai din acest motiv, asigura o atmosfera cat mai relaxanta, cu servicii profesionale;
  • Confort. Aparatura, serviciile pe care ai de gand sa le oferi, trebuie sa se ridice la un rang inalt, pentru a rasplati fidelitatea clientilor.
Ce presupune investitia intr-un salon de infrumusetare
 
Servicii de comsetica sunt o multime, asadar gandeste-te care este domeniul pe care vrei sa te axezi. Te vei ocupa si de ingrijirea corporala, tratamente faciale, coafor, manichiura, pachete de masaj? In functie de asta bugetul este diferit, investitia la fel. Pentru fiecare specializare este nevoie de un buget deoarece fiecare serviciu in parte are nevoie de propriul loc amenajat, impreuna cu ustensilele necesare si bineinteles o camera de sterilizare. Preturile difera in functie de dotari si specificatii, ofertele de pret fiind intotdeauna diferite. Insa, este important de retinut faptul ca va fi nevoie de un impuls considerabil financiar. In buget intra si produsele pe care urmeaza sa le folosesti, care sunt brand-urile pe care ti le doresti. O data cu identificarea nevoilor clientilor ai posibilitatea sa iti extinzi serviciile de baza. Poti aduce servicii noi, tehnici, servicii pentru orice buzunar. 
 
Regula cea mai importanta in momentul in care iti deschizi un salon de infrumusetare este aceea de a te defini munca pe care o faci si totul sa fie facut din placere. 


Tags: salon de infrumusetareafacere salon cosmeticasalon de cosmetica idee de afaceri

Urmareste-ne pe Google News

Votati articolul

Rating:
Nota: 4.17 din 5 - 158 voturi.


Aboneaza-te GRATUIT la Newsletter-ul Idei de afaceri

Idei de Afaceri pentru 2024: 5 idei pentru Profit maxim
 
Adauga adresa de email si vei primi GRATUIT raportul special

Da, vreau informatii despre produsele Rentrop&Straton. Sunt de acord ca datele personale sa fie prelucrate conform Regulamentului UE 679/2016




Rentrop ∧ Straton

Citeste Raportul Special GRATUIT

Idei de Afaceri pentru 2024: 5 idei pentru Profit maxim
Idei de Afaceri pentru 2024: 5 idei pentru Profit maxim
 
Adauga adresa de email si vei primi GRATUIT raportul special

Idei de AFACERI 2024







[x]