Copierea de continut din prezentul site este supusa regulilor precizate in Termeni si conditii! Click aici.
Prin utilizarea siteului sunteti de acord, in mod implicit cu Termenii si conditiile! Orice abatere de la acestea constituie incalcarea dreptului nostru de autor si va angajeaza raspunderea!
X

Trei idei de afaceri potrivite tinerilor din Romania [2018]

de Florin Amariei 19 Iul. 2018 5200
3.96 din 14 voturi
RATING UTILIZATORI
59% dintre cititorii acestui articol l-au considerat folositor
38% dintre vizitatorii nostri citesc cel putin 3 articole pe zi
41% dintre cei care ne citesc au o afacere de succes

Tinerii romani cu spirit de antreprenori pot sa isi incerce aptitudinile in lumea afacerilor prin alegerea uneia dintre cele trei propuneri pe care noi le oferim.

Anul 2018 are, ca orice perioada, si partile lui rele, dar si parti bune. Cum intelegem nevoia tinerilor de afirmare si, mai ales, entuziasmul cu care se porneste la drum pentru construirea unei idei, noi vrem sa va venim in ajutor prin a va sugera trei idei care merg foarte bine in 2018. 
 
Firmele de reparatii au venituri constante si sigure
Firmele care ofera servicii de reparatii ale electrocasnicelor au venituri tot mai mari si sunt mereu cautate de cei care au probleme cu calculatoarele, televizoarele, masinile de spalat, frigiderele sau cuptoarele cu microunde. Romanii prefera sa isi repare electrocasnicele, decat sa cumpere altele noi, invocand costurile mai mici pe care le au de suportat atunci cand nu inlocuiesc un aparat, ci il repara. O firma de reparatii poate fi inceputa cu un numar limitat de resurse: cativa angajati si ustensilele necesare pentru reparatii, asta in cazul in care oferi servicii cu deplasare la domiciliul clientului. Poti insa sa iti infiintezi si un sediu de reparatii sau depanari si sa iti promovezi businessul printre locuitorii cartierului in care te afli. De cele mai multe ori, succesul unei astfel de afaceri vine prin recomandarile clientilor multumiti pe care i-ai servit, asa ca pune accentul si pe comunicarea cu clientii tai. In plus, nu uita ca lumea te va cauta online, asa ca trebuie sa fii prezent si acolo. Foloseste Ghidul pentru afaceri online si nu rata aceasta sansa! 
 
Magazinele online de cadouri handmade pot fi incepute cu investitii minime
Unul dintre principalele motive invocate de tinerii care vor sa porneasca o afacere, dar nu o fac este lipsa banilor. Insa nu toate afacerile presupun investitii uriase, de ordinul a zeci de mii de euro. In ultimii ani, la mare cautare au ajuns magazinele online de cadouri unicat sau fabricate manual. Aici se poate vinde o gama variata de produse: de la bijuterii, produse artizanale, cosuri de cadouri personalizate, prajituri sau sapunuri bio, toate au propria lor piata de desfacere. Ai nevoie de o idee buna si un site pe care sa iti prezinti produsele, pe care il poti promova gratuit prin retelele de socializare si prin intermediul prietenilor. Daca vrei sa ai acces la o masa mai mare de clienti, exista site-uri care functioneaza ca niste piete de desfacere uriase, pe care iti poti vinde produsele contra unei taxe. Chiar si asa, trebuie sa intelegi ca nicio afacere nu poate sa aiba succes fara un plan de afaceri bine gandit si aplicat, asadar incearca mai intai Planul meu de afaceri pentru a-ti construi propriul imperiu fara riscuri! 
 
Serviciile de social media sau digital marketing, terenul de joaca al tinerilor
Orice business are nevoie de promovare, iar o afacere mica nu isi permite intotdeauna sa apeleze la serviciile unei firme mari, asa ca este dispusa sa plateasca o persoana care sa se ocupe de tot ceea ce inseamna promovarea pe retelele sociale si in mediul online. O firma care ofera astfel de servicii poate fi inceputa fara o investitie mare si isi poate construi treptat o baza de clienti mici, apoi sa obtina alte contracte pe baza recomandarilor. Pentru un tanar cu ceva experienta in marketing si social media, aceasta poate fi o solutie pentru a pune bazele unei mici afaceri, fara sa isi sacrifice jobul full-time si fara sa riste sa piarda sume mari de bani.
 
Numarul tinerilor romani care isi deschid propria afacere este in crestere de la an la an. Economia Romaniei este in crestere, solutii de finantare exista la tot pasul, iar pentru cei care isi iau in serios atributiile de antreprenori, succesul poate fi la un singur pas distanta.

Noi iti uram succes si nu uita sa revii pe ideideafaceri.ro pentru o sursa de inspiratie! 


Florin Amarieide Florin Amariei
Pasionat de extinderea orizontului serviciilor financiare si de schimb alternative, el lucreaza in cadrul IdeiDeAfaceri.ro inca din 2018 pentru a furniza cititorilor numai informatiile care conteaza cu adevarat.

Tags: afaceri tineri romaniaafaceri 2018afaceri pentru tineriafaceri in romania

Urmareste-ne pe Google News

Votati articolul

Rating:
Nota: 3.96 din 5 - 14 voturi.

Articole conexe

Idei de afaceri pentru tinerii incepatori. Businessuri rentabile in 2023

de Idei de afaceri
21 Mar 2023
Sunt tot mai multi tineri care isi doresc sa devina antreprenori, viitori proprietari ai unor afaceri de succes, care sa le puna la dispozitie...

Cine face afaceri in Romania? Date interesante privind varsta actionarilor firmelor

de Alina Constantinescu
15 Mai 2017
In Romania au fost infiintate 2,8 milioane de afaceri din decembrie 1990 si pana in februarie 2017, dintre care 1,32 milioane au fost radiate intre...

Care este rata de supravietuire a unei afaceri in Romania

de Idei de afaceri
03 Mai 2017
Aproximativ una din doua afaceri reusesc sa ramana in picioare in Romania, arata calculele REGnet.ro realizate pe baza datelor furnizate de Oficiul...

Care este rata de supravietuire a unei afaceri in Romania

de Idei de afaceri
03 Sep 2017
Aproximativ una din doua afaceri reusesc sa ramana in picioare in Romania, arata calculele REGnet.ro realizate pe baza datelor furnizate de Oficiul...

Aboneaza-te GRATUIT la Newsletter-ul Idei de afaceri

Idei de Afaceri pentru 2024: 5 idei pentru Profit maxim
 
Adauga adresa de email si vei primi GRATUIT raportul special

Da, vreau informatii despre produsele Rentrop&Straton. Sunt de acord ca datele personale sa fie prelucrate conform Regulamentului UE 679/2016




Rentrop ∧ Straton

Citeste Raportul Special GRATUIT

Idei de Afaceri pentru 2024: 5 idei pentru Profit maxim
Idei de Afaceri pentru 2024: 5 idei pentru Profit maxim
 
Adauga adresa de email si vei primi GRATUIT raportul special

Idei de AFACERI 2024







[x]