Copierea de continut din prezentul site este supusa regulilor precizate in Termeni si conditii! Click aici.
Prin utilizarea siteului sunteti de acord, in mod implicit cu Termenii si conditiile! Orice abatere de la acestea constituie incalcarea dreptului nostru de autor si va angajeaza raspunderea!
X

Vinde timp si castiga bani! Afla cum!

de Florin Amariei 21 Mai. 2018 3237
4.45 din 11 voturi
RATING UTILIZATORI
39% dintre cititorii acestui articol l-au considerat folositor
52% dintre vizitatorii nostri citesc cel putin 3 articole pe zi
31% dintre cei care ne citesc au o afacere de succes

Sa pui pe picioare o afacere profitabila nu este o misiune usoara, insa cei care vor cu adevarat sa devina independenti si sa creeze locuri de munca pentru alti oameni vor reusi sa gaseasca o solutie.

A visa este pentru toata lumea, insa a construi ceva este doar pentru cativa! Daca tu iti doresti sa ridici ceva, atunci noi iti venim in ajutor cu cateva sugestii!

 
Vinde doar ceea ce poti face! 
 
Daca sunteti pasionati la lucrul cu miinile sau aveti o capacitate deposebita sa faceti minuni cu ceea ce gasiti la indemana puteti realiza obiecte de artizanat, obiecte prin prelucrarea lemnului, metalelor sau de ce nu chiar prajituri sau produse de panificatie.
 
La un alt nivel puteti deveni un antreprenor specializat sau general  in constructie si renova case sau construi blocuri, de ce nu. Exista enorm de multe subdomenii de antreprenori specializati incepand de la instalatori de apa canal si pina la domenii de nisa Hi-tech. 

Odata ce ati gasit mai multi clienti sau ati primit mai multe contracte, puteti sa va realizati si o echipa pe care sa o coordonati!
 
 
Vinde doar ceea ce stii!
 
Daca aveti cunostinte specifice in domeniul  paianjenilor, viermilor de matase, fabricarii vinurilor, brinzeturilor sau alte domenii ca cel al  astrologiei puteti vinde ceea ce stiti si ceea ce ati acumulat ca experienta.

Avand in vedere ca lumea online s-a dezvoltat in ultima perioada incredibil de mult, puteti conta si pe aceasta cale de a face bani din expertiza dumneavoastra profesionala.
 
 
Vindeti expertiza! 
 
Cei dintre voi care ati acumulat o anumita expertiza - notari, avocati, contabili, ingineri, arhitecti sau alti profesionisti, puteti vinde aceasta expertiza cu usurinta si pe baza ei va puteti crea propriul business.
 
 
Vindeti serviciile altora!
 
Daca nu stiti ce sa vindeti si nu va pricepeti la altele, puteti vinde serviciile celor deja stabiliti pe piata. Puteti deveni reprezentanti de produse de asigurari, produse financiar bancare, sau produse de frumusete, reprezentanti de sali de fitness sau orice alt produs de pe piata.
 
 
Iar in plus fiecare intreprindere sau antreprenor are discounturi sau oferte pentru cei ce le aduc clienti. Puteti fi platit pentru a aduce clienti... altora.
 
 
 
Vindeti TIMP!
 
Analizati modelul de afaceri al celor din jur si oferiti-va sa va ocupati de ceea ce ei nu pot sa se ocupe sau nu au timp si interes. Vindeti serviciile pe care altii nu vor sa le faca. Vor fi foarte bucurosi sa va paseze toate aceste probleme.
 
In acelasi fel puteti deveni un distribuitor de produse sau servicii la un pret inferior si/sau cu o calitate superioara fata de ce exista deja si acestea sunt lucruri de care toti se intereseaza.
 
 
 
Vindeti solutiii!
 
In principiu oamenii sunt dispusi sa plateasca destul de mult pentrtu persoanele care ii ajuta sa rezolve o anumita problema.  Chiar daca este o problema de matematica, informatica sau o problema de aprovizionare a unei intreprinderi cu sute de angajati, companiile au termene de respectat si proiecte de livrat. Vor fi foarte bucurosi daca cineva le gaseste solutia atunci cind sunt la nevoie.

S-ar putea sa te intereseze si: AVANTAJELE SI DEZAVANTAJELE INFIINTARII UNEI FIRME DE TIP PFA


Florin Amarieide Florin Amariei
Pasionat de extinderea orizontului serviciilor financiare si de schimb alternative, el lucreaza in cadrul IdeiDeAfaceri.ro inca din 2018 pentru a furniza cititorilor numai informatiile care conteaza cu adevarat.

Tags: idei de afaceri cu bani putiniidei de afaceri miciafaceri mici de succesafaceri profitabileafaceri 2018

Urmareste-ne pe Google News

Votati articolul

Rating:
Nota: 4.45 din 5 - 11 voturi.

Articole conexe

Afaceri profitabile in timpul liber

de Idei de afaceri
20 Mar 2024
O idee de afacere profitabila pe care o poti demara in timpul liber este realizarea de caricaturi personalizate. Pentru aceasta afacere nu este...

Sase idei de afaceri mici din care sa te inspiri

de Idei de afaceri
21 Ian 2021
Daca iti doresti sa treci de la statutul de angajat la cel de sef propriu, poti opta pentru o afacere de mici dimensiuni, in care munca ta poate fi...

3 idei de afaceri profitabile care tin cont de nevoile de baza ale potentialilor clienti

de Idei de afaceri
14 Aug 2020
Chiar daca in Romania, dar si pe plan international, majoritatea businessurilor au fost afectate de pandemie, in anumite domenii s-au inregistrat...

6 idei de afaceri mici care pot fi pornite acum

de Florin Amariei
11 Aug 2020
Daca vrei sa obtii un venit suplimentar, atunci avem 6 idei de afaceri mici care pot fi pornite acum drept sugestii pentru tine. Inspira-te, creeaza...

Aboneaza-te GRATUIT la Newsletter-ul Idei de afaceri

Idei de Afaceri pentru 2024: 5 idei pentru Profit maxim
 
Adauga adresa de email si vei primi GRATUIT raportul special

Da, vreau informatii despre produsele Rentrop&Straton. Sunt de acord ca datele personale sa fie prelucrate conform Regulamentului UE 679/2016




Rentrop ∧ Straton

Citeste Raportul Special GRATUIT

Idei de Afaceri pentru 2024: 5 idei pentru Profit maxim
Idei de Afaceri pentru 2024: 5 idei pentru Profit maxim
 
Adauga adresa de email si vei primi GRATUIT raportul special

Idei de AFACERI 2024







[x]