Copierea de continut din prezentul site este supusa regulilor precizate in Termeni si conditii! Click aici.
Prin utilizarea siteului sunteti de acord, in mod implicit cu Termenii si conditiile! Orice abatere de la acestea constituie incalcarea dreptului nostru de autor si va angajeaza raspunderea!
X

Afaceri profitabile, cu investitie medie: Realizeaza piese de mobilier si uimeste-ti clientii!

de Victor Oancea 22 Nov. 2013 3321
5 din 2 voturi
RATING UTILIZATORI
28% dintre cititorii acestui articol l-au considerat folositor
56% dintre vizitatorii nostri citesc cel putin 3 articole pe zi
31% dintre cei care ne citesc au o afacere de succes

Cei mai multi se multumesc cu acele piese de mobilier executate pe banda rulanta, din pal sau vreun tip de lemn. Dar, pe langa acestia, sunt multi oameni care cauta ceva ce nu se gaseste chiar peste tot, pe toate drumurile...

Si cand discutam despre mobilier, trebuie sa recunoastem ca pentru unii, nu este simplu mod de depozitare a cartilor sau un loc unde sa puna capul jos. Este vorba despre functia decorativa... Aici trebuie sa plusati daca va doriti o afacere izvorata din pasiune si din creativitate.

Va prezentam cel mai nou ghid lansat de specialistii Rentrop&Straton. Este vorba despre ghidul care te invata cum sa pui pe picioare o afacere cu mobila pentru casa, cu nivel minim de cheltuieli, din materiale reciclate: „Cum poti confectiona mobila pentru casa si gradina cu costuri minime din materiale reciclabile”.

Afla totul despre aceasta afacere si cui se adreseaza? Afla de ce sume de bani ai nevoie pentru a lua start-ul cu sanse maxime de succes. Nu ignora nici alte capitole decisive pentru reusita acestui proiect-hobby-afacere:

- planificarea financiara

- planificarea de marketing

- strategii de dezvoltare

- sfaturi si indrumari

... si nu numai!

Afla care sunt cele mai potrivite moduri in care sa iti faci reclama si sa asiguri acestei afaceri sanse maxime de succes! Afla care sunt aprobarile de care ai nevoie si care sunt legile de care sa tii cont atunci cand vrei sa pleci la drum in inceperea acestui business!

Nu uita ca acest ghid iti explica si strategiile pe care sa le iei in considerare pentru a stabili in mod corect pretul pentru produsele pe care le vei oferi!

"Aveam cateva motive pentru care doream sa incep o afacere a mea. Primul era faptul ca nu puteam sa-mi exersez creativitatea asa cum as fi vrut. In al doilea rand, serviciul nu-mi oferea suportul necesar unui trai mai bun. Apoi, viata de familie, casatorit si cu un copil, mi se parea ca incepea sa capete un aspect monoton si ca se desfasura numai intre granitele satisfacerii nevoii de hrana si platit taxe.

Aveam nevoie de o schimbare pozitiva, in general. Ideile gasite in CD-ul „Cum poti confectiona mobile pentru casa si gradina cu costuri minime din materiale reciclabile” sunt o mina de aur."



Tags: confectionare mobilarealizare mobilaafacere mobilamobila pentru casaafaceri cu mobila

Urmareste-ne pe Google News

Votati articolul

Rating:
Nota: 5 din 5 - 2 voturi.


Aboneaza-te GRATUIT la Newsletter-ul Idei de afaceri

Idei de Afaceri pentru 2024: 5 idei pentru Profit maxim
 
Adauga adresa de email si vei primi GRATUIT raportul special

Da, vreau informatii despre produsele Rentrop&Straton. Sunt de acord ca datele personale sa fie prelucrate conform Regulamentului UE 679/2016




Rentrop ∧ Straton

Citeste Raportul Special GRATUIT

Idei de Afaceri pentru 2024: 5 idei pentru Profit maxim
Idei de Afaceri pentru 2024: 5 idei pentru Profit maxim
 
Adauga adresa de email si vei primi GRATUIT raportul special

Idei de AFACERI 2024







[x]