Copierea de continut din prezentul site este supusa regulilor precizate in Termeni si conditii! Click aici.
Prin utilizarea siteului sunteti de acord, in mod implicit cu Termenii si conditiile! Orice abatere de la acestea constituie incalcarea dreptului nostru de autor si va angajeaza raspunderea!
X

Secretele oamenilor placuti de toata lumea

de Ilinca Dobrescu 21 Mar. 2013 2686
5 din 1 vot
RATING UTILIZATORI
28% dintre cititorii acestui articol l-au considerat folositor
56% dintre vizitatorii nostri citesc cel putin 3 articole pe zi
31% dintre cei care ne citesc au o afacere de succes

Exista oameni care sunt instant placuti de toti cei din jurul lor. Apar in birou si toti isi lasa treaba pentru a-i urmari, pentru a le cauta un zambet, pentru a face o mica gluma de dimineata. Parca asteapta ca persoana in cauza sa le ofere acea doza de voiosie cu care s-au obisnuit.

In mod real, unii oameni dau dependenta. Ne sunt mai mult decat simpatici. Sunt oameni care ne captiveaza in mod complet. Haideti sa vedem si care sunt secretele celor care sunt placuti de toata lumea:

1. Isi lasa problemele acasa.
Da, este tare adevarat faptul ca ne deranjeaza enorm persoanele care vin la birou cu problemele de acasa. Sa recunoastem ca toti avem probleme acasa, din cand in cand, unii mai des decat altii. Dar este esential sa intelegem ca locul de munca nu este locul in care sa cautam un umar pe care sa plangem si nici locul in care sa ne descarcam de nervi.

Evitati sa va povestiti problemele si intamplarile nefericite de acasa si nu impovarati pe nimeni cu nimic. Nu pierdeti timpul nimanui si nici pe al vostru!

2. Zambesc, glumesc si fac haz de necaz! Exact! Nimic nu este mai atragator decat un zambet sincer, chiar si pe post de buna dimineata. Si nimic nu este mai tare decat un coleg care stie sa faca haz de necaz atunci cand trebuie, in loc sa devina nervos sau agitat, sa tipe sau sa vorbeasca urat.

3. Nu sunt posesivi, nu sunt egoisti, nu sunt lacomi. Ne plac oamenii care nu incearca sa puna stapanire pe coltul lor de birou si pe proiectele lor. Ne plac oamenii generosi, care se ofera sa iti ofere solutii atunci cand ai o problema, care nu incearca sa castige ceva din orice relatie sau conversatie.

4. Colegii ideali sunt si cei care nu barfesc. Nu ne plac oamenii barfitori si cu atat mai mult atunci cand sunt colegii nostri. Oamenii barfitori iti demonstreaza inca o data ca nu poti sa ai incredere in nimeni la birou si ca exista multi ochi asezati pe tine. Ii privim cu reticenta si ii pastram cat mai departe de noi!

sursa foto: www.sxc.hu


Tags: oameni placuticolegii idealicolegi placuti

Urmareste-ne pe Google News

Votati articolul

Rating:
Nota: 5 din 5 - 1 vot.


Aboneaza-te GRATUIT la Newsletter-ul Idei de afaceri

Idei de Afaceri pentru 2024: 5 idei pentru Profit maxim
 
Adauga adresa de email si vei primi GRATUIT raportul special

Da, vreau informatii despre produsele Rentrop&Straton. Sunt de acord ca datele personale sa fie prelucrate conform Regulamentului UE 679/2016




Rentrop ∧ Straton

Citeste Raportul Special GRATUIT

Idei de Afaceri pentru 2024: 5 idei pentru Profit maxim
Idei de Afaceri pentru 2024: 5 idei pentru Profit maxim
 
Adauga adresa de email si vei primi GRATUIT raportul special

Idei de AFACERI 2024







[x]