Copierea de continut din prezentul site este supusa regulilor precizate in Termeni si conditii! Click aici.
Prin utilizarea siteului sunteti de acord, in mod implicit cu Termenii si conditiile! Orice abatere de la acestea constituie incalcarea dreptului nostru de autor si va angajeaza raspunderea!
X

Valentin Mircea: Afacerile care refuza modernizarea sunt maturate de pe piata

de Adela Simonescu 04 Apr. 2012 3674
5 din 1 vot
RATING UTILIZATORI
28% dintre cititorii acestui articol l-au considerat folositor
56% dintre vizitatorii nostri citesc cel putin 3 articole pe zi
31% dintre cei care ne citesc au o afacere de succes

Valentin Mircea, vicepresedintele Consiliului Concurentei, a declarat in cadrul conferintei Mediafax Talks about Competition, ca producatorii romani din agricultura "se plang foarte mult, dar refuza sa se schimbe". Valentin Mircea a mai notat ca cei care refuza modernizarea sunt maturati de pe piata.

"Producatorii romani din agricultura, de pe tot lantul de productie, au ramas atomizati, cu capacitati mici, ceea ce inseamna eficienta mai redusa. Ei se plang mult, dar refuza sa se schimbe. Cine spune ca este afectat de piata trebuie sa demonstreze ca a facut tot ce-i statea la indemana pentru a avea o afacere moderna", a notat Valentin Mircea, in cadrul conferintei Mediafax Talks about Competition.

De asemenea, vicepresedintele Consiliului Concurentei a mai declarat ca nu se poate interveni pentru cei care nu vor sa faca o schimbare catre lumea moderna, pentru a detine o afacere moderna. "Daca a investit, iar cineva l-a nedreptatit, atunci analizam. Cine refuza sa se schimbe este maturat de pe piata, lucrurile asa au mers peste tot in lume, trebuie invatata aceasta lectie", a adaugat Valentin Mircea.

Mai mult, vicepresedintele Consiliului Concurentei a mai notat ca firmele din sectorul retail detin o imagine destul de proasta din cauza discutiilor din fiecare an, mai ales cele care apar in apropierea sarbatorilor si sunt legate de preturile practicate.


Tags: valentin mirceavalentin mircea consiliul concurenteiproducatori agricoliproducatori agriculturaafacere modernamodernizare afacere

Urmareste-ne pe Google News

Votati articolul

Rating:
Nota: 5 din 5 - 1 vot.


Aboneaza-te GRATUIT la Newsletter-ul Idei de afaceri

Idei de Afaceri pentru 2024: 5 idei pentru Profit maxim
 
Adauga adresa de email si vei primi GRATUIT raportul special

Da, vreau informatii despre produsele Rentrop&Straton. Sunt de acord ca datele personale sa fie prelucrate conform Regulamentului UE 679/2016




Rentrop ∧ Straton

Citeste Raportul Special GRATUIT

Idei de Afaceri pentru 2024: 5 idei pentru Profit maxim
Idei de Afaceri pentru 2024: 5 idei pentru Profit maxim
 
Adauga adresa de email si vei primi GRATUIT raportul special

Idei de AFACERI 2024







[x]