Copierea de continut din prezentul site este supusa regulilor precizate in Termeni si conditii! Click aici.
Prin utilizarea siteului sunteti de acord, in mod implicit cu Termenii si conditiile! Orice abatere de la acestea constituie incalcarea dreptului nostru de autor si va angajeaza raspunderea!
X

O afacere geniala, perfect posibil de inceput si administrat acasa!

de Maria Nicutar 01 Nov. 2013 3543
5 din 1 vot
RATING UTILIZATORI
67% dintre cititorii acestui articol l-au considerat folositor
35% dintre vizitatorii nostri citesc cel putin 3 articole pe zi
47% dintre cei care ne citesc au o afacere de succes

Zilele trecute am avut sansa sa cunosc o tanara antreprenoare care a decis ca nu este de ajuns sa aiba un simplu job. A decis ca este timpul sa inceapa o afacere si a avut inspiratia sa isi aleaga ca obiect de activitate pasiunea ei cea mai puternica: gatitul!

Da, unele dintre noi adoram sa scriem si altele cauta reteta magica pentru o placinta dementiala. Ce sa va mai spunem.... Intr-o lume zbuciumata si in care nimic nu mai pare sa aiba sens, unele persoane se refugiaza in acel spatiu cat de mic, insa in care universul pare sa aiba un sens al lui.

Multi placintesc cu drag si spor. Altii fac cele mai tari tocane grecesti. Unii sunt top chef  intr-ale bucatariei italienesti si unii se lauda cu torturi magnifice. Torturile magnifice reprezinta pasiunea Andrei.

Andra are loc de munca stabil. Nu are salariu foarte mare si nu este intotdeauna de ajuns pentru ca ea sa isi acopere toate cheltuielile. Asa ca a decis sa faca ceva. Nu poate sa isi deschida o firma de catering, nici un laborator si nici o cofetarie.

Cu toate acestea, Andra a facut un lucru total normal. A discutat despre visul ei cu prietenele ei. Am fost curioasa sa vad ce poate face. Am comandat un tort pentru ziua fiicei mele. A fost cel mai bun tort pe care l-am mancat vreodata. Invitatii mi-au cerut adresa cofetariei.

Am impartit tuturor numarul de telefon al tinerei care urmeaza sa ii impresioneze cu talentul ei. Are deja forma legala aleasa, legislatia studiata si taxele platite. Are o agenda uriasa in care noteaza toate programarile, toate comenzile si fiecare are cerinte clare.

"Unii vor spuma de capuccino si altii vor cirese confiate. Unii vor cu dedicatii speciale din zahar ars si unii vor muuulta frisca roz. O colorez cu suc din sfecla. Si altii vor fara zahar si atunci folosesc stevie. Sunt ocupata. Imi dau demisia?"

Probabil ca isi va da demisia. Are tot viitorul in fata ei. Ii uram succes. Este o femeie care crede in talentul ei si ca din pasiune poti sa faci bani, chiar daca asta inseamna sa realizezi cele mai tari torturi cu putinta!

Grija mare la accent :)


Mult succes si curaj sa incepeti o afacere!


Tags: afaceri acasaafacere acasaafaceri la domiciliu

Urmareste-ne pe Google News

Votati articolul

Rating:
Nota: 5 din 5 - 1 vot.


Aboneaza-te GRATUIT la Newsletter-ul Idei de afaceri

Idei de Afaceri pentru 2024: 5 idei pentru Profit maxim
 
Adauga adresa de email si vei primi GRATUIT raportul special

Da, vreau informatii despre produsele Rentrop&Straton. Sunt de acord ca datele personale sa fie prelucrate conform Regulamentului UE 679/2016




Rentrop ∧ Straton

Citeste Raportul Special GRATUIT

Idei de Afaceri pentru 2024: 5 idei pentru Profit maxim
Idei de Afaceri pentru 2024: 5 idei pentru Profit maxim
 
Adauga adresa de email si vei primi GRATUIT raportul special

Idei de AFACERI 2024







[x]