Copierea de continut din prezentul site este supusa regulilor precizate in Termeni si conditii! Click aici.
Prin utilizarea siteului sunteti de acord, in mod implicit cu Termenii si conditiile! Orice abatere de la acestea constituie incalcarea dreptului nostru de autor si va angajeaza raspunderea!
X

Ce ar trebui sa cauti la angajatii tai? Iata cateva calitati esentiale!

de Ilinca Dobrescu 22 Aug. 2013 2605
5 din 1 vot
RATING UTILIZATORI
28% dintre cititorii acestui articol l-au considerat folositor
56% dintre vizitatorii nostri citesc cel putin 3 articole pe zi
31% dintre cei care ne citesc au o afacere de succes

Angajatii vostri sunt importanti. Mai mult, am spune ca sunt esentiali pentru ca bunul mers al afacerii sa fie asigurat. Dar ceea ce trebuie sa intelegem este ca nu toti sunt oameni in care investim in mod egal. In unii investim cu mai multa incredere si acestia sunt si cei carora le pregatim drumul pentru o ascensiune rapida si sigura!

Orice s-ar spune, superiorii decid daca un angajat va avea parte de ascensiune sau nu. Daca noi ii acordam creditul necesar si daca are parte de sprijinul necesar, angajatul in cauza are toate sansele sa se dezvolte in mod optim.

Iata si calitatile pe care angajatorii le pretuiesc cel mai mult cand vine vorba despre angajatii lor:

1. Incredere si loialitate.
Ne plac oamenii in care putem avea incredere, cei care ne spun ca au de gand sa ne paraseasca firmele cu minim o luna inainte de concretizarea planurilor lor. Mai mult, vrem sa lucram alaturi de oameni care ne sunt loiali, oameni care apara interesele companiilor noastre cu toata forta de care sunt caracterizati!

2. Pasiune si entuziasm. Vrem oameni pasionati si acest lucru nu este deloc un secret. Vrem oameni care sa debordeze de pasiune si entuziasm, gata sa sara atunci cand apare un nou proiect, gata sa intervina cand apare un conflict ce trebuie aplanat, gata sa aduca adaugiri valoroase si imbunatatiri exceptionale pentru fiecare idee pe care superiorii sau colegii lor le aduc!

Imaginea este total dezolanta atunci cand intri in birou si descoperi oameni care muncesc pe banda rulanta, cu aceeasi lipsa de viteza, fara eficienta, fara motivatie, fara nicio forma de pasiune! Oamenii lipsiti de pasiune nu isi vor exercita nici puterea de creativitate, nici originalitatea.

De aceea incercam mereu sa recrutam, pentru pozitiile pe care le avem descoperite, doar oameni pasionati de domeniile lor de referinta. Doar asa ne putem asigura ca vom putea avea echipe de oameni mereu motivati sa isi dezvolte abilitatile si competentele, nu angajati motivati doar de sumele banesti pe care le castiga.

3. Viziune si putere de prioritizare. Angajatii care nu vad in fata ochilor finalitatea unei situatii, obiectivul central, de la baza unui proiect, punctele-cheie ale unei decizii, sunt angajati slabi, oameni care nu se pot concentra! Si fara putere de concentrare, energia si timpul nostru sunt risipite! Implicit, si pentru afacerile pe care le reprezentam, pierderile sunt pe masura.

Investiti in oamenii care inteleg de rezultate obtin si cum contribuie acestea la binele intregii afaceri, care sunt mecanismele care pun intregul business in miscare, cum se poate eficientiza acest proces.

Iata doar 3 cupluri de calitati-abilitati pe care vrem sa le gasim la oamenii in care vom investi in prezent, pentru un viitor stralucit al afacerilor noastre! Care sunt calitatile pe care voi le cautati la angajatii vostri? Lasati-ne un comentariu!


sursa foto: www.sxc.hu




Tags: angajati importantiangajati valorosiinvestesti in angajati

Urmareste-ne pe Google News

Votati articolul

Rating:
Nota: 5 din 5 - 1 vot.


Aboneaza-te GRATUIT la Newsletter-ul Idei de afaceri

Idei de Afaceri pentru 2024: 5 idei pentru Profit maxim
 
Adauga adresa de email si vei primi GRATUIT raportul special

Da, vreau informatii despre produsele Rentrop&Straton. Sunt de acord ca datele personale sa fie prelucrate conform Regulamentului UE 679/2016




Rentrop ∧ Straton

Citeste Raportul Special GRATUIT

Idei de Afaceri pentru 2024: 5 idei pentru Profit maxim
Idei de Afaceri pentru 2024: 5 idei pentru Profit maxim
 
Adauga adresa de email si vei primi GRATUIT raportul special

Idei de AFACERI 2024







[x]