Copierea de continut din prezentul site este supusa regulilor precizate in Termeni si conditii! Click aici.
Prin utilizarea siteului sunteti de acord, in mod implicit cu Termenii si conditiile! Orice abatere de la acestea constituie incalcarea dreptului nostru de autor si va angajeaza raspunderea!
X

Atunci cand crezi ca nu mai poti...

de Ideideafaceri.ro 02 Iul. 2018 2885
4.88 din 4 voturi
RATING UTILIZATORI
61% dintre cititorii acestui articol l-au considerat folositor
38% dintre vizitatorii nostri citesc cel putin 3 articole pe zi
41% dintre cei care ne citesc au o afacere de succes

Se intampla ca uneori sa te simti apasat de toate problemele care se rastoarna-n capul tau. Noi te sfatuim sa nu renunti si-ti oferim cateva exemple care sa reaprinda motivatia in sufletul tau!

Chiar credeti ca viata celor care sunt bogati sau vedete este perfecta? In cele mai multe cazuri drumul spre succes este presarat cu piedici, capcane, greseli si multe, multe altele. Cu toate astea, atunci cand simti ca vrei sa lasi totul in urma, uita-te la aceste trei exemple. S-ar putea sa iti schimbi starea de spirit.
 
Halle Berry a locuit in primii ani din adolescenta sa intr-un loc pentru persoane fara adapost pentru ca se mutase la New York pentru a-si indeplini un vis. A fost obligata de circumstante sa ramana cu oamenii strazii pentru ca parintii ei n-au sprijinit-o financiar. In ciuda "startului" greu pe care l-a avut, Halle Berry a reusit sa castige premiul Oscar si a devenit un model foarte cunoscut. N-a renuntat nici macar atunci cand nu avea un acoperis permanent deasupra capului.
 
Charlie Chaplin nu a avut o copilarie deloc usoara. La varsta de zece ani a ramas fara tata, iar mama sa a fost internata intr-un spital de boli mintale. Chaplin a locuit pe strazile Londrei, pana a fost dus la un orfelinat. Se pare ca vagabondul pe care il interpreta actorul in filmele sale nu a fost unul intamplator. In timp, a devenit un actor celebru si un mare regizor, cladindu-si un intreg imperiu pe care l-a lasat mostenire cinematografiei.
 
Antreprenorul american Chris Gardner, cel care a inspirat filmul "The Pursuit of Happiness", nu avea in tinerete un adapost sigur deasupra capului, avea un fiu tanar si facea parte dintr-un program de formare profesionala. In afara de un film despre viata actorului Will Smith, Gardner are doua dintre cele mai bine vandute carti din lista New York Times: o carte autobiografica "The Pursuit of Happiness" si "Start Where You Are" care contine mai multe lectii de viata.
 
Acestea sunt doar cateva exemple pe care trebuie sa le ai in vedere in momentele grele din viata ta, atunci cand poate vrei s-o iei de la capat cu cautarea unui loc de munca si sa-ti inchizi firma. Nu uita ca ai inceput cu speranta si ai fost motivat, curajos si determinat.

Regaseste in tine forta necesara pentru a merge mai departe! 
 
Succes! 


Tags: halle berrycharlie chaplinchris gardnerexemple afacerisucces in afaceri

Urmareste-ne pe Google News

Votati articolul

Rating:
Nota: 4.88 din 5 - 4 voturi.


Aboneaza-te GRATUIT la Newsletter-ul Idei de afaceri

Idei de Afaceri pentru 2024: 5 idei pentru Profit maxim
 
Adauga adresa de email si vei primi GRATUIT raportul special

Da, vreau informatii despre produsele Rentrop&Straton. Sunt de acord ca datele personale sa fie prelucrate conform Regulamentului UE 679/2016




Rentrop ∧ Straton

Citeste Raportul Special GRATUIT

Idei de Afaceri pentru 2024: 5 idei pentru Profit maxim
Idei de Afaceri pentru 2024: 5 idei pentru Profit maxim
 
Adauga adresa de email si vei primi GRATUIT raportul special

Idei de AFACERI 2024







[x]