Copierea de continut din prezentul site este supusa regulilor precizate in Termeni si conditii! Click aici.
Prin utilizarea siteului sunteti de acord, in mod implicit cu Termenii si conditiile! Orice abatere de la acestea constituie incalcarea dreptului nostru de autor si va angajeaza raspunderea!
X

Prada inregistreaza cresteri in fata rivalilor

de Bianca Tila 25 Apr. 2024 32
Prada inregistreaza cresteri in fata rivalilor
4.75 din 2 voturi
RATING UTILIZATORI
67% dintre cititorii acestui articol l-au considerat folositor
35% dintre vizitatorii nostri citesc cel putin 3 articole pe zi
47% dintre cei care ne citesc au o afacere de succes

Prada, compania italiana de moda, a sfidat o incetinire in sectorul de lux in T1. Compania a raportat o cerere in plina expansiune pentru brandul sau Miu Miu si o crestere continua in Asia.

Prada a raportat vanzari in crestere cu 16%, pana la 1,19 miliarde de euro la cursuri de schimb constante, putin peste un consens de 1,14 miliarde de euro al analistilor.
 
Fata de rivali, Prada castiga teren. Gucci a estimat o scadere cu 40% pana la 45% a profitului operational din primul semestru, dupa ce vanzarile din T1 au scazut.
 
Vanzarile LVMH au afisat cresteri de 3% in T1. Europa si Asia Pacific, in special Japonia, au determinat pentru Prada o crestere a vanzarilor, fata de America care a ramas in urma.
 
Prada a reiterat comentariile altor marci de lux intr-o conferinta telefonica post-rezultate. Cumparatorii chinezi calatoresc mai mult si cheltuie mai mult in strainatate in locuri precum Japonia si Europa, reducand vanzarile de acasa in perioada vacantei.
 
Dintre toate brandurile sale, vanzarile cu amanuntul ale marcii Prada au crescut cu 7% in perioada ianuarie-martie, in timp ce Miu Miu, care contribuie cu aproximativ 15% din vanzarile totale, a afisat o crestere de 89%.
 
"In timp ce industria se confrunta cu o noua dinamica, ne pastram ambitia de a oferi o crestere solida, durabila si peste piata", a spus directorul executiv Andrea Guerra.
 
 
 


Bianca Tila de Bianca Tila
Pasionata de zona business, Bianca Tila aduce zilnic in fata cititorilor starea afacerilor de pe piata nationala si internationala. Ofera idei de afaceri rentabile potrivite situatiei actuale, strategii de marketing si modele de afaceri in diverse zone.

Tags: pradacresterirezultate trimestrialemiu miu

Urmareste-ne pe Google News

Votati articolul

Rating:
Nota: 4.75 din 5 - 2 voturi.

Articole conexe

Piata jucariilor inregistreaza cresteri la un nivel record

de Bianca Tila
31 Mai 2023
Cifra de afaceri pe piata jucariilor din Romania va atinge un nivel record de peste 1,7 miliarde de lei in 2022, dupa ce in 2021 a afisat 1,5...

Deficitul de cont curent inregistreaza cresteri cu 52,07%

de Bianca Tila
13 Feb 2023
Contul curent al balantei de plati a aratat in 2022 un deficit de 26,571 miliarde de euro. Acest rezultat este in crestere cu 52,07% fata de cel de...

Deficitul balantei comerciale a Romaniei a afisat cresteri

de Bianca Tila
09 Ian 2023
In perioada 1 ianuarie - 30 noiembrie 2022, deficitul balantei comerciale a fost de 31 miliarde de euro, in crestere cu 45,2%, mai exact cu 9,654...

Economia Romaniei a inregistrat cresteri cu 5,8% in 2021

de Bianca Tila
21 Dec 2022
Pentru anul 2021, Produsul Intern Brut estimat a fost de 1.187,402 miliarde de lei preturi curente. Rezultatele au fost in crestere in termeni reali...

Aboneaza-te GRATUIT la Newsletter-ul Idei de afaceri

Idei de Afaceri pentru 2024: 5 idei pentru Profit maxim
 
Adauga adresa de email si vei primi GRATUIT raportul special

Da, vreau informatii despre produsele Rentrop&Straton. Sunt de acord ca datele personale sa fie prelucrate conform Regulamentului UE 679/2016




Rentrop ∧ Straton

Citeste Raportul Special GRATUIT

Idei de Afaceri pentru 2024: 5 idei pentru Profit maxim
Idei de Afaceri pentru 2024: 5 idei pentru Profit maxim
 
Adauga adresa de email si vei primi GRATUIT raportul special

Idei de AFACERI 2024







[x]