Copierea de continut din prezentul site este supusa regulilor precizate in Termeni si conditii! Click aici.
Prin utilizarea siteului sunteti de acord, in mod implicit cu Termenii si conditiile! Orice abatere de la acestea constituie incalcarea dreptului nostru de autor si va angajeaza raspunderea!
X

Primii pasi in afaceri: Cum imi deschid un pet-shop?

de Idei de afaceri 10 Nov. 2023 33082
Primii pasi in afaceri: Cum imi deschid un pet-shop?
4.11 din 120 voturi
RATING UTILIZATORI
37% dintre cititorii acestui articol l-au considerat folositor
46% dintre vizitatorii nostri citesc cel putin 3 articole pe zi
29% dintre cei care ne citesc au o afacere de succes

Pet-shop-urile s-au dovedit a fi unele dintre cele mai profitabile afaceri. Si adevarul este ca majoritatea expertilor din mediul de business ne spun faptul ca acest trend se va mentine. Asa ca daca avem si pasiune pentru animale de companie si tot ce inseamna ingrijirea lor, atunci am putea sa incercam sa investim intr-o astfel de afacere.

In primul rand trebuie sa tinem cont de faptul ca o astfel de afacere poate fi demarata cu ajutorul unui capital minim de 50.000 de euro. Este o suma de bani destul de serioasa, insa la fel este si oportunitatea de afaceri.

Desigur, cei care doresc, pot porni aceasta afacere in mod treptat, de la un calibru mai redus. Putem sa comercializam hrana si accesorii pentru o gama mai restransa de animale de companie si apoi putem sa ne dezvoltam, in timp, in masura in care observam si o linie continua de profituri. In acest caz putem sa incepem sa comercializam produse pentru o gama mai larga de animale de companie, sa comercializam animale de companie si chiar sa ne infiintam un mic cabinet veterinar in anexa pet-shop-ului.

Pasii necesari pentru demararea unei astfel de afaceri:

- Alcatuim un plan de afaceri care sa ne ajute sa punem ordine in proiectele de demarare, sustinere, dezvoltare si eventuala vanzare a acestei afaceri.

- Identificam o locatia care sa ne avantajeze. Nu uitati carei audiente-tinta va adresati, intrucat acest aspect trebuie sa va ajute sa luati o decizie clara in ceea ce priveste locatia aleasa.

- Devenim SRL si obtinem toate autorizatiile si avizele necesare pentru locatia pe care am identificat-o si pentru activitatea pe care o vom desfasura.

- Renovam si redecoram unitatea in care ne vom conduce activitatea. La nevoie puteti apela la un decorator profesionist. Chiar daca exista investitii banesti, nu vor mai exista investitii de timp si energie din partea dvs si munca va fi efectuata de un om cu experienta in domeniu.

- Identificam furnizorii seriosi si avantajosi de marfa: hrana pentru animale, accesorii si jucarii, custi si ladite de transport, medicamente si hainute samd.

- Ne promovam imaginea si reputatia afacerii, serviciile si produsele prin intermediul unor instrumente precum: website, blog, forum, pagina de Facebook, prezenta la targuri si expozitii, flyere in zona apropiata de pet-shop, brosuri si nu numai.

- Organizam ziua lansarii si nu uitam sa tinem aproape planul de afaceri care ne ajuta sa ne conducem business-ul intr-o maniera cat mai profitabila.

De asemenea, aceasta industrie s-a dovedit foarte profitabila.

Mult succes!


Idei de afaceride Idei de afaceri
Redactia Idei de afaceri este formata dintr-un colectiv de 3 autori cu experienta in domeniile care formeaza intreaga sfera a lumii afacerilor. Ei va livreaza cele mai importante si relevante noutati.

Tags: cum deschid un pet-shopcum imi deschid un pet-shopcum deschid pet-shopafaceriafacereoportunitate de afaceri

Urmareste-ne pe Google News

Votati articolul

Rating:
Nota: 4.11 din 5 - 120 voturi.

Articole conexe

3 recomandari pentru a-ti incepe cu dreptul propria afacere

de Bianca Tila
20 Mar 2024
De la inceput afacerea ta trebuie structurata intr-un mod care va avea sanse sa produca bani, nu sa inregistreze pierderi. Principalul tau atunci...

Cum trebuie sa arate un plan de afaceri pentru un salon de infrumusetare

de Bianca Tila
07 Nov 2023
Planul de afaceri nu este un simplu document pe care alegi sa-l faci sau nu in parcursul tau de antreprenor. Planul de afaceri traseaza directia pe...

Deschiderea unei berarii. Ce ai nevoie pentru o afacere profitabila?

de Idei de afaceri
09 Iun 2023
In lista cheltuielilor cu instalatii si echipamente necesare pentru productia de bere artizanala se numara rezervoarele de maturare. Rezervoare de...

Afaceri cu melci. Cum poti incepe acest business

de Idei de afaceri
08 Feb 2023
Dupa ce v-ati familiarizat cu notiunile despre viata melcilor, cu procedeele si procesele de crestere a acestora in mediu controlat, acum este...

Aboneaza-te GRATUIT la Newsletter-ul Idei de afaceri

Idei de Afaceri pentru 2024: 5 idei pentru Profit maxim
 
Adauga adresa de email si vei primi GRATUIT raportul special

Da, vreau informatii despre produsele Rentrop&Straton. Sunt de acord ca datele personale sa fie prelucrate conform Regulamentului UE 679/2016




Rentrop ∧ Straton

Citeste Raportul Special GRATUIT

Idei de Afaceri pentru 2024: 5 idei pentru Profit maxim
Idei de Afaceri pentru 2024: 5 idei pentru Profit maxim
 
Adauga adresa de email si vei primi GRATUIT raportul special

Idei de AFACERI 2024







[x]