Copierea de continut din prezentul site este supusa regulilor precizate in Termeni si conditii! Click aici.
Prin utilizarea siteului sunteti de acord, in mod implicit cu Termenii si conditiile! Orice abatere de la acestea constituie incalcarea dreptului nostru de autor si va angajeaza raspunderea!
X

Reguli pentru o afacere de succes

de Camelia Diaconu 14 Aug. 2019 5194
3.77 din 11 voturi
RATING UTILIZATORI
28% dintre cititorii acestui articol l-au considerat folositor
56% dintre vizitatorii nostri citesc cel putin 3 articole pe zi
31% dintre cei care ne citesc au o afacere de succes

Orice afacere trebuie sa indeplineasca mai multe criterii pentru a deveni un succes. Pe langa planul de afaceri bine stabilit si alegerea angajatilor exista si alte cateva directii care trebuie supraveghate pentru a evita aparitia unor blocaje. Iti spunem cateva reguli care te vor ajuta sa incepi o afacere profitabila!

  • Vino cu ceva diferit. In momentul de fata gasim pe piata o gama diversificata de produse si servicii. O noutate trebuie sa fie extrem de bine sustinuta pentru a prinde in fata publicului care este reticent in fata schimbarilor.
     
  • Stabileste-ti publicul tinta. Nu o sa poti sa ii multumesti pe toti din jur, asa ca alege-ti o nisa, un domeniu pentru care sa te focusezi. In momentul in care acorzi atentie unui singur domeniu si te axezi sa multumesti publicul tinta, te vei specializa si vei face lucrurile din ce in ce mai bine. 
     
  • Construieste-ti echipa. Alege-ti angajatii in functie de prioritati si nu cauta oameni doar pentru a avea un numar mare de personal. Angajeaza oameni care sunt dispusi sa lupte in acelasi fel ca si tine si care contribuie in mod constructiv la cresterea afacerii. Cauta oameni entuziasti, oameni care iubesc meseria pe care o fac si pentru care munca nu este o corvoada.
     
  • Misca-te rapid. Timpul nu te asteapta, asa ca daca vrei sa fii cel mai bun trebuie sa te misti repede. Livreaza marfa cat de repede poti. Daca ai un angajament maine, incearca pe cat posibil sa termini cu o zi inainte. Nu lasa niciodata lucrurile pe ultima suta de metri si mai ales nu lasa in fata clientilor intarzieri mai mari de 24 de ore.
     
  • Fii consecvent. Pastreaza-ti calitatile cu care ai inceput business-ul pentru ca oamenii aprecieaza simplitatea si sinceritatea. Oamenii nu cumpara doar pentru ca ai cel mai bun pret, ci si pentru ca te plac si au incredere in serviciile tale. Pastreaza-ti clientii prin cat mai multe beneficii pe care le oferi, fii intotdeauna politicos si vei vedea cresteri considerabile.
     
  • Identifica nevoile clientilor. Nu te gandi ca cea mai buna solutie in afaceri este sa vinzi cat mai mult si cat mai repede. Incearca sa identifici nevoile clientilor, sa rezolvi problemele si sa le satisfaci nevoile. Creeaza o strategie de vanzari care te va ajuta sa iti definesti un plan de afaceri mult mai bine definit. Daca actionezi pe baza unui plan, te vei bucura de o afacere profitabila pe termen lung.
     
  • Iesi din zona de confort. Nimic nu se obtine usor, iar daca iti doresti sa evoluezi cel mai bine ar fi sa paresesti zona de confort in care ai intrat. Este realizabila orice idee noua si inovatoare, dar numai atunci cand faci tot ce iti sta in putere sa functioneze.
     
Citeste aici si care sunt cartile recomandate pentru dezvoltarea personala!
 


Tags: reguli in afaceriafaceri profitabilestart in afaceriidei pentru afaceri

Urmareste-ne pe Google News

Votati articolul

Rating:
Nota: 3.77 din 5 - 11 voturi.

Articole conexe

Start in afaceri. Bariere la intrarea in afaceri ecologice

de Idei de afaceri
07 Feb 2024
Barierele la intrare sunt acele conditii care fac dificila sau imposibila intrarea unei firme pe piata. Daca firmele concurente din zona...

Afaceri profitabile in timpul liber

de Idei de afaceri
20 Mar 2024
O idee de afacere profitabila pe care o poti demara in timpul liber este realizarea de caricaturi personalizate. Pentru aceasta afacere nu este...

3 idei de afaceri profitabile care tin cont de nevoile de baza ale potentialilor clienti

de Idei de afaceri
14 Aug 2020
Chiar daca in Romania, dar si pe plan international, majoritatea businessurilor au fost afectate de pandemie, in anumite domenii s-au inregistrat...

5 idei de afaceri profitabile in 2020

de Florin Amariei
07 Aug 2020
Da, inca mai poti porni ceva care sa-ti aduca bani in acest an. Iata 5 idei de afaceri profitabile in 2020. Sa pornesti de la zero o intreaga...

Aboneaza-te GRATUIT la Newsletter-ul Idei de afaceri

Idei de Afaceri pentru 2024: 5 idei pentru Profit maxim
 
Adauga adresa de email si vei primi GRATUIT raportul special

Da, vreau informatii despre produsele Rentrop&Straton. Sunt de acord ca datele personale sa fie prelucrate conform Regulamentului UE 679/2016




Rentrop ∧ Straton

Citeste Raportul Special GRATUIT

Idei de Afaceri pentru 2024: 5 idei pentru Profit maxim
Idei de Afaceri pentru 2024: 5 idei pentru Profit maxim
 
Adauga adresa de email si vei primi GRATUIT raportul special

Idei de AFACERI 2024







[x]