Copierea de continut din prezentul site este supusa regulilor precizate in Termeni si conditii! Click aici.
Prin utilizarea siteului sunteti de acord, in mod implicit cu Termenii si conditiile! Orice abatere de la acestea constituie incalcarea dreptului nostru de autor si va angajeaza raspunderea!
X

Idei de afaceri pentru tinerii incepatori. Businessuri rentabile in 2023

de Idei de afaceri 21 Mar. 2023 13104
Idei de afaceri pentru tinerii incepatori. Businessuri rentabile in 2023
4.41 din 116 voturi
RATING UTILIZATORI
37% dintre cititorii acestui articol l-au considerat folositor
46% dintre vizitatorii nostri citesc cel putin 3 articole pe zi
29% dintre cei care ne citesc au o afacere de succes

Sunt tot mai multi tineri care isi doresc sa devina antreprenori, viitori proprietari ai unor afaceri de succes, care sa le puna la dispozitie venituri substantiale. Chiar daca esti incepator in domeniu, statul te poate ajuta sa iti dezvolti planul de afacere pentru a-l pune pe picioare in cel mai scurt timp. Iata care sunt domeniile care pot cunoaste succesul rapid, mai ales atunci cand afacerile sunt conduse de catre tinerii care isi cunosc activitatea!

Modelul de afacere pornit de catre tineri a inceput sa devina tot mai popular. Este forma prin care infiinteaza o afacere, care contine servicii pe care le vand ulterior altor companii mult mai mari, care sunt interesate.

Cheltuielile nu sunt semnificative din partea tinerilor, tocmai din acest motiv se lanseaza tot mai multe idei, care devin adevarate businessuri si surse de venit. 
 

Firme de IT


Pentru dezvoltarea unei afaceri in domeniu nu ai nevoie de sume fabuloase de bani, ci doar de cunostiinte si o idee noua, care chiar sa revolutionize tehnicile care se folosesc in prezent. Firmele de IT sunt indispensabile pentru functionarea companiilor, indiferent de domeniul despre care vorbim.

Sunt cautate de multi tineri tocmai datorita salariilor mari pe care companiile de IT le ofera, dar si cunostiintelor valoroase pe care le pot acumula. Pot aduce venituri profitabile, dar si multe locuri de munca pentru alti tineri priceputi in arta programarilor. 
 

Agricultura


Afacerile in mediul rural sunt tot mai cautate de catre tineri tocmai din dorinta de a adopta un stil de viata cat mai sanatos. Mai mult de atat, statul se ofera sa le ofere tinerilor antreprenori bani nerambursabili pentru a incepe si dezvolta o afacere.

Afacerile din mediul rural pot aduce profituri de peste 8.000 de euro. Afla care sunt cele mai cautate produse pe piata...click AICI pentru detalii si comenzi<<

Agricultura este un domeniu profitabil, mai ales ca ofera o multime de idei, care tin de cresterea animalelor, cultivarea legumelor, a fructelor pentru diferite culturi. Alimentele bio si carnea crescuta cat mai natural sunt produsele care vor fi la mare cautare intotdeauna. 
 

Servicii de promovare online


Toate firmele si companiile au nevoie de promovare. Mediul online cunoaste o ascensiune formidabila pe zi ce trece mai mult. Este locul in care se cauta si se gasesc cele mai multe obiecte, informatii, orice.

Pentru ca exista o nevoie permanenta de informare, o firma care sa se ocupe de social media pentru alte companii nu are nevoie de investitii majore, dar poate fi o sursa de venit profitabila. Experienta in marketing este singura cerinta necesara pentru demararea acestui business.
 

Magazin online


Este tot o afacere, care are in plin plan internetul. Un magazin online, care sa comercializeze idei de cadouri pentru diferite ocazii, bijuterii hand made, obiecte artizanale, etc, poate fi o solutie de afacere profitabila a secolului in care ne aflam.

Te gandesti sa demarezi o afacere pe Internet? Secretele comertului online iti sunt, in sfarsit, dezvaluite...click AICI pentru detalii si comenzi<<

Pentru a reusi, ai nevoie de un site de prezentare bine organizat si pus la punct cu toate informatiile de care posibili clienti au nevoie.
 

Firme de reparatii


Se cauta intotdeauna oameni priceputi care sunt in stare sa repare lucrurile stricate. Vorbim de aparate electrocasnice, telefoane, tablete, frigidere, cuptoare cu microunde, etc.

Majoritatea persoanelor isi repara aceste obiecte stricate si nu isi cumpara imediat altele noi. O afacere de acest gen nu are nevoie decat de cateva ustensile care se folosesc pentru reparatii si de angajati priceputi la asta.

Poti incerca si o idee de afaceri, care sa presupuna reparatii la domiciliu.
 


Idei de afaceride Idei de afaceri
Redactia Idei de afaceri este formata dintr-un colectiv de 3 autori cu experienta in domeniile care formeaza intreaga sfera a lumii afacerilor. Ei va livreaza cele mai importante si relevante noutati.

Tags: afaceri pentru tineriafaceri profitabileafaceri in agriculturafirma itagriculturaservicii de promovaremagazin onlineafaceri onlinefirme de reparatii

Urmareste-ne pe Google News

Votati articolul

Rating:
Nota: 4.41 din 5 - 116 voturi.

Articole conexe

Afaceri profitabile in timpul liber

de Idei de afaceri
10 Apr 2023
O idee de afacere profitabila pe care o poti demara in timpul liber este realizarea de caricaturi personalizate. Pentru aceasta afacere nu este...

4 idei de afaceri online in care te poti lansa acum

de Idei de afaceri
24 Aug 2020
spune ca, in viata, exista persoane care, cand vad ca vine un tren, fac totul pentru a urca in el, fara sa stie cu adevarat ce le asteapta,...

3 idei de afaceri profitabile care tin cont de nevoile de baza ale potentialilor clienti

de Idei de afaceri
14 Aug 2020
Chiar daca in Romania, dar si pe plan international, majoritatea businessurilor au fost afectate de pandemie, in anumite domenii s-au inregistrat...

5 idei de afaceri profitabile in 2020

de Florin Amariei
07 Aug 2020
Da, inca mai poti porni ceva care sa-ti aduca bani in acest an. Iata 5 idei de afaceri profitabile in 2020. Sa pornesti de la zero o intreaga...

Aboneaza-te GRATUIT la Newsletter-ul Idei de afaceri

Idei de Afaceri pentru 2024: 5 idei pentru Profit maxim
 
Adauga adresa de email si vei primi GRATUIT raportul special

Da, vreau informatii despre produsele Rentrop&Straton. Sunt de acord ca datele personale sa fie prelucrate conform Regulamentului UE 679/2016




Rentrop ∧ Straton

Citeste Raportul Special GRATUIT

Idei de Afaceri pentru 2024: 5 idei pentru Profit maxim
Idei de Afaceri pentru 2024: 5 idei pentru Profit maxim
 
Adauga adresa de email si vei primi GRATUIT raportul special

Idei de AFACERI 2024







[x]