Copierea de continut din prezentul site este supusa regulilor precizate in Termeni si conditii! Click aici.
Prin utilizarea siteului sunteti de acord, in mod implicit cu Termenii si conditiile! Orice abatere de la acestea constituie incalcarea dreptului nostru de autor si va angajeaza raspunderea!
X

Brainstorming pentru o idee formidabila de afacere

de Maria Nicutar 08 Iun. 2011 4221
3.75 din 2 voturi
RATING UTILIZATORI
28% dintre cititorii acestui articol l-au considerat folositor
56% dintre vizitatorii nostri citesc cel putin 3 articole pe zi
31% dintre cei care ne citesc au o afacere de succes

Pe buna dreptate, furtunile de idei sunt cele mai bune generatoare de oportunitati de afacere. Nu va uitati in ograda celorlalti pentru a va deschide o afacere, ci cautati, intotdeauna, ceva original, nou si revigorant. In acelasi timp, nu cadeti in extrema opusa! Oferiti doar produse si servicii pentru care exista cerere pe piata sau pentru care o puteti crea!

Brainstorming-ul in lumea afacerilor este cea mai buna modalitate de a va alege proiectul perfect si de a-l imbunatati pana in punctul in care vorbim de succes de proportii.

Aveti o idee? Este perfect, dar expertii ne recomanda sa nu ne oprim niciodata la prima! Incercati sa o stilizati, sa o perfectionati, sa o “acesorizati”. O idee de deschidere a unui fast-fod este foarte inspirata si profitabila. Dar de ce sa nu veniti cu o idee originala de a deschide unitatea cu produse organice sau vegetariene?

Exact pe acest model se merge atunci cand se introduc pe piata afaceri inovative, care reconstruiesc ideea de oportunitate si profit.

Haideti sa vedem cum se desfasoara o sedinta de brainstorming:
1.    Alegeti oamenii potriviti pentru a va ajuta sa gasiti cea mai buna varianta a afacerii dorite. Sa presupunem ca doriti sa va deschideti acest fast-food. Implicati persoane creative, cu gandire deschida si originalitate.

2.    Alcatuiti un plan de afaceri pe marginea ideii generale. Apoi, in timp ce dezvoltati ideea, puteti adauga costuri adiacente noilor imbunatatiri. Este bine sa aveti un capital alocat mai mare pentru a avea limite mai largi intre care sa va dezvoltati proiectul.

3.    Furtunile se pornesc individual! Cu alte cuvinte, fiecare membru al echipei trebuie sa vina cu setul propriu de idei care vor fi prezentate in momentul in care se customizeaza si planul de afaceri, acum adaptat noilor conditii.

Sa spunem ca dvs veniti cu ideea de fast-food dedicat special persoanelor vegetariene. Un al membru poate veni cu ideea unui fast-food dedicat persoanelor care doresc sa isi pastreze greutatea optima. Aici vorbim de produse cu un continut scazut de calorii. Ati prins ideea, cu cat exista mai multe idei, cu atat mai rasunator va fi rezultatul.

Optiunile va dau libertatea de a face cea mai buna decizie din punct de vedere financiar si al utilitatii proiectului. Incercati, intotdeauna, sa fiti la current cu trendurile din industria in care doriti sa activati si, daca sunteti capabil, anticipati-le si gasiti o modalitate prin care sa formati nevoia produsului pe piata. Consumatorii pot fi educati si influentati atunci cand va promovati afacerea in mod inteligent.  




Tags: brainstormingidee de afacerioportunitate de afaceri

Urmareste-ne pe Google News

Votati articolul

Rating:
Nota: 3.75 din 5 - 2 voturi.


Aboneaza-te GRATUIT la Newsletter-ul Idei de afaceri

Idei de Afaceri pentru 2024: 5 idei pentru Profit maxim
 
Adauga adresa de email si vei primi GRATUIT raportul special

Da, vreau informatii despre produsele Rentrop&Straton. Sunt de acord ca datele personale sa fie prelucrate conform Regulamentului UE 679/2016




Rentrop ∧ Straton

Citeste Raportul Special GRATUIT

Idei de Afaceri pentru 2024: 5 idei pentru Profit maxim
Idei de Afaceri pentru 2024: 5 idei pentru Profit maxim
 
Adauga adresa de email si vei primi GRATUIT raportul special

Idei de AFACERI 2024







[x]