Copierea de continut din prezentul site este supusa regulilor precizate in Termeni si conditii! Click aici.
Prin utilizarea siteului sunteti de acord, in mod implicit cu Termenii si conditiile! Orice abatere de la acestea constituie incalcarea dreptului nostru de autor si va angajeaza raspunderea!
X

Ola Mobility va angaja doar femei

de Florin Amariei 13 Sep. 2021 1296
5 din 1 vot
RATING UTILIZATORI
37% dintre cititorii acestui articol l-au considerat folositor
46% dintre vizitatorii nostri citesc cel putin 3 articole pe zi
29% dintre cei care ne citesc au o afacere de succes

Ola Mobility are cea mai mare fabrica de scutere electrice din lume si a anuntat ca va angaja doar femei. Compania este condusa de un barbat.

Controlata de miliardarul indian Bhavish Aggarwal, fabrica de scutere electrice este o continuare a start-up-ului de ride-hailing Ola, care ar urma sa deruleze anul viitor o oferta publica initiala. Viziunea lui Aggarwal este sa ofere lumii "mobilitate curata si o forta de munca inclusiva".
 
Primul grup de angajate a inceput munca saptamana aceasta la uzina de la Krishnagiri, iar finalizarea uzinei va costa 330 milioane de dolari.
 
"La capacitate maxima, Futurefactory va angaja peste 10.000 de femei, fiind cea mai mare uzina din lume care angajeaza numai femei si singura facilitate de productie de vehicule din lume care angajeaza numai femei", a scris Bhavish Aggarwal intr-o postare pe blog.
 
Sprijinita financiar de SoftBank Group Corp. si Tiger Global Management, firma Ola Electric intentioneaza sa scoata pe portile uzinei sale un scuter electric la fiecare doua secunde, dupa finalizarea lucrarilor programata pentru anul urmator. Fabrica ar urma sa aiba un grad semnificativ de automatizare, cu 3.000 de roboti care vor lucra alaturi de forta de munca formata in intregime din femei.
 
Obiectivul lui Aggarwal este ca in timp sa puna la punct o gama completa de vehicule electrice, inclusiv cu trei si cu patru roti. Primul scuter electric care va iesi pe portile uzinei, modelul S1, va avea un pret de cost de 99.999 rupii (1.360 de dolari) si este destinat sa concureze cu scuterele traditionale din India. Exporturile ar urma sa inceapa la finele acestui an.
 
"Oferirea de oportunitati economice femeilor le imbunatateste nu doar vietile lor ci si pe cele ale familiile lor si intreaga economie", spune Bhavish Aggarwal.


Florin Amarieide Florin Amariei
Pasionat de extinderea orizontului serviciilor financiare si de schimb alternative, el lucreaza in cadrul IdeiDeAfaceri.ro inca din 2018 pentru a furniza cititorilor numai informatiile care conteaza cu adevarat.

Tags: ola mobilityscutere electricefemeiola mobility doar femei

Urmareste-ne pe Google News

Votati articolul

Rating:
Nota: 5 din 5 - 1 vot.

Articole conexe

Bezos, CEO Amazon, va trimite prima femeie pe Luna

de Florin Amariei
07 Dec 2020
CEO-ul Amazon, Jeff Bezos, anunta ca va trimite prima femeie pe Luna cu ajutorul noii infiintate Blue Origin. Anuntul a fost facut prin...

Marea majoritate a femeilor lucreaza si la job, si pentru familie

de Florin Amariei
06 Mar 2020
Un nou sondaj releva faptul ca marea majoritatea a femeilor lucreaza mult mai mult fata de cat presupune programul de la birou. Ele ajung sa se...

Un buldog a inspirat o femeie pentru o afacere de 50 de milioane de dolari

de Alexandra Popescu
01 Iun 2014
In urma cu 14 ani, buldogul iubit al lui Carol Gardner, Zelda, a ajutat la transformarea vietii ei. Acesta nu numai ca a devenit un prieten...

Femeile-antreprenor si antreprenoriatul social

de Andrioae Ruxandra
30 Mai 2014
Cele mai puternice femei care ocupa pozitii de conducere transforma antreprenoriatul social in propria afacere. Presedintele Organizatiei Femeilor...

Aboneaza-te GRATUIT la Newsletter-ul Idei de afaceri

Idei de Afaceri pentru 2024: 5 idei pentru Profit maxim
 
Adauga adresa de email si vei primi GRATUIT raportul special

Da, vreau informatii despre produsele Rentrop&Straton. Sunt de acord ca datele personale sa fie prelucrate conform Regulamentului UE 679/2016




Rentrop ∧ Straton

Citeste Raportul Special GRATUIT

Idei de Afaceri pentru 2024: 5 idei pentru Profit maxim
Idei de Afaceri pentru 2024: 5 idei pentru Profit maxim
 
Adauga adresa de email si vei primi GRATUIT raportul special

Idei de AFACERI 2024








[x]