Copierea de continut din prezentul site este supusa regulilor precizate in Termeni si conditii! Click aici.
Prin utilizarea siteului sunteti de acord, in mod implicit cu Termenii si conditiile! Orice abatere de la acestea constituie incalcarea dreptului nostru de autor si va angajeaza raspunderea!
X

Miscari inspirate in timpul crizei economice pentru afaceri profitabile

de Maria Nicutar 25 Oct. 2011 3450
5 din 1 vot
RATING UTILIZATORI
28% dintre cititorii acestui articol l-au considerat folositor
56% dintre vizitatorii nostri citesc cel putin 3 articole pe zi
31% dintre cei care ne citesc au o afacere de succes

Criza impune un nou set de reguli ale jocului. Ne inarmam cu cele mai eficiente unelte, scadem cheltuieli, renuntam la angajati, si incercam sa supravietuim cat de mult timp se poate. Iata cele mai inspirate si inteligente miscari in timpul crizei economice pentru a ne pastra afacerile profitabile:

1. Reducerea cheltuielilor inutile si evitarea risipei converg catre sanse mai mari de a detine afaceri profitabile in timpul crizei economice. Renuntati cat de mult puteti la hartie, la lumina artificiala, la consumul iresponsabil al apei, combustibilului samd.

Optati pentru conferinte video in locul celor fata-in-fata si cautati intotdeauna sa identificati noi modalitati prin care sa pastrati mai multi bani in afacerile dvs profitabile.

2. Renunati la angajatii care nu va aduc niciun beneficiu pentru afacerile dvs. Cei care nu isi indeplinesc sarcinile si responsabilitatile si care nu isi dau deloc silinta de a se schimba si de a aduce plusuri pentru afacerile dvs profitabile nu sunt angajati care trebuie sa ramana alaturi de dvs.

Pastrati-va angajatii cu specializari, cu experienta de lucru si pe cei care detin potential si isi arata intentia de a oferi un nivel crescut al performantei.

3. Negociati tot ce se poate negocia. In afacerile cele mai profitabile, totul este negociabil si acest lucru nu trebuie sa va debusoleze. Negocierile nu sunt pe atat de dificile cum pot parea si la nevoie, puteti angaja un broker specialist in negocieri pentru a va scapa de cheltuieli mult peste onorariul pe care il veti plati.

De la chirii, la salarii, la plata catre furnizori, la termenele acceptate pentru plata datoriilor de catre clientii dvs, totul trebuie negociat fara a se ruina relatii importante. O mare greseala este excesul in negocieri si alegerea de a supra-negocia. Pastrati-va limitele rezonabile, intrucat puteti strica relatii cu furnizori convenabili, cu clienti importanti si cu angajati valorosi doar fiindca fortati limitele prea mult.


Tags: afaceriafaceri profitabileafaceri crizaafaceri criza economicaexces in negocieriafaceri pe criza

Urmareste-ne pe Google News

Votati articolul

Rating:
Nota: 5 din 5 - 1 vot.

Articole conexe

Salina artificiala. Afacerea perfecta din mediul urban

de Bianca Tila
18 Apr 2024
Salinele artificiale au un raport considerabil la sanatatea oamenilor din mediul urban. In conditiile in care nu locuiti pe langa Prahova, Sibiu sau...

Amendamentul a intrat in vigoare. Barurile sunt obligate sa ofere gratuit apa potabila

de Bianca Tila
17 Apr 2024
Restaurantele, barurile, cantinele si firmele de catering vor fi obligate, prin lege, sa le ofere apa potabila clientilor care vor cere acest lucru....

Pepco raporteaza un declin al vanzarilor semestriale

de Bianca Tila
11 Apr 2024
Pepco a atras atentia ca mediul comercial in Europa ramane dificil. De asemenea, compania a raportat un declin de 2,5% al vanzarilor semestriale la...

BNR: Activele financiare ale administratiilor publice au crescut

de Bianca Tila
10 Apr 2024
Activele financiare ale sectorului institutional Administratii publice au inregistrat cresteri in ultimul trimestru al anului trecut cu 2,8 puncte...

Aboneaza-te GRATUIT la Newsletter-ul Idei de afaceri

Idei de Afaceri pentru 2024: 5 idei pentru Profit maxim
 
Adauga adresa de email si vei primi GRATUIT raportul special

Da, vreau informatii despre produsele Rentrop&Straton. Sunt de acord ca datele personale sa fie prelucrate conform Regulamentului UE 679/2016




Rentrop ∧ Straton

Citeste Raportul Special GRATUIT

Idei de Afaceri pentru 2024: 5 idei pentru Profit maxim
Idei de Afaceri pentru 2024: 5 idei pentru Profit maxim
 
Adauga adresa de email si vei primi GRATUIT raportul special

Idei de AFACERI 2024







[x]