Copierea de continut din prezentul site este supusa regulilor precizate in Termeni si conditii! Click aici.
Prin utilizarea siteului sunteti de acord, in mod implicit cu Termenii si conditiile! Orice abatere de la acestea constituie incalcarea dreptului nostru de autor si va angajeaza raspunderea!
X

Idei de afaceri cu bani putini, usor de pornit

de Florin Amariei 20 Feb. 2020 5622
4.28 din 20 voturi
RATING UTILIZATORI
37% dintre cititorii acestui articol l-au considerat folositor
46% dintre vizitatorii nostri citesc cel putin 3 articole pe zi
29% dintre cei care ne citesc au o afacere de succes

Daca ceea ce iti doresti este o afacere mica pe care o poti porni cu bani putini, atunci noi avem cateva sugestii pentru tine.

Ideile de afaceri cu bani putini pot fi multe sau extrem de putine, in functie de timpul pe care esti dispus sa-l aloci proiectului tau. Noi iti aratam astazi cateva propuneri din care poti alege fix ceea ce crezi tu ca ti se potriveste. Nu uita, drumul spre independenta financiara si antreprenoriat de succes nu este usor, insa cu suficient curaj si determinare vei reusi sa faci fix ceea ce trebuie pentru a-ti duce la capat visul.
 
Inainte de toate, sa nu uitam ca un vis fara un plan nu va fi niciodata realitate. Asadar, iti recomandam lucrarea Propriul meu plan de afaceri pentru a avea un start bun pentru business-ul tau.
 

Afaceri cu bani putini. Ce poti face?

Iti place sa gatesti ca hobby din cand in cand ceva dulce? Ei bine, ar trebui sa stii ca in 2018 dulciurile artizanale sunt extrem de apreciate de turisti si de clientii care nu vor sa-si cumpere ceva dulce produs in masa. Totodata, ai in vedere faptul ca romanii sarbatoresc de-a lungul anului mai multe sarbatori religioase, unde traditia spune clar ca ai nevoie de diverse produse de panificatie sau prajituri. Iti poti face un PFA (detalii complete despre PFA gasesti dand click AICI si AICI) si poti deja sa incepi sa produci produse in regie proprie cu marca ta pusa pe ele. Procesul de inregistrare a unei PFA nu este complicat, iar pentru inceput aceasta forma de organizare juridica este ideala pentru un producator mic. Dupa ce iti vei crea o retea de clienti, iti vei adapta retetele pentru a maximiza profiturile si vei pune la punct toata productia impreuna cu echipa ta, poti sa te gandesti si la o forma de organizare juridica mai mare.
 
Daca prajiturile sau panificatia nu sunt in aria ta de interes, atunci ai putea incerca sa faci jucarii pentru copii ce nu pot fi gasite in marile lanturi de magazine. Lasa-ti imaginatia sa zboare si creeaza cateva modele cu care sa atragi atentia celor mici. Foloseste-te de retelele de socializare pentru a-ti raspandi creatiile si apoi preia comenzi de la parintii care vor sa le ia copiilor lor ceva unicat si hand-made.
 
Poate ai o afinitate pentru lemn si prelucrarea lui? In cazul asta, ar fi bine sa stii ca din ce in ce mai multi romani prefera creatiile din lemn pentru design-ul interior al caselor lor. Daca reusesti sa pui in practica cateva idei practice, dar si aratoase, atunci vei putea sa obtii vanzari bune si care-ti vor putea intretine activitatile de zi cu zi pentru ca tu sa iti dezvolti afacerea.
 
Succes!


Florin Amarieide Florin Amariei
Pasionat de extinderea orizontului serviciilor financiare si de schimb alternative, el lucreaza in cadrul IdeiDeAfaceri.ro inca din 2018 pentru a furniza cititorilor numai informatiile care conteaza cu adevarat.

Tags: afaceri cu bani putiniafaceri ieftineafaceri miciidei de afaceri ieftine 2018afaceri 2018

Urmareste-ne pe Google News

Votati articolul

Rating:
Nota: 4.28 din 5 - 20 voturi.

Articole conexe

Afaceri cu bani putini: idei de afaceri care iti aduc profit imediat

de Idei de afaceri
23 Feb 2023
Orice idee de afacere, trebuie sa fie sustinuta de rezultate concrete. Dintr-o multitudine de idei, timpul le pastreaza doar pe cele pregatite sa...

Sase idei de afaceri mici din care sa te inspiri

de Idei de afaceri
21 Ian 2021
Daca iti doresti sa treci de la statutul de angajat la cel de sef propriu, poti opta pentru o afacere de mici dimensiuni, in care munca ta poate fi...

4 idei de afaceri mici care iti aduc profit

de Florin Amariei
02 Nov 2020
Iti propunem 4 idei de afaceri mici care iti aduc profit suficient pentru a putea reinvesti sa trai din banii castigati pentru o buna perioada de...

6 idei de afaceri mici care pot fi pornite acum

de Florin Amariei
11 Aug 2020
Daca vrei sa obtii un venit suplimentar, atunci avem 6 idei de afaceri mici care pot fi pornite acum drept sugestii pentru tine. Inspira-te, creeaza...

Aboneaza-te GRATUIT la Newsletter-ul Idei de afaceri

Idei de Afaceri pentru 2024: 5 idei pentru Profit maxim
 
Adauga adresa de email si vei primi GRATUIT raportul special

Da, vreau informatii despre produsele Rentrop&Straton. Sunt de acord ca datele personale sa fie prelucrate conform Regulamentului UE 679/2016




Rentrop ∧ Straton

Citeste Raportul Special GRATUIT

Idei de Afaceri pentru 2024: 5 idei pentru Profit maxim
Idei de Afaceri pentru 2024: 5 idei pentru Profit maxim
 
Adauga adresa de email si vei primi GRATUIT raportul special

Idei de AFACERI 2024







[x]