Copierea de continut din prezentul site este supusa regulilor precizate in Termeni si conditii! Click aici.
Prin utilizarea siteului sunteti de acord, in mod implicit cu Termenii si conditiile! Orice abatere de la acestea constituie incalcarea dreptului nostru de autor si va angajeaza raspunderea!
X

5 obiceiuri pe care proaspetii antreprenori trebuie sa le uite

de Octavian Dinu 15 Mar. 2016 6439
4.63 din 4 voturi
RATING UTILIZATORI
59% dintre cititorii acestui articol l-au considerat folositor
38% dintre vizitatorii nostri citesc cel putin 3 articole pe zi
41% dintre cei care ne citesc au o afacere de succes

Studiile tale sunt finalizate, acum poti in sfarsit sa incepi propria afacere pe care ai planuit-o de atata vreme, nu-i asa? Ei bine, nu chiar atat de repede. Dupa atatia ani de lupta cu examenele, te-ai ales cu siguranta cu cateva obiceiuri nesanatoase.

Inainte de a incepe propria afacere, iata 5 obiceiuri pe care trebuie sa le uiti:

1. Petreceri non-stop
Somnul este important, mai ales atunci cand esti la inceput de drum. Nu este intotdeauna placut sa alegi sa te odihnesti acasa in loc sa petreci cu fostii colegi de facultate in club, insa este esential sa fii in cea mai buna forma. Vei avea mereu timp pentru a petrece, insa viata reala graviteaza in jurul job-ului, astfel ca este nevoie sa iti reconsideri prioritatile.

2. Comportamentul fals
In timpul facultatii, probabil ai trecut prin momente in care a fost nevoie sa te comporti altfel decat ai simtit, de dragul integrarii intr-un anumit grup. Ca tanar antreprenor, este intotdeauna important sa infrunti oamenii in fata, sa iti exprimi direct asteptarile si sa iti manifesti in mod sincer opinia critica.

3. Alegerea caii usoare
Site-urile de genul SparkNotes pot fi utile in perioada facultatii, acestea simplificand substantial efortul de invatare, insa in ceea ce priveste propria afacere, scurtaturile nu functioneaza.

Antreprenoriatul este o ca latorie si nu exista garantii ca lucrurile vor merge asa cum iti doresti. Tinerii antreprenori de succes trebuie sa fie harnici cand vine vorba de cercetarea si producerea unui lucru nemaipomenit. Nu poti fenta inovatia.

4. Procrastinarea
Este posibil sa fi reusit sa treci in urmatorul an de facultate chiar daca ai procrastinat, dar sa lasi sarcinile pe ultima suta de metri nu este ceea ce iti doresti pentru afacerea ta. Asigura-te ca detii controlul si ca iti in deplinesti fiecare sarcina cu succes, altfel vei avea par te de nenumarate probleme, toate ducand la nemultumirea clientilor.

5. Abordarea unei tinute nepotrivite
Vremurile in care veneai imbracat la facultate cu ce-ti cadea in mana s-au terminat. imbraca-te corespunzator. Daca mergi la o intalnire de afaceri, conventie sau orice alta oportunitate profesionala, asigura-te ca arati impecabil.

Observa celelalte persoane care prezinta o constitutie fizica asemanatoare si concentrea za-te pe hainele care li se potrivesc cel mai bine, le fac sa se simta in largul lor si le dau, in acelasi timp, un aer foarte profi.



Tags: afaceriafaceretineri antreprenori

Urmareste-ne pe Google News

Votati articolul

Rating:
Nota: 4.63 din 5 - 4 voturi.

Articole conexe

Puncte esentiale de stiut inainte de a pune bazele unei afaceri

de Idei de afaceri
21 Mar 2023
Afacerile pe Amazon sunt un bun start pentru antreprenorii incepatori. Cu ajutorul acestui tip de business puteti invata practic strategii de...

Principalii indicatori financiari de urmarit intr-o afacere

de Bianca Tila
08 Dec 2023
Situatia companiei poate fi monitorizata cu ajutorul indicatorilor financiari. Acestia arata cat de bine funtioneaza afacerea, care sunt problemele...

Descrierea planului de afaceri cu pesti. Misiunea firmei

de Idei de afaceri
22 Feb 2023
O scurta prezentare a firmei dumneavoastra va cuprinde misiunea si obiectivele de afaceri ale firmei; descrierea firmei din punct de vedere juridic;...

Pasii de urmat pentru a dezvolta o afacere handmade

de Idei de afaceri
16 Ian 2024
Presupunem aici ca sunteti o persoana talentata si cu imaginatie care a creat deja primele sale produse handmade pentru cei ai casei si prieteni....

Aboneaza-te GRATUIT la Newsletter-ul Idei de afaceri

Idei de Afaceri pentru 2024: 5 idei pentru Profit maxim
 
Adauga adresa de email si vei primi GRATUIT raportul special

Da, vreau informatii despre produsele Rentrop&Straton. Sunt de acord ca datele personale sa fie prelucrate conform Regulamentului UE 679/2016




Rentrop ∧ Straton

Citeste Raportul Special GRATUIT

Idei de Afaceri pentru 2024: 5 idei pentru Profit maxim
Idei de Afaceri pentru 2024: 5 idei pentru Profit maxim
 
Adauga adresa de email si vei primi GRATUIT raportul special

Idei de AFACERI 2024







[x]