Copierea de continut din prezentul site este supusa regulilor precizate in Termeni si conditii! Click aici.
Prin utilizarea siteului sunteti de acord, in mod implicit cu Termenii si conditiile! Orice abatere de la acestea constituie incalcarea dreptului nostru de autor si va angajeaza raspunderea!
X

Obtine respectul la munca in 5 pasi simpli

de Alexandra Popescu 08 Mai. 2014 2404
5 din 1 vot
RATING UTILIZATORI
67% dintre cititorii acestui articol l-au considerat folositor
35% dintre vizitatorii nostri citesc cel putin 3 articole pe zi
47% dintre cei care ne citesc au o afacere de succes

Respectul este un lucru esential intr-o companie. Atunci cand respecti eforturile, ideile si sfaturile angajatilor poti spune ca te respecti pe tine insuti. In plus, acesta este esential atunci cand esti cel care conduce firma, iar angajatii trebuie sa te asculte si sa iti accepte criticile, sfaturile sau laudele.

Daca doresti sa fii mai respectat la locul de munca, poti lucra la asta. Exista oameni care doar prin tinuta si prin prezenta lor impun respect si oameni care nu o fac. Cei din urma trebuie sa lucreze mai mult la asta. Stai un moment si gandeste-te ca munca va fi placuta de colegii, de sefii sau de subordonatii tai si te vor trata cu mai mult respect. Gandeste-te daca acest lucru va ajuta la dezvoltare, la a castiga mai multi bani, sa legi relatii mai stranse si mai productive cu acestia. 
 
Iata cateva sfaturi!
 
Defineste-ti valorile. Oamenii cauta puterea si competenta. Gandeste-te la ceea ce te face pe tine o persoana mai buna, mai puternica. Noteaza aceste aspecte spre care tu vrei sa te indrepti si cateva lucruri de care doresti sa te indepartezi. Listarea acestor aspecte este un excelent impuls spre sau dinspre fiecare valoare.
 
Descopera-ti pasiunea. Pasiunea este si va fi intotdeauna esentiala in dezvoltarea unei afaceri. Aceasta te va ajuta sa ajungi acolo unde iti doresti si sa atingi obiectivul final. Angajeaza oameni care sunt pasionati de ceea ce fac, care muncesc din placere si nu din obligatie. In acest fel, vei obtine respectul lor, dar si prietenia de care ai nevoie.
 
Fixeaza-ti scopul. Corporate America este unul greu de atins. Vei trece prin rasturnari de situatie, transformari si dezamagiri. In cazul in care serviciile clientilor tai reprezinta scopul tau si este mai bun decat al altei firme, concentreaza-te pe asta. Elasticitatea si atitudinea pozitiva vor fi rapid realizate de cei din jurul tau.
 
Vizioneaza ceea ce va fi in viitor. Rezerva-ti un timp si vizioneaza cum va fi atunci cand vei atinge punctul in care vei obtine mai mult respect, prietenie si succes in cadrul biroului. Pentru a realiza asta, respira adanc, alunga gandurile negative din minte si incepe sa gandesti realist.
 
Opreste monologul si incepi sa obtii interes. Oamenii isi urmaresc propriul interes. Ca si in momentul cand vizualizezi o fotografie unde tu esti primul pe care te vizionezi sa vezi daca ai iesit bine si este totul in regula, asa si in afaceri si in viata reala urmaresti sa iti fie, in primul rand, tie bine. Atunci cand incepi sa le acorzi angajatilor tai mai mult interes, sa te implici in ceea ce fac, vei obtine mai mult respect. Ei sunt flatati cand vad ca sunt importanti si le acorzi atentie, asa ca vor munci si mai bine si cu mai multa daruire.
 
Luand toate aceste masuri nu iti va fi usor, insa vei obtine respectul de care ai nevoie, dar si un mediu demn de a munci. In plus, respectul trebuie sa fie prezent fata de fiecare dintre voi, nu doar fata de sef.
 


Tags: afacerirespectcompaniesfaturimanagementleadership

Urmareste-ne pe Google News

Votati articolul

Rating:
Nota: 5 din 5 - 1 vot.

Articole conexe

Investitii inteligente vara. Constructia unei afaceri cu inghetata stradala

de Bianca Tila
23 Apr 2024
Cladura incepe sa ne inunde, iar ideile antreprenorilor nu se lasa asteptate. Afacerea cu inghetata strada este o oportunitate excelenta in aceste...

Puncte esentiale de stiut inainte de a pune bazele unei afaceri

de Idei de afaceri
22 Apr 2024
Afacerile pe Amazon sunt un bun start pentru antreprenorii incepatori. Cu ajutorul acestui tip de business puteti invata practic strategii de...

Descrierea planului de afaceri cu pesti. Misiunea firmei

de Idei de afaceri
22 Feb 2023
O scurta prezentare a firmei dumneavoastra va cuprinde misiunea si obiectivele de afaceri ale firmei; descrierea firmei din punct de vedere juridic;...

Variante de amenajari in diferite incaperi ale afacerii

de Idei de afaceri
11 Ian 2023
In momentul in care afacerea ta are un sediu trebuie sa-l amenajezi conform domeniului si activitatii angajatiilor. In acest sens, cei ce vin zilnic...

Aboneaza-te GRATUIT la Newsletter-ul Idei de afaceri

Idei de Afaceri pentru 2024: 5 idei pentru Profit maxim
 
Adauga adresa de email si vei primi GRATUIT raportul special

Da, vreau informatii despre produsele Rentrop&Straton. Sunt de acord ca datele personale sa fie prelucrate conform Regulamentului UE 679/2016




Rentrop ∧ Straton

Citeste Raportul Special GRATUIT

Idei de Afaceri pentru 2024: 5 idei pentru Profit maxim
Idei de Afaceri pentru 2024: 5 idei pentru Profit maxim
 
Adauga adresa de email si vei primi GRATUIT raportul special

Idei de AFACERI 2024







[x]