Copierea de continut din prezentul site este supusa regulilor precizate in Termeni si conditii! Click aici.
Prin utilizarea siteului sunteti de acord, in mod implicit cu Termenii si conditiile! Orice abatere de la acestea constituie incalcarea dreptului nostru de autor si va angajeaza raspunderea!
X

Vanzarea produselor provenite de la ferma de struti

de Idei de afaceri 02 Feb. 2023 407
Vanzarea produselor provenite de la ferma de struti
5 din 2 voturi
RATING UTILIZATORI
59% dintre cititorii acestui articol l-au considerat folositor
38% dintre vizitatorii nostri citesc cel putin 3 articole pe zi
41% dintre cei care ne citesc au o afacere de succes

Afacerea cu struti ofera o gama larga de produse ce pot fi oferite spre vanzare.

In acest sens, produsele provenite de la ferma de struti sunt:
 
- Oua pentru incubatie. Este o alegere bine facuta, pentru ca, asa cum am aratat, o statie de incubatie, precum si spatiile de demarare necesare presupun un capital semnificativ de mare, precum si o buna pregatire profesionala in materie. Aceasta alegere presupune de asemenea intrarea treptata, cu prudenta, in noua activitate si cu o investitie mai mica.
 
- Pui mici. Este de asemenea o alegere buna. Va dati seama ce ar insemna ca intr-o crescatorie sa fie retinuti toti puii realizati anual de la un cuplu de reproductie? Data fiind varsta mare de livrare a tineretului - pentru carne sau reproductie -, ferma ar trebui sa ajunga intr-un un an si jumatate de la data obtinerii primilor pui la 50-60 de struti, care reprezinta o dimensiune greu de gestionat administrativ, tehnic si financiar.
 
Daca insa dorim sa mentinem crescatoria intre limitele mici, o mare parte din produsi trebuie livrati la varste tinere, fie ca dispun de o incubatie proprie, fie ca incubam ouale intr-o alta statie de incubatie.
 
- Tineret de reproductie. Cresterea tinerilor reproducatori pana la varsta dinaintea maturitatii sexuale nu este usoara, necesita cheltuieli recuperate dupa aproape doi ani de crestere si ne confruntam cu toate dificultatile perioadei de crestere. Pe tineretul crescut pentru reproductie se iau insa bani buni si merita sa facem acest efort daca dispunem de capital propriu si de piata de desfacere.
 
- Tineret deja ajuns ca adult de reproductie. Este o solutie mai costisitoare decat cea anterioara, dar exista totusi clienti care prefera sa cumpere reproducatori adulti, la inceputul activitatii de reproductie, deja testati ca buni reproducatori si care elimina riscurile (si surprizele neplacute) ale unor reproducatori de proasta calitate.
 
- Tineret destinat cresterii pentru abatoare. De regula, tineretul de peste un an poate fi supus abatarii. Vanzarea se poate face la orice varsta, preturile fiind corelate cu varsta si dezvoltarea corporala. 


Idei de afaceride Idei de afaceri
Redactia Idei de afaceri este formata dintr-un colectiv de 3 autori cu experienta in domeniile care formeaza intreaga sfera a lumii afacerilor. Ei va livreaza cele mai importante si relevante noutati.

Tags: ferma de strutivanzare produsepui mici strutioua strutistruti

Urmareste-ne pe Google News

Votati articolul

Rating:
Nota: 5 din 5 - 2 voturi.

Articole conexe

Ferma de struti. Estimarea veniturilor

de Idei de afaceri
02 Feb 2024
Pentru a afla cat se castiga ar trebui sa cunoastem ce sume sunt necesare pentru punerea pe picioare a afacerii. Si pentru a da raspuns la aceasta...

Afaceri cu struti. Potentialul pietei

de Idei de afaceri
01 Feb 2024
Redam cateva dintre problemele cu care se confrunta crescatorii de struti din tari cu o oarecare experienta in domeniu, pentru a fi consemnate si de...

O afacere cu profit de 100.000 de euro anual: cresterea strutilor

de Alina Constantinescu
24 Nov 2017
Cresterea strutilor este o excelenta afacere pe termen foarte lung, care iti poate aduce cel putin 100.000 de euro anual. Este o profitabilitate...

Cati bani poti castiga cu o ferma de struti?

de Nita Alina
14 Mar 2017
Strutii sunt pasari rezistente, putin pretentioase la conditiile de clima si alimentatie, iar carnea cu un continut redus de grasime, ouale, penele...

Aboneaza-te GRATUIT la Newsletter-ul Idei de afaceri

Idei de Afaceri pentru 2024: 5 idei pentru Profit maxim
 
Adauga adresa de email si vei primi GRATUIT raportul special

Da, vreau informatii despre produsele Rentrop&Straton. Sunt de acord ca datele personale sa fie prelucrate conform Regulamentului UE 679/2016




Anunturi agricole gratuite
Rentrop ∧ Straton

Citeste Raportul Special GRATUIT

Idei de Afaceri pentru 2024: 5 idei pentru Profit maxim
Idei de Afaceri pentru 2024: 5 idei pentru Profit maxim
 
Adauga adresa de email si vei primi GRATUIT raportul special

Idei de AFACERI 2024







[x]